Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
aka spune:
Cristina la multi ani sa fii sanatoasa, iubita si sai ai un bebe cuminte si mancacios.
Fetele am vazut ca vorbeati despre carcei. Eu nu am. Si nu am nici vergeturi, deocamdata. Cei drept m-am tot dat cu tot felul de creme si tipuri de lapte de corp. Poate scap de ele. Si nici linia neagra nu o am. Ieri dimineata m-a durut burtica. La servici ma duc cu Ratb si ieri nu am gasit nici un loc sa stau jos, m-a zgaltait autobuzul iar cand am ajuns la servici nu mai eram buna de nimic. Incep sa ma enerveze toti pensionarii care circula la ora 8 dimineata.
Ruxandra eu as vrea sa ne intalnim. Sa vedem cine se mai inscrie pe lista. Deci...
Fetele din Bucuresti haideti la intalnire.
Va pupic
Monica 18+
m_monique spune:
Cristina! La multi ani!
fetelor, noi maine plecam la Tg. Mures, Sovata, Bistrita. ne intoarcem pe 27.
18 + cu
Nunta noastra
roana spune:
Miro scumpa nu mi-ai raspuns cum sa micesc filmuletul de la 300 la 2 mega.acuma ce sa fac sa ma supar?
sa ma inscriu la alt grup?
hai ma fetelor ca sunteti culmea. e sarcina de vina sa stiti.
Dorsilia nimeni nu te acuza de nimic. cred ca ne facea placere sa fii cu noi.normal ca nu se impune nimic nimanui.
si mie mi se raspunde mai greu sau chiar deloc. cateodata ma simt ignorata dar inteleg ca fetele nu au cum sa imi raspunda numai mie. suntem...muuuulte
Of mai fetelor, toate imi sunteti dragi.
va pupicesc si eu si bebe Alex poate va trece de la el
25+ cu
Dia1609 spune:
hellooooo fetelor,
tocmai am constatat ca m-am ingrasat 5 kg de la inceputul sarcinii.... o fi mult, o fi putin? voi ce ziceti? ca am citit undeva ca optim e sa te ingrasi intre 12-15 kg toata sarcina... si oricum de abia de acuma incepem sa punem mai din greu
tin sa va anunt ca mi-am comandat caruciorul :)) am innebunit complet... cam repede m-a luat... si de indata ce zugravesc camera lui bb (pe la jum lui august), cumpar si restul! nu ma iau eu dupa babisme ca nu-i bine sa cumperi asa de repede
Dia 20+ cu
m_monique spune:
aka, din pacate nici cu metroul nu e mai bine. chiar daca mi se vede burta, nimeni nu-mi ofera locul.
fetelor, voi cum stati cu durerile de spate? ca pe mine a inceput de o saptamana sa ma doara de la mijloc in jos.
18 + cu
Nunta noastra
Mirona spune:
quote:
Originally posted by roana
Miro scumpa nu mi-ai raspuns cum sa micesc filmuletul de la 300 la 2 mega.acuma ce sa fac sa ma supar?
sa ma inscriu la alt grup?
atata iti trebuie. ca vin dupa tine.
nu ti-am raspuns ... pentru ca nu stiu cum. Astept sa-mi vina husband-ul acasa si sa ma documentez. cred ca ai nevoie de un soft cu care sa tai filmuletzul tau in parti mai mici de cate 2 MB. Intreb si te anunt.
P.S. fetele - la bebelina mea in camera vreau sa pun personaje de desene animate pe perete ... si azi sunt un pic happy - i-am gasit la Alba ca zapada toti piticii ... ca umblam cam de vre-o saptamana dupa ei. in rest ... diverse personaje. Cand e gata fac poze sa vi le arat si voua.
in grup ... si si pe care care nu vor sa adere.
Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Dia1609 spune:
onciouella, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara in continuare... stiu prin ce ai trecut, eu am avut o scurgere maronie si o usoara dezlipire de placenta in sapt.14 si am stat la pat 3 saptamani, dar acum suntem bine si vioi, si la regim normal de viata
Dia 20+ cu
roana spune:
Miroooooooo, glumeam.
sper ca nu te-ai suparat. ma gandeam ca poate nu stii d-aia nu zici nik ca tu esti tare prompta si d-aia imi esti draga ca tot grupul de burticute...
Dar vroiam sa te fac sa zambesti un pic.
si eu asa vreau sa ii pun pe perete la bebe desene animate.
si noua ne e gata casa luna viitoare , Chiar sper si ii zugravim in bleu camera si ii lipesc d-astea. chiar ar tb sa ii cumpar si eu deja.
si pe mine ma doare super tare spatele . astazi ca niciodata.
si ma simt umflatica de numa si am musafiri si m-am saturat.
anul asta intruna a venit cineva la doctor, ba bunicii sotului, ba matusa mea, ba nu stiu cine. e nasol sa staiintr-un oras asa cu doctori bun ca toti vin la tine. si e cam inghesuiala acum la mine. cand m-oi muta la casa sa vina toti ca atunci va fi loc.
si acum fac mancare la geu ca iar mi-e casa plina. asta e .sunt i nostri si ii iubim.
va pupicesc tare tare
Ktrinel spune:
miro, dorsilia, ce sunt talentele astea? lasati-o balta cu cearta ca nu e forumul nostru si nimeni nu e obligat nici sa raspunda, nici sa i se raspunda, nici sa faca prezenta ici si colo, e ceva de placere...daca o avem bine, daca nu , nu. ma rog, eu asa vad.
citeam ieri ceva dragut chiar pe acest site, cum ca in sapt 21 bebe incepe sa inghita lichid si SUGHITE. DE=AIA UNELE MISCARI SUNT FOARTE SCURTE SI CA NISTE ZGUDUIRI,tresariri. ASA CEVA SIMTEAM SI EU...SI NU STIAM DACA SUNT MISCARILE LUI SAU CE ? ca erau prea scurte si la tinta. betiva lu' mama, auzi , SUGHITE!!!
Ktrinel si 22 sapt