Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Danelutza spune:
Androix sint sfintzi din astia multi, incep cu unul mare si se tot aduna, miine Ilie, Ilie Palie, Foca, Maria Magdalena...
... am pus-o ca mai stau si eu la soare sa ma scald pe la picioare...
, si cum aici in localitate au astia sarbatori de cascat gura pe la tarabe cu fel de fel de prostii, pina la sfirsitul lunii casc si eu
Soatza ii italian, asha ca l-am intrebat daca ai scris bine, mi-am pus profesorul la treaba, ca eu sint cam afoana in scris...
, dar nu te superi nu
, cica finitto e doar cu un t, iar curso se scrie corso.
... l-am intrebat mai mult pentru cultura mea ![]()
Olga T
pentru somnorosul care nu doarme, va doresc o noapte linistita fara treziri pina dimineatza. 
Gabitza astia ar trebui reclamatzi, trebuiau sa puna un avertisment ceva, daca era un copilas si raminea saracul fara papucei ? Iote asha le-as face la necioplitzi 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
nelia spune:
Danelutza, sot italian si locuiti in Elvetia!?! Dar stiu ca ai avut noroc, nu gluma! Sau el cu tine... sau amindoi, nu are importanta, dar mi-a placut cum suna
.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Oana C spune:
Monu,
trimite o felie si la noi, ca deja mi s-au scurs toate balele de pofta. Ce fructe de mare ai pus? Poate ma apuc sa fac si eu 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
monu spune:
Nelia daca s-ar putea as vrea reteta de blat. Dra te rog frumos sa imi explici ca la prosti cat trebui sa o las in cuptor
Interesante info despre mancare. Azi incerc si eu sa vad ce face ca ieri de la 13 pana seara a fost in greva. Ceea ce la noi nu s-a intamplat pana acuma. Nici macar biscuiti nu a mai vrut sa roada.
Oana cu mare placere iti trimit o felie de pizza. In final a iesit buna dar prea crocanta pentru gusturile mele. Fructe de mare - am avut o punga de creveti si am mai pus si o punga de fructe amestecate. Am mancat si eu desi scria pe undeva ca nu e voie
ca ar fi pericol de lsiteria. Dar ma gandesc ca or fi murit bacteriile sau ce erau (daca erau pe acolo) pentru ca le-am fiert si le-am mai bagat si la cuptor.
9+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
fran spune:
Buna !
Monu, Bea-tot uit sa intreb, voi sunteti rude ceva?Ca m-am tot holbat la poze si parca...semanati![]()
La 6 Iepu avea febra 39. Am pus mana pe ea ca m-am mirat ca nu s-a mai sculat la 5 sa ceara bibe.Si ardea toata. A baut laptele si dupa aia i-am dat nurofen.A scazut dar pana la 37,8 cat are acum. In schimb se simte binisor si de atunci a mai halit si niste batoane cu branza de vaci pe care le-am facut ieri. Acum a scos un raft de Agatha Christie-opere complete si sta pe gramada de carti foarte fericita.
Desi ta'su i-a zis sa se tina departe de alea ca a vazut el la mami ca dau dependenta![]()
De viroza ziceam ca scapam in 1-2 zile...ori s-a complicat cu ceva...ori varicela???
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Androix spune:
Monu, am uitat sa-ti zic ca si eu tot la blat stric pizza si de-aia m-am lasat pagubasa si tot comand, dar in casa iese de mii de ori mai buna si cu de toate pe ea. Eu stiu chestia asta dar niciodata nu apuc s-o pun in practica: poti sa mergi la o fabrica de paine (imposibil sa nu ai pe langa tine vreo brutarie ceva) si ceri coca cruda. Eu nu apuc pentru ca astia de langa mine mi-au zis ca-mi dau cu toata inima dar daca vin dimineata pana in 8, ca dupa aia ei o baga in cuptor. Pai cum sa ma trezesc eu si sa merg la paine la 7? Poate reusesc sa-l pacalesc pe Mihai. ce e misto e ca coca asta poti s-o pastrezi cateva saptamani si la congelator, asa ca iei mai mult o data si ai de cateva ori sa faci.
Danelutza, m-am uitat in calendar. Azi e sf Ilie (La multi ani pentru Ilie si Ilinca!
), dar e singura zi cu cruce, adik nu se spala, in rest e liber, or fi sarbatori mai mici.
Copilul meu e in continuare in greva foamei. Mananca cate 3 lingurite din ce-i dau si in rest apa si somn. Pe seara tarziu il razbeste foamea si mananca in sila cate o banana. Si aia tre sa alerg dupa el si sa-i indes eu cu mana in gura. Azi am rasfoit iar cartulia despre diversificare si i-am ales un piure de cartofi cu galbenus de ou sa-i fac ceva mai altfel ca nici nu mai stiu ce sa-i fac, s-o fi plictisit si el de aceeasi mancare.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
monu spune:
Ola fetelor,
am o stare de kk!!!! - scuzati expresia![]()
Fran nu suntem rude![]()
Androix o sa incerc si la brutarie dar mai intai as vrea sa testez reteta de la Nelia.

Ilie si Ilinca 

Alexia s-a trezit cu niste pete rosii suspecte pe corp. Una la tampla si vreo 4 pe piciorul drept. Ma gandesc ca s-ar putea sa fie piscaturi ceva avand in vedere ca nu sunt grupate. azi o sa incerc sa ii fac un piure de spanac sa vad daca vrea sa manance ceva si intre timp astept sa se deschida santierul la vecini.
9+ si
gusta spune:
Buna dimineata.
Eu ma simt din ce in ce mai bine si cred ca cel mai mult odihna si-a spus cuvantul.Aici este o caldura de iti vine sa stai numai dezbracat
.vad ca toti pitici sunt la greva.Sa va zic ca si Mara intra in grupa asta iar mie deja imi vine sa mor ca nu mananca nimic si au inceput sa i se vada coastele iar picioarele ii sunt niste betisoare .
Mai sunt copii care nu merg singuri in picioare sau puturoasa mea a ramas ultima?
Si acuma sa va arat si eu o poza cu Mara cam cum arata ea dupa ce manancahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/detail?.dir=/65f8re2&.dnm=43a4re2.jpg&.src=ph
pup dulce si revin ca azi e sarbatoare dar si asa nu faceam nimic.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
andutzy spune:
Gusta,bine ca te simti mai bine! Sincer, ma bucur! Nici DRagoselu nu merge inca in picioare singur, decat de manutza si de-a bushilea! Dar in picioare nu sta nici pe loc, decat daca se tine de ceva!
Eu azi nu am chef de nimic dupa o
in forta la prima ora cu sotul meu care considera ca el face totul in casa...sau oricum eu stau si nu fac mai nimic, in fine...de-astea istete de-alea barbatilor....
.Un lucru e sigur, se vede ca a fost singur in vizita pe la iubita lui mamica, ca i-a si injectat magarii in cap...Si si-a mai si anuntat vizita dupa amiaza, ca ziua sa fie stricata in totalitate...![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
Gusta, pai Mara arata bine dupa ce serveste masa. La noi e jale!!! Ma bucur ca te simti mai bine.
Andutzy rabdare si tiutiun ca vin si trec fitzele de soacra. Important e ce ramane dupa ea. Adica nika! Nu vrei sa incerci o scurta greva generala sa vada si sotul de fapt ce faci tu? Sa vezi atunci cum isi revine urgent.
9+ si