Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
bamboletta spune:
Buna la toate burticile!!!!!
Azi am facut 23 de saptamani
Cristina1974 sarcina usoara si bebe sanatos si tot ce-ti doresti sa se implineasca!!!!!
eu folosesc masina de tuns pt igiena intima si sunt f.multumita,deocamdata inca mai pot sa o folosesc dar mai incolo nu se stie deja e greu
bamboletta 23
pupici
Dbunny spune:
Laura daca bb are osutele lungi si dezvoltate, frumusele asa ca si pt varsta ce o are... care-i problema ? pe ca baza da ecograful greutatea ? Ca niciodata n-am inteles! ti-a dat alte dimensiuni ? hai spune-ne cat ii de lung ? care-i circumferinta capsorului? diametrul ?
Dbunny21+
Laura13 spune:
Deci:
diametru biparietal DBP: 57 corespunzator pentru 23+4 zile
lungime femur : 39 coresp pt 22+4
circumferinta abdominala CA: 177 coresp pt 22+2
circumferinta craniana CC: 210 coresp pt 23+1
insertia placentei : anterioara
maturatia placentei, grosime: gr I (ce e asta?)
Laura si bebe strumf
monis spune:
oncioiuella bine ai venit printre noi, sa ai o sarcina usoara si fara probleme in continuare. Si eu am avut ceva scurgeri maronii la 9 saptamani, dar au trecut cu bine, asa ca stiu cum e.
laura dupa masutratori totul pare OK, greutatea nu cred ca are vreo semnificatie, eu din ce-am auzit la eco nu intotdeauna masoara bine greutatea. Eu cand am fost la eco nici macar nu mi-a spus ce greutate are, si cei drept am si uitat sa intreb. Deci nu stiu daca la cantarit pe bebe, dar a spus ca totul e OK.
moni 19+
desiree spune:
asiza, surioara mea, cum de ma simti cand sunt prin preajma? te pup si iti doresc rezultate negative la toate testele anticorpi pe care le faci..eu mai fac doar in sapt 28, asa a zis domnul doctor ca nu mai e nevoie
cristina, la multi ani, sa fii iubita in continuare cu la fel de mult foc si sa ai parte de un bebe papacios si frumos.
dolores, nu cred ca e cazul sa te impacientezi dar e bine sa mai confrunti si alte pareri. eu iau, la indicatia doctorului, ELEVIT da doar din trimestrul 2 si MALTOFER (supliment de fier), fara sa imi fi iesit analize proaste. Se pare ; cati doctori, atatea tratamente si pareri !
laura, vrei bataizta? nu e cazul sa iti creezi stari de stress pana la sfarsitul sarcinii. Du-te si la alt eco si o sa vezi ca o sa iti spuna ca e ok. SI INCEARCA SA NU MAI FUMEZI, SAU PUNE RATIE DE 1-2-3 TIGARI PE ZI, cu toate ca e cam la fel, dar poate reusesti sa le lasi ca mai ai si de alaptat !
dbunnny, mie pot sa imi spui deja dovlecel, ca sunt cat un pepene de august!Pupici !!!
in rest suntem bine, mai dam si lui mami semne prin tumbe cateodata,dar numai cand avem noi chef nu cand vea mami si azi sarbatorim jumatate din primele noastre 40 de saptamani din viata;
va pup,
desiree 20 saptamani fix fix fix.
Dbunny spune:
Laura pai...e in grafic. Nu te mai stresa degeaba
Sfatul meu...redu numarul de tigari pe zi. Stiu ca e foarte greu si deobicei nu se renunta total...dar incearca sa micsorezi cantitatea(cum zicea si Fleming: `e foarte usor de lasat de fumat, eu am facut-o deja de 50 de ori`)
Pup you !
Dbunny
Dbunny spune:
Cand am citit masuratorile Laurei, mi-am adus aminte de ceva. Mie la eco la spital de stat mi-a spus medica: Doamne ce capos ii ! Am vrut s-o iau la suturi. La ultima ecografie circumferinta craniului era la fel de mare(sau mica) cu circumferinta burticii. Deci... ori are burtica mare, ori are cap mic ? Amu cand m-am obisnuit sa-l chem ´caposu lu mama´...
Dbunny21+6
deny75 spune:
CRISTINA,[S][S][S],LA MULTI ANI!sa fii fericita,sanatoasa si sa ai un bebik sanatos si mancacios!Noi suntem bine,bebika se joaca in burtik de mama focului,insa avem si o mica problema:nu mai avem loc cu tati in pat.Cred ca in curand se va muta in alta camera sa ne lase pe noi sa ne odihnim bine si sa avem loc de lafaiala in patuk.Voi mai aveti loc in pat ?
DENY24+
cristina1974 spune:
Buna, fetelor, si multumesc mult pentru urarile pe care mi le-ati facut.va doresc si voua ,la toate, bebelushi cumintei,sanatosei,care sa nu va omoare prea tare si care sa va lumineze vietile,alaturi de toti pe care ii aveti voi dragi.
Aici este deja trecut de ora 4, e o caldura de iti vine sa te intinzi pe jos....stiu ei de ce pun arabii marmura pe jos, mai aduce un pic de racoare. Sunt si eu ca un cutzu,ma intind pe marmura, pur si simplu,doar oi gasi un pic de racoare.
In seara asta mergem iar la o plimbarica in patru, de data asta,cu iahtul,si maine mergem cu camilele. Multumesc mult pentru grija pe care mi-o purtati. Intr-adevar, camilele sunt cam nabadaioase si cam incapatanate, si mai si scuipa daca le superi, insa noi cunoastem pe cineva care isi dreseaza camilele,si sunt asa de cuminti,ca pur si simplu isi fac specia de rusine.
Aseara am fost la o familie care are doi vulturi. Arabii sunt topiti dupa vulturi,si cheltuie sume imense pe exemplare cat mai frumoase. Si pe mine m-a mancat undeva sa-l chem pe unul,insa nu mi-am fixat bine manusa aia,si m-a zgaraiat fiara aia de m-a facut de comanda.Offfff, nu mai puteam de ciuda cat de proasta am putut sa fiu
.
Nu mai stiu cine m-a intrebat cat mai stau aici. Mai stau ceva,pe 10 august plecam de aici in Singapore, iar in UK ne intoarcem pe 2 septembrie.Abia astept sa imi vad parintii , joi seara,ca vor veni si ei aici pentru doua saptamani.
Bebele meu atata se mai agita,Doamne,si imi vad si burta cum se misca usurel.Kaveh a inceput sa simta si el miscarile, si Iasminici ma pupa de zor pe burtica, si imi aduce dulciuri,si imi tot spune sa ii dau si lui bebe din partea ei,sa stie ca ea il iubeste tare.
Multumesc inca o data pentru tot ce mi-ati urat si va urez in continuare o zi cat mai frumoasa.Incerc sa intru mai tarziu iar, daca nu om ajunge acasa prea tarziu.
Va pupacesc pe toate pe burtici
21+
cristina
Dorsilia spune:
hello! (in principiu ma adresez Mironei, fara aciditate)
1. Multumesc pt raspunsuri intotdeauna, chiar daca mai tarziu.
2. Nu toti o duc asa bine cu timpul liber, nu toate femeile au soacre, mame, matusi, bone, menajere, care sa le sufle undeva doar pt simplu motiv ca sunt gravide si au un copilut mai maricel de crescut.
3. Nu ma astept sa mi se raspunda ad-hoc, nu am asa pretentii, nu pretind nici macar sa mi se raspunda, daca o face cineva bine, daca nu, nu sar cu gura la nimeni, nu e datoria nimanui sa ma linisteasca pe mine
4. Din motiv ce sunt membra DC, consider ca am aderat deja unui grup, nu e atat de extraordinar de important sa ader la x, y sau z grupulete la un moment dat, o pot face cand consider de cuviinta fara mare tam-tam, postez intrebari desigur oriunde mi se pare grupul potrivit fara sa trebuiasca sa fiu considerata out-sider. Daca sunt ignorata nu consider ca e un capat de tara, ca poate are cineva ceva cu mine. Gasesc raspunsuri in alta parte, nu stau sa insist intr-un singur loc
5. Nu e genul meu sa fiu "urecheata" sau sa urechez, prefer insa, daca e sa fiu interpelata si interceptata totusi, sa fiu cu alta atitudine, ca doar nu sunt copil ce trebuie mustruluit ca n-a ajuns la timp la masa si n-a spus multumesc in secunda in care a inghitit ultimul dumicat. Nu cred ca duc lipsa de bun simt si nici de umor sau solicitudine
prin urmare, va pup in grup, va doresc sarcini usoare, cat mai putin stres, si sa auzim numai de bine!
Lia