Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

gata Dolores mama - acum am terminat - nu vezi si norishorii finali?

Am fost atenta ... ca dupa acel incident ... ma dadea sotul afara din camera daca nu ma concentram.

Acum am terminat de facut mujdeiul si ma duc sa prejesc niste pastravi. Sincer eu sper sa va fac pofta si maine sa-mi spuneti ca ati papat toate peshte. Sper sa nu ma injure careva.

tema zilei maine - propun sa vedem cate dintre noi papa macar o data pe saptamana peste - care este extrem de important in sarcina.

pupici ca ma asteapta tigaia.

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

as manca peste daca ar avea si cine sa-l gateasca..asa ca miro..propun sa-mi trimiti la pachet ori de cate ori gatesti hihihihi

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Miro, e frumos de tot! Super a iesit! Eu am ramas visand la norisori pe perete de cand am vazut filmul Kramer contra Kramer, acum o suta de ani... Parca mi-as dori pentru mine, iar acum ca mi-ai spus cum, imi dau seama ca a fi si eu in stare sa reusesc.
P.S. Poti sa ma lamuresti ce e tifel? Ca sunt inocenta in privinta materialelor de zugravit sau de constructie...

roxana_c, nu se intampla nimic daca cineva din preajma ta face varsat de vant, tu ai anticorpii care o sa pape virusul si acesta nu o sa ajunga la bebe. Despre listeria nu stiu nimic, iar in privinta miscarilor... presupun ca nu poate misca bebe exact la fel in fiecare zi, si noi avem zile in care avem chef sa lenevim, nu? Stai linistita, nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Alexandra, m-am dus pe prima pagina sa vad daca esti mai "mare" sau mai "mica" decat mine cu sarcina, si am vazut ca esti putin mai mare, deci mai m-am calmat si eu, si acum seara parca a inceput si el sa dea semne mai multe, daca-i bebe d-ala nocturn, am pus-o Glumeam, sanatos sa fie, chiar si nocturn de-o fi.

Dolores, hai ca nu mai e mult pana sambata si vei afla.

Dandusa, cum mai e apa in mare? Ai mai fost la plaja?De fapt unde locuiesti, in Constanta?

Mirona, pestele imi place, dar de cand cu sarcina parca nu-mi mai place, asa ca eu iti raspund acum: n-am mai mancat peste de cand am ramas insarcinata. Imi plac in continuare icrele, dar pestele....daca nu intra?
Eu azi m-am umflat cu porumb fiert, in general nu prea-mi place, dar sarcina ....Vad ca in general sunt cam pe dos acum, ce-mi placea nu-mi mai place si invers.

Roxana21+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

DANDUSA, eu nu am vazut firma asta aici ALMO tu ai vazut-o???

eu ma inscriu pe lista cu pestele : 1-2 ori pe sapt obligatoriu .cand nu il fac eu imi cumpar la pranz de la un restaurant AQUA LUNCH tot felul de mancaruri din peste cu legume fierte la aburi si salate.

Ktrinel si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MIRONA...,m-ai facut sa rid in hohote..."atit de rar posteaza"?!?Daca nu scriu atit de des ca si alte fete inseamna ca postez rar?!?,chiar daca este zi de zi?Mi se pare mie sau tu nu imi citesti mesajele?Ieri nu am scris intr-adevar dar inainte....am scris zilnic.Laptop am, nu trebuie sa-ti faci griji ,dar daca tot insisti nu vrei sa faceti cheta sa-mi bagi net la munca?Nu m-as supara!!!Eu imi car laptopul la munca sa va citesc ca nu cumva sa-mi scape ceva...si daca as avea net la munca as fi si eu...mai des cu voi ,dar ce sa-i faci!!!
AAA....,sa nu uit azi am avut ceva dureri de burtica tocmai pentru ca am carat laptopul desi este unul mic si usor mie mi s-a parut enorm de greu ,ma agit sa fiu si eu la curent cu voi si tu...ma dezamagesti!

dandusa 24 + si
mica printesa
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ROXANA C,sincer nu am mai fost la plaja de ceva timp...,dar sotul meu face baie in fiecare zi asa ca iti pot spune cind doresti.Mi-ar fi placut enorm sa merg la plaja dupa ora 17 ,sa staupe un sezlong cu burta la soare si sa ma relaxez ,pur si simplu ,dar la noi in WEEK-END mereuvin ceva cunostinte sau prieteni din alte parti si trebuie sa ne ocupam de ei.Week-endul asta am avut o nunta ,apoi Duminica am dormit,ne-am intilnit cu RALUCUTA ce a draguta si a trecut....foarte repede.Week-endul viitor fugim la Buc pentru alta nunta si uite asa trece vara si realizez ca eu nu prea am fost la plaja.Eu stau in Constanta,daca vrei sa vii la mare si vrei sa ne vedem...ne facem timp.
Am uitat sa schim semnatura,se pare ca sintem cei mai mari de pe aici .Azi avem 25 si 1 zi.
Am sa incerc sa fug si eu la al meu sot si sa-mi vad putin de familie si de alte treburi....,in fiecare seara saracutul ma asteapta sa mai vorbim si noi si stind....asa ,asteptindu-ma il ia somnul ca este super obosit si eu nu ma mai satur de voi...Nu-i corect,fug la nani si va urez o noapte buna.

dandusa 24 + si
mica printesa
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu ma duc sa fac un dush dupa care o sa ma bag in pat...mai ctesc ceva pana ma culc..asa ca va spun noapte buna si sa aveti vise frumoase..va pup

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pestele imi place tare mult, dar nu reusesc sa mananc chiar saptamanal, dar de 2-3 ori pe luna tot reusesc.
Apropos de peste, fetelor stiti tonul este contarindicat in cazul femeilor gravide? Se pare ca poate acumula cam mult mercur, probabil pentru ca traieste mult, ma gandesc eu. In orice caz, de cand am auzit stirea la Tv nu mai mananc conserva de ton, m-am reprofilat.
Ktrinel, tu ce peste mananci? Ca eu dupa somon nu ma prea omor, am gasit halibut parca, mi-a placut... dar probabil tu stii denumirile in franceza, eu nu stiu ce inseamna halibut in romana... mai complicat.

Ce de mancaruri apetisante pe site... pastrav cu mujdei, varza calita.... mmm... Las' ca ma rasfat si eu azi, i-am dat comanda de vinete sotului, adica el sa le cumpere si sa le coaca, eu sa le pregatesc.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, nu am intreba de denumiri ca in afara de somon (care mie imi place) nu inteleg nimic din denumirile lor, nici in engleza , nici in franceza si drept sa iti spun nici in romana nu ii deosebesc prea tare. stiu doar ca parca trout/truite e pastrav .

Ktrinel si 22 sapt

Mergi la inceput