Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
monu spune:
Ola fetelor,
multumim pentru cuvintele frumoase la adresa lui bb2
Pizza e gata pe la ora 16 si atunci fac si poza.
Alexia s-a trezit si ea aseara pe la ora 2 plangand speriata. O fi ceva in atmosfera! Azi e la fel de ciufu ca si ieri si deja scoate fitzele la lumina. Cum nu fac ce vrea ea se pune pe urlat. Nu am alternativa si o las sa urle si dupa vreo 5 minute se potoleste singura. Dar pana atunci.... ma supar cand o aud cum tipa. 
si ca sa puna capac situatie vecinii mei scumpi si dragi care imi fac program zilnic s-au gandit ca e loc si de o mica renovare si spart peretii de imi zangane geamurile. Cateodata ma gandesc ce fain ar fi sa stau in rulota ca de casa nu am bani.
Gusta sanatate si refacere rapida. Lasa colajul ca nu fuge nimeni cu el.
9+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
neatza fetele, hai la o cafea
ca am cazut pe pag 2!!!!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Tdi spune:
Ciao, v-am citit zilnic dar n-am mai scris pentru ca nu voiam sa va molipsesc cu moralul meu sub nivelul marii. Din fericire Alyssa e bine, chiar foarte bine, s-a intamplat si minunea pe care v-o doresc si voua - cere de mancare!
...si mananca bine! In rest e tare energica, obraznica, incapatzanata, neastamparata, nerabdatoare si altele asortate...din ce am citit e copie fidela Ema si Tony, doar pe aragaz nu s-a urcat...inca.![]()
va las ce plange si-mi smulge hainele de pe mine, o duc in parc apoi revin.
Album Alyssa
Androix spune:
Si Filip a cerut azi. L-am pus in scaunul de masa si a zis clar si raspicat PA-PA! Eu ii tot repetam mereu inainte de masa ca sa priceapa dar el uneori repeta dupa mine dar foarte rar. Dar asa din proprie initiativa nu a zis niciodata. Ce folos ca tot regula "3 lingurite" a pus-o in practica ![]()
Colac peste pupaza l-a pocnit iar diareea. Face o sparcaiala galbena ca mustarul si muuuulta. Am dat-o iar pe debridat. Nu stiu ce sa mai zic. Eu nu-l mai chinui cu morcovi ca si asa nu-mi mananca mai nimic daca il trec iar pe regim chiar ca se va scurge de nemancat...
Am uitat sa va spun ca am facut programul ala de 20 de minute winsor pilates. Nu e greu de facut dar acum am o febra, nici nu as fi crezut ca te solicita atat pentru ca pe moment e chiar simplu. Sper sa dea si rezultate.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
andutzy spune:
ANDROIX, te rog din inima, poti sa mi-l trimiti si mie?????????????PLIIIIZ!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
mygirl spune:
Gusta, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si vindecare rapida, sa-ti recapeti puterea sa te poti ocupa de Maruta ta draga.
Si cu colajul nu-ti face griji, nu stam in apa.
Cornelia, si Alex a inceput sa se sperie de diverse, de ex saptamana trecuta eram in Mamaia si s-a apropiat de ea un individ cu baloane, care avea pe cap o masca de iepuras. Nu e prima data cand il vedea, dar a inceput sa tipe sfasietor, sa tremure si cu greu am linistit-o. O faza asemanatoare s-a intamplat acasa, Alex le dadea sa manance la maimutzoi si Paul, care se juca cu ea, a luat unul si a inceput sa-i miste capul si sa vorbeasca(yummy, ce bun e...etc). In momentul ala a incepu iar sa tipe, sa planga si sa tremure. Nu stiu exact ce e in capusorul lor acum, dar vroiam sa stii ca Stefan nu e singurul de varsta asta care are temeri. Si apropos, cand ne mai vedem? Mi-e dor de intalnirile de duminica dimineata
.
Monu,
samburelul din burtika. sa stii ca te invidiez un pic. Mi-e dor de sarcina, de emotiile de la eco...si m-am convins ca mai am ceva de asteptat pana la al doilea bb. Dar voi fi alaturi de tine si voi rememora toate acele senzatii.
Androix, felicitari ca te-ai apucat de treaba si bafta in continuare, sa te tina! Eu sunt lenea intruchipata, mi-am coborat o gramada de programe pilates, tae-bo, Abs, da in fara de miscarea din deget sa aprind DVD-ul nu fac nimik acasa. De-asta singura sansa sa fac gimnastica e la sala, sa ma munceasca bine antrenoarea si sa n-am incotro. In seara asta reincep si eu programul, ca nu se mai poate.
Acum sa mai scriu cate ceva si de Alex- o chinuie maselutzele cred, ca plange si tipa in somn, baleste la greu, e nervoasa..arunca cu farfuriile dp mine(cu cele de plastic, normal). Dar sunt multumita ca mananca, nu mult, dar de toate. A devenit fana porumb fiert -ii dau tot coceanul si rontzaie si suge la el pana il usuca
. A invatat sa spuna Msi (adica merci) cand primeste ceva, trimite pupici si face bezele.
Va pup acum si plec la sauna personala din bucatarie, ca am promis azi ca-mi rasfat sotzul cu clatite
.
Si am o retzeta ptr puii care nu mananca..poate o sa le placa (daca nu ati incercat-o pana acum). Fructe (eu pun piersici, caise, mere..) cu biscuite sau cereale, putina miere si iaurt de baut, ca-i mai usor, blenduit totul si servit cu paiul, ca un shake. E racoritor si Alexandra e innebunita dupa el, i-l dau la gustari. Are multe vitamine si e satios (eu de obicei "uit sa pun" biscuitele si scap doar o picatura de miere, ca Alex nu are nevioe de prea multe calorii
)
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Androix spune:
Nu merge sa vi-l trimit pe mail. L-am si zipuit cica, dar mi-a iesit la fel de mare ca cel nezipuit, cred ca nu stiu eu ce tre sa fac. Si nu merge trimis cica e prea mare.
Gabitza, stiu ca tu ai dc, daca vrei ne vorbim pe mess si ne conectam amandoua la acelasi hub si-l cauti direct la mine.
Andutzy,
nush ce sa-ti zic as putea sa incerc sa-l scriu pe un cd, sa vad daca-mi iese figura, si poate ne vedem candva...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
ioanailincam spune:
Salutare! Aseara n-am mai apucat sa intru ca ma pocnise o oboseala sora cu nebunia; de fapt nu dupa o zi istovitoare la munca, ci pentru ca am inceput sa vizionam si noi case pentru ai mei
. Evident ca nu am gasit nimic, dar am fost si cu Mogaldele dupa noi, ceea ce i-a prins bine ca a obosit-o. Cert e ca acum ai mei au venit cu o idee creata: sa le vand eu lor apartamentul nostru si cu banii de la ei + credit noi sa ne luam altul, ca tot ma batea gandul sa ma mut din zona ca e mult prea infecta si departe de orice parc (elemente pe care nu le sesizasem inainte de a avea copil). Dar asta inseamna evident sa ne cautam noi apartament, nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna asta.
Androix - eu la Europa ma duc prin spate pe Sos. Fundeni, e o sosea noua si frumoasa, libera si mai scurta, am senzatia. Iti expli pe unde daca vrei, desi poate tie nu ti-e la fel de la indemana.
Da' eu nu mai joc, anul trecut cand mi-am schimbat permisul de conducere mi-au cerut copie legalizata de pe certificatul de casatorie. Asa ca vezi bine ca ai scapat ieftin. Sanatate multa Filipului sa-i treaca burtica.
Cornelia - nu ma pricep la trebusoara asta cu fricile. Si Ana se mai sperie de latratul cainilor, intr-o seara a latrat unul afara si a dat fuga la mine urland. Iar cand cu renovatul vecinilor, se socase de-a dreptul de atatea zgomote de bormasina. In schimb daca ne vede pe mine si pe tac'su pupandu-ne sau imbratisati se amuza foarte tare si vine peste noi calare.
Sa speram ca a fost doar o etapa trecatoare, un vis urat ceva.
Pisik - refacere usoara Bursucei, sa puna la loc bulansele!
Elisor - nimic? Te-a deprimat de tot vremea sau esti in curatenia finala?
Loreen - ramane pe data viitoare de o intalnire, chiar ma gandisem ca daca tot era vremea rea sa dam o fuga la Cta, dar pe urma tot eu m-am razgandit de teama sa nu vina vremea buna si sa pierdem plaja.
Monu - sarcina usoara in continuare si mie mi-e tare dor sa vad un echo, dar nu cred ca va fi curand asta. Si eu stiu ca triplul test se face 14 saptamani, dar vezi sa nu patesti ca mine (citeste la Povestea nasterii).
Blackpanterro - eu stiam ca peste afutmat (in general produsele afumate) nu sunt deloc sanatoase, ba chiar sunt cancerigene. Asa ca cred ca beneficiile lui Omega sunt contrabalansate de afumatura.
Sa stapanit sanatosi tricleta!
Andutzy - chiar am observat ca Ana de mult nu mai baleste in cantitati industriale; cred ca difera de la copil la copil si e in functie de dinti. In schimb ieri am prins-o cu degetul aratator in gurita, cred ca creste ceva pe acolo. Felicitari pentru datul jos din pat.
Iar scaunelul cred ca se pune mai in fata pe bancheta ca sa poti sa il dai pe spate, oricum nu ajunge ca scoica de culcat.
Gusta - multa sanatate, refacere rapida si menajeaza-te cat poti zilele astea!
Fran - daca puteti sa credeti asa ceva, nici macar nu am vazut pozele de la mare, d'apoi sa pun pe net. Nu stiu zau ce e cu mine
(degeaba ma lauda Adina), dar seara pic lata (nici tot bagajul nu l-am desfacut inca
, de fapt mai sunt hainele barbatului, n-are decat sa si le scoata singur). In schimb sunt la a doua masina de spalat ca s-au strans toale ca la balamuc (multumesc, Daniela, de avertisment ca de maine incep sarbatorile: era mai bine cand nu stiam, aveam o scuza
; apropo, tu pe unde esti?).
Se lucreaza imediat dupa intersectia mare de la Medgidia parca (sensul giratoriu), am stat acolo o tura si apoi 3-4 km mai sus unde era de fapt buba.
Mercedes - multa sanatate la copii! Sa nu fi luat Cristi de la Bianca ceva!
Teddy - dar de ce esti deprimata? Capul sus, draguta, ca viata e grea, dar si frumoasa!
No, ma intorc si eu la munca, nu de alta, dar pentru maine m-am facut cu o excursie la Calarasi, mandria tarii si mor de scarba. Pe de alta parte e bine ca scap jumate de zi de scarba asta de serviciu. Sper sa mai intru si diseara desi trebuie sa incep cautarile de apartamente. Pupici
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
Ioana, unde mai exact sa caut? ca motorul de cautare nu merge decat pe seara.
9+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Cornelia spune:
Hai ca am revenit la sentimente mai bune si ma gandesc s anu fie caninii de vina, iar bietul copil, de atata durere sa fie speriat.
Oana, si noua ne e dor de voi. Pupici de la Stefan (ca si el trimite bezele
). Week-end-ul asta posibil sa fim la munte, poate reusim sa ne vedem peste doua sapt. In a doua sapt. din august intru in concediu si sper sa ajungem si noi mai des in Constanta.
Pupam copilasii! O
pt. mamicile de pui bolnaviori, superenergici, nepapaciosi!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze