Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

da ... ma asteptam la asa ceva ... si chiar imi rupeam din timpul de lucru sa dau aici refresh pentru a vedea cand apare aciditatea ... caci eu chiar am simtit-o.

Lia - sincer ai inteles gresit ideea ... dar oricum faci cum crezi tu.

Cu placere pentru raspunsurile date.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Pe mine iar m-au chinuit durerile aseara in partea dreapta jos, dar f jos. Bine ca ma tin f putin, pe de alta parte am intrat la banuieli serioase, de-abia astept sa ma duc la T sa vad daca or fi normale ori nu. Daca e sa fie apendicele nu stiu ce o sa fac. Eu care in viata mea nu am fost internata in spital, nu injectii nimic. Sper sa fie doar intepaturi normale in final. Burtica mea nu e asa sus, e obligatoriu sa se ridice?

mayaione 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mayaione si eu am mers ieri un pic mai alert si m-a luat o durere sub burtica. Intai pe parte stanga, apoi pe dreapta. La fiecare pas ma sageta. Am stat putin intinsa si a trecut.

Cel mai probabil sunt de la ligamente..

Daca ti se par dubioase ia un No-spa si incearca sa stai cat mai linistita.

In alta ordine de idei, pt burticile din Bucuresti:

Ne mai intalnim ??!

Ce ziceti de w-e asta, intr-un parc, la o cafenea, etc.
De exemplu la cofetaria din Herastrau, fosta Expoflora.

21+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mirona, am subliniat, nu sunt ranchiunoasa si nici acida, doar laconica si poate glaciala atunci cand simt ca nu sunt abordata cu un ton natural, normal si de ce nu, prietenos, .... in rest, nu am absolut nimic cu tine personal, suntem din acelasi oras, aceeasi zona, ne putem intalni oricand pe strada sa ne dam buna ziua, nu stiu de ce te asteptai la aciditate din partea mea, poate a fost ceva din subconstientul tau. Nu tin minte sa ma fi certat cu cineva pe aici deci nu mi-am creat o reputatie de "saritoare la beregata"

Oricum sensibilitatea noastra crescuta in aceasta perioada e de inteles, nu are rost sa ne stresam mai mult decat e cazul. Mi-am spus doar opinia, vis-a-vis de abordarea ta, poate m-ai prins intr-un moment mai fragil, poate m-a surprins tonul tau mai mult decat era necesar, am luat atitudine si gata....nu trebuie sa ne amaram acum pana la loc comanda. Eu prefer sa zic ce am de zis, sa gasesc o solutie si sa nu tin suparare, e mai constructiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mirona, Lia

Macar ca sunteti amandoua din Timisoara...

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor
revin si eu dupa o lunga absenta. de trei saptamani astept ziua asta in care sa reiau legatura cu voi.
la munte in tabara a fost foarte frumos si eram asa izolati de agitatia asta de zi cu zi. mi-a prins tare bine deconectarea. noroc ca si semnalul la telefon era slab asa ca vorbeam doar cand aveam eu chef si cu cine aveam chef. nu m-a stresat nimeni. insa asa mi se facuse un dor de casa si de voi...
acum incerc sa ma readaptez. nu mai am masa la ora fixa gata eu doar sa merg wsa mananc. acum daca vreau sa mananc trebuie sa pun mana sa fac ceva de mancare.
de la munte m-am intors miercurea trecuta dar am plecat iarasi joi la mare, ca trebuia sa fiu prezenta la Mamaia copiilor. cu ocazia asta m-am vazut si cu dandusa. e asa de draguta cu burtica ei. si ea si sotul ei sunt foarte de treaba. am facut multe poze cu burticile noastre pe care le comparam. eu ziceam ca a ei e mai mare dar pana la urma m-au convins ca a mea e mai mare.
de acum nu mai plec ca incepe sa imi fie destul de greu cu burtica la plimbare, asa ca nu va mai parasesc.
o sa incep sa citesc din urma dar cred ca o sa imi ia vreo saptamana- 5 capitole trebuie sa recuperez.

va pup pe toate

Raluca 20+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

ruxandra - stai blândă ca nu ma cert cu Lia - voiam doar sa-i atrag atentia ca poate ca am obosit si noi / eu ... sa tot raspundem si sa nu primim nici macar un Feed back.

- da, ba fraiero ... am vazut raspunsul tau ... ca de multe ori trebuia sa caut in capitolele noastre anterioare acel raspuns.

Nu am absolut cu nimeni nimic - doar sa stiu ca nu ma zbat degeaba ... si ca a ajuns informatia unde am trimis-o.

tuturor.

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am intrat si eu un piculetz sa va cu mult drag si sa-i urez Cristinei La Multi Ani si sa fie sanatoasa, fericita si iubita!

Dorsilla, Miro

Pupicei, Ingeras 17+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Salut burtici......am intrat si eu sa va citesc si sa-i urez Cristinei .....sa aiba parte numai de fericire alaturi de familie ....bucurate in continuare de concediu.....
Pe pagina asta am citit acel mesaj....am ramas paf....nu prea inteleg...poate de ce sunt mai noua....dar nu stiu de ce asa rautate....miro noi te iubim..........
Eu sunt putin stresata(doloresunde esti ca iar imi trec ganduri negre....)...de doua zile ma supara gatul...am impresia ca am acolo un nod...poate o fi de la stres....de fapt pe mine ma macina ceva...eu am acasa pisica dar de cand am ramas insarcinata nu ma mai joc cu ea,nu ii schimb eu cutiuta.....decat ca mai sta prin preajma mea....si eu nu am facut analiza de toxoplasmoza.....sper ca nu e ceva legat de asta.....sunt innebunita....numai la asta ma gandesc cand simt senzatia asta in gat....imi dati un sfat?
dolores am vazut si eu poze cu nepotica ta......draguta foc...de aia cred ca o iubesti asa de mult....dar sa vezi ce o sa te mai mandresti cu al tau...sau a ta....
Despre calciu eu nu stiu ce sa va spun ca nu am luat si nici nu mi s-a spus sa iau......doar fier si materna.....dar o sa intreb si va dau si eu lamuriri....
laura 13 nu fi speriata......pentru linistea ta sufleteasca repeta altundeva ecografia.....ca doar nu este interzis sa faci mai multe intr-un timp mai scurt....si despre maturatia placentei...vezi in capitolele anterioare au vorbit fetele despre asta...
asiza felicitari pentru analiza....eu chiar nu stiu cu ce se mananca...
Concluzionand.......cred ca cam toate suferim de carcei....si pana la urma cred ca e specific sarcinii....nu numai datorita calciului....
Cred ca am uitat-o dandusica....ce frumoasa ai fost la nunta....si rochita....ce mamica are bebe....
dbunnny nu esti singura care se uita dupa carucioare....si eu fac asta de 2 saptamani deja......si la hainute si la toate cele....suntem nerabdatoare.....
Va pupic pe toate si daca am omis pe cineva sa ma ierte....
23+

alexandra

Mergi la inceput

oncioiuella bine ai venit in . Felicitari pentru sarcina si mai ales pentru .
Te-am trecut in lista - mai asteptam date de la tine: data nasterii tale, ultima menstra, data probabila a nasterii, daca mai ai copii - data nasterii si numele si eventual spitalul unde vei naste si dr. ce te va asista.

Te mai asteptam la taclale ... inca mai esti moderata asa ca mesajele tale vor aparea cu intarziere. Incercam sa nu trecem asta cu vederea.
Sper sa te simti bine cu noi.

roxana_c in sfarsit am inteles ceea ce incercai tu sa-mi spui zilele/saptamanile trecute. In lista erau fetele tale trecute bine ... insa la sarbatoritii lunii nu era OK. Am facut acum corecturile. Sa-mi mai spui daca vezi ceva in neregula.

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput