Copiluti de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

...asa, zisai ca mergem in parc dar mi-a picat fisa ca azi e miercuri si-s deschise bodegile doar dimineata asa ca am fugit sa-i iau lapte la pitik si alte trebuincioase de-ale gurii ca sa nu ne scada slanina greu dobandita. vreau sa va zic ca m-am saturat de caldura asta infernala...vreau sa vina iarna!
Androix - te admir pentru vointa, as face si eu ceva miscare dar ma roade o lene de-am ajuns ca svaitzeru'...plus ca pitik ma stoarce de energie ca-mi mai ramane doar pentru respirat, nici ala destul.
Cornelia - imi pare rau ca treceti prin asa ceva, nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi pentru ca in copilarie am suferit de multe fobii si cosmaruri si sincer nici acum nu am scapat complet. bunica-mea (ea m-a crescut) imi spunea ca ma trezeam urland ingrozita inca de la cateva luni, apoi cand am invatat sa vorbesc a priceput ca visam serpi. imi aduc bine aminte cosmare cu serpi, lupi fiorosi, gropi care se deschideau peste tot si cadeam in gol si altele. ani de zile eram terorizata de hotzi pe care mii imaginam ca niste animale ramificate, paroase si pline de ochi, am scapat de fobia asta cand mi-au explicat ce e un hotz si au incetat sa ma sperie ca "daca nu esti cuminte vine ala...sau te iau tiganii ...sau te papa lupu" (chestii pe care le-am auzit la majoritatea parintilor si care sunt foarte nocive cred eu). nu vreau sa-ti alimentez grijile ca sigur ai destule, cred trebuie analizat foarte amanuntit de unde provine frica copilului si trebuie ajutat s-o combata explicandu-i, aratandu-i, fiind alaturi de el cat mai mult posibil. poate ar fi bine sa mergeti cu copiii la un preot bun, la vreo manastire...nu poate sa le faca decat bine. maica-mea m-a dus la Radna (jud Arad) unde e o icoana veche a Maicii Domnului facatoare de minuni si se pare ca de atunci m-am linistit (zice ea).
Gusta - multa sanatate iti doresc! ti-as da si de la mine daca as avea...hai ca trece si asta, incearca sa te odihnesti cat poti mai mult!
Monu - ma bucur ca e bine puiu mic, sanatate si sarcina usoara! referitor la ROR, ne-au spus de la centrul unde se fac vaccinurile ca dupa vaccin pot sa apara forme usoare ale acestor boli care nu sunt contagioase si se rezolva fara tratament si probleme in scurt timp. asa o fi dar pentru siguranta, in situatia ta si eu as evita sa-i fac fetei vaccinul.
Danelutza - pe unde esti ca demult nu te-am "vazut"?
Multa sanatate la copilasii bolnaviori si putere mamicilor lor!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

n-am vrut sa va spun ca sa nu va intristez, poate ar fi mai bine sa tin pentru mine...este vorba de niste cunostinte de-ale noastre...le-a murit zilele astea fetitza, s-a nascut prematur si dupa cateva zile de chin a plecat ingeras. tipa a mai pierdut recent o sarcina destul e avansata...isi doreau cu disperare un copil...acum se chinuie sa adopte o fetita abandonata pe care a alaptat-o ea in spital.
cand aud de astfel de necazuri mi se rupe sufletul...si nu pot sa nu ma gandesc cat de norocosi suntem cu ceea ce avem.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ioana si fetele daca aveti timp sa cititi despre somonul afumat...este extrem de sanatos si in nici un caz cancerigen, din contra previne tot felul de chestii.
Salmon Nutrition
Salmon is a highly nutritious food. Of course, it is high in protein, and the “good fats”. But did you know that a 4 oz serving of wild salmon provides a full day’s requirement of Vitamin D? It is one of the few foods that can make that claim! That same piece of fish contains over half of the necessary B12, niacin, and selenium, and is an excellent source of B6 and magnesium.

Health Benefits of Salmon
People who eat fish seem to be protected from a host of conditions. Some of this is probably due to the omega-3 fats, but there may be other benefits to fish apart from this. The science isn’t clear yet as to all the reasons why eating fish (particularly fatty fish such as salmon) seems to be so darned good for us.
Omega-3 fats seem to primarily work through reducing inflammation in our bodies. Inflammation is turning out to be at the base of many health problems, including heart disease, diabetes, some types of cancers, and arthritis. Omega-3’s also help prevent the blood clots which cause many strokes. An exciting, fairly recent development is the realization that omega-3 fats have potential to help slow cognitive problems such as Alzheimer’s Disease and age-related cognitive decline. Also, people who have sufficient levels of omega-3’s (especially as compared to omega-6 fats) seem to have less depression and suicide risk, as well as less aggression – in one study, giving prison inmates this type of fat (plus vitamins) reduced aggressive behavior by a third in a mere two weeks.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Somonul il papa daca o pacalesc. Vad ca mai mult prefera maslinele dar tot ii bag pe gat si ceva somon. Acuma a mancat un piciorus de pui si 6 lingurite de piure si urla de oboseala de ma omoara. Si nu poate nici sa doarma de galagie.

9+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Cornelia si Tony are terori nocturne. Nu ma ingrijorej prea tare ca si eu toata copilaria am suferit din cauza cosmarelor ( apropo crezi a acum nu mai am?). El incepe sa tipe dar nici macar nu deschide ochii. De obicei daca il ating asa tipa si mai groaznic, deci trebuie sa-l iau in brate si sa-l "trezesc " cat sa realizeze ca-s eu si ca e bine. Cica pana la varsta de 2 ani nu pot face deosebire intre vis si realitate, deci el il percepe ca fiind ceva cu adevarat care se intampla. Cat despre Maria...E normal ca subconstientul ei sa prelucreze o groaza de chestii de peste zi, unul fiind frustrarea legata de existenta fratiorului si rezolvarea problemei. Asta nu inseamna ca doreste sa-i faca ceva rau sau ca e o premonitie. Incearca sa-i explici ca e doar un vis si ca realitatea e ca are un fratior care o iubeste mult de tot.
Noi am avut o noapte de cosmar. L-am culcat la 10 ca pana atunci nu s-a putut, la 12 noaptea s-a trezit iubitul si dai pe plans; pana la 3 nu am putut sa-l culcvam la loc. A dormit pana la 7 cu noi in pat cu picioarele peste capul meu, chinuindu-ma, tragandu-ma de par, etc. Deci el a dormit frumoasa suma de 6 ore iar eu 2 ore. E sus, se joaca, zici ca nu el a dormit doar 6 ore si o va tine tarla pana la somnul de amiazi cand va dormi probabil maxim 2 ore. Nu cred ca mai exista copii pe forumul asta care sa doarma atat! NMu mai resist, asta in conditiile in care urmeaza o zi de excaladari, gatit, curat, iesit in parc...

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cornelia, nu ma prea pricep eu bine la comportamentul copiilor dar cred ca trebuie sa experimentezi cat mai mult cu el.Sa ii arati toate lucrurile de care se teme, sa le atinga sa se convinga ca nu sunt atat de nasoale precum crede el.
Aidan mai demult se speria de fosnaitul pungilor de plastic, de scotch(zgomotul pe care il face cand vrei sa lipesti ceva) si rasul sotului meu(e destul de puternic).....cand le auzea pe astea urla de mama focului.Dar de cate ori lucram cu plastic ii dadeam si lui o punga in mana sa o tina sa o fosnaie el, la fel si cu scotch-ul.La rasul sotului s-a obisnuit intre timp dar si acum mai plange din cand in cand.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Nelia si eu sper sa-si revina cu mancarea. Azi spre exemplu a papat ciorbita de dovlecel cu smantana, facuta de mine... Dupa ce am venit de la plaja... Deci se poate, dar uneori nu vrea si pace...

Gusta, multa sanatate, sa-ti revii repejor... Puapam pe Mara scumpa si dulce!

noi am fost de dimineata la plaja si Pifosului constat ca nu-i place deloc in apa. Sta in nisip si se joaca cu galetusa cu apa, dar sa bage picioarele in apa nici vorba.. L-am mai pacalit eu azi nitel dar cu plansete... Poate oi mai reusi ca in Danemarca baga picioarele si sta, culmea!

Oana, Loreen... maine plaja?

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... intrat sa salut, exist dar am treaaaabaaaaaa, cind n-am treaba, adica atunci cind imi odihnesc oasele, ma plimb cu ploada, si luptam la capitolul olitza si ccciccccci .
azi am lasat-o fara pampers, mi-a spus mititica cccciccccci, eu... "hai Isa in baie cu mama", ea saracutza s-a asezat la intrare l-a facut pe covor si mi l-a aratat, cccicccccci" Vina mea ca n-am luat-o in bratze s-o duc in baie, neavind timp suficient i-a dat drumul unde a apucat... asha, ca acum am pus_o de spalat covorul
Olga T, Teddy... sint pe aici, dar pun casa la punct, calcat, spalat, ca peste vreo doua saptamini ne caram in concediu la mare, asha ca... smotruiesc toata ziua.
Gusta sanatate multa si sa dea Dumnezeu pe 28 sa-ti dea medicii un rezultat bun, ca sa te linistesti si tu.
Ioana pune rufele la spalat, ca de miine incep sarbatorile
Fetelor mi-e dor de vremurile cind mergea Isabella in patru labe, acum ma omoara, s-a cocotzat pe un scaun si s-a urcat in shemineu, noroc ca nu-i iarna sa fie si foc inauntru, am afara o masa de piatra si bancile la fel, s-a cocotzat si acolo, adica intii pe banca apoi pe masa, asha ca ... timp nu mai am nici sa respir
Va pup pe toate dulce, sanatate la copilashii bolnaviori, la mamicile bolnavioare, sanatate la totzi

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca am patit o faza ca de cascadorii rasului, zau asa! Cred ca e si din vina mea putintel, ca sint cascata si nu ma uit pe unde umblu. Chiar linga blocul meu pe un trotuar din fata unei patiserii au turnat unii niste ciment. Dar n-au pus frate nici un bat, vreo chestie, o creanga, o atentie, sa vada si cascatii ca mine ca e ceva acolo. M-am trezit absolut socata si siderata ca ma duc la fund in trotuar !!! M-am extras de acolo, unul din papuci m-a parasit, a trebuit sa sap dupa el. Daca ma vedeati faceati pe voi de ras. Noroc ca era la doua scari de mine si eram la venire nu la plecare. Am urcat rapid, desculta si namolita, dand marunt din buze si pomenind cu patima diversi dumnezei si pasti si cristosii mamei lor. Am aterizat drept in cada cu papucii din dotare cu tot. Cu ocazia asta, dupa ce s-a dus betonu' pe teava, am frecat si cada, exact ce-mi doream

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza,marfa faza,bine ca nu locuiesc in zona ca sigur pescuiam si eu betoane pe motiv de maaaare cascosenie....
Androix si eu am dc....cum facem? don't shoot me,pls....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput