Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 22
dolores spune:
fetelor eu gatesc.....niste varza calita...am trecut azi prin piata si am cumparat ce trebuie ca tare mi-era pofta de varza......revin...va citesc iar ma duc la bucatarie iar va citesc si tot asa
dolores
20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
Mirona spune:
pentru Donia si nu numai
ARTA de a face norishori pe tavan:
am desenat norishorul in programul MicroStation - la lucru si am scos la imprimanta mai multe modele. Am decupat norul afara si am lipit forma obtinuta pe tavan. Am colorat interiorul norului cu tifel alb. GATA.
Uite aici un exemplu.
Apoi iti mai dau 2 exemple de ce a rezultat: 1, 2.
Si stai calma ca baietelul nu invata din exemplu ... ci va trebui indrumat
... asa ca tot mama va fi cea care-l va invata.![]()
Miro
24+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
miro..ai grija mamico ce faci..ia vezi cum faci tu sa aluneci iar, sa te impiedici..stai si tu mai linistita ca doar nu vrei doamne fereste chiar sa cazi....te pupic dulce si serios acum...lasa-i doamne iarta-ma de norishori...dar daca tii neaparat sa-i faci..fa-i cu grija

dolores
20+
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
roxana c. spune:
Buna seara, fetelor!
Nu stie nimeni la cat timp apare un test pozitiv dupa o posibila infestare cu listeria?
Si influienteaza cumva pe bebe daca vreuna din fetele mele face
varsat de vant?{eu am avut}
Pe mine cand m-apuca paranoia, pai dureaza...Tot am senzatia ca parca nu mai misca asa des cum misca.
La voi cat de des misca? Si dupa ce-a miscat des, a avut o zi-2 in care sa fie mai puturos?
Nu radeti de mine, dar parca as fi la prima sarcina
Felicitari fetelor care au mai aflat ce au in burtica, dupa cate am citit parca cineva spunea de fetita si altcineva de baiat, deci scorul se cam pastreaza![]()
Haideti, fetelor care inca nu stiu, poate veniti cu fetite.
Dolores, tu ce-ai vrea?
Roxana
21+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Am uitat sa intreb: Saryta a facut cea de-a 2-a amniocenteza?
Si nici Mioara n-a mai intrat de ceva timp, ca sa nu mai zic de ploiesteanca mea, Nana si multe alte fete.
Manuela, tu ai aflat ce este bebe?
Roxana
21+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
alexandra_25 spune:
miro ce frumosi sunt norishorii......super....bebita va avea o camera superba....
roxana c nici la mine nu misca in fiecare zi....si daca misca...misca rarut....asta depinde de fiecare...la unele e mai saltaret...la altele mai lenes...
dolores mi-ai facut pofta......sa ai pofta la varzica...
alexandra
dolores spune:
roxi_c eu imi doresc tare mult un copil si asta pentru ca m-am luptat mult sa-l obtin....pe de alta parte imi doream oarecum fetitza ca pot sa o imbrac cu tot felul de rochitze, fustitze..ii pot face parul cu tot felul de moatze..de clamitze..dar daca voi avea baietzel, mami il va iubi la fel de mult..tati vrea baietzel.....sambata aflu...numar orele..incerc sa nu ma mai gandesc...vreau in primul rand sa-mi zica, ca totul e bine si ca e sanatos..si abia apoi sa-mi zica ce e..pupici
dolores
20+
poze
dolores spune:
alex sorry..nu am avut intentia asta...dar randul trecut cand am zis ca gatesc m-au intrebat fetele ce anume ca sa le mai dau idei...sper ca nu ti-e pofta pofta....

dolores
20+
poze
alexandra_25 spune:
apoi daca ma enervez dau si o fuga pana la bucuresti.....
....sau ma apuc eu si gatesc.......
........
alexandra
dandusa spune:
Buna, dragutele mele,gravidute!
Am sa incerc sa va raspund pentru ziua de ieri,eu nu am mai apucat sa scriu deoarece am fost ocupata cu niste musafiri nepoftiti pina pe la 2 noaptea ,asa ca azi am luat laptopul cu mine si v-am citit si dupa ce am sa va scriu acum am sa incerc sa citesc tooooot ce ati scri azi!
Deci....:
DIA,eu nu mi-as cumpara carucior...,pentru ca nu cred ca am sa-l folosesc in iarna...,asa ca am sa investesc banii in ceva mai folositor,ca de ex.un cos cu care am sa-l transport pe bb cit este asa mic si in primavara am sa-i iau un carut ,pentru ca atunci pot sa-l tin mai mult timp afara.
ROANA,mie dr mi-a spus ca pot lua max 2 kg pe luna de sarcina si nu mai mult.
CHINICO,poate ca bb tau este un mic fotbalist!!!
IULY,ai mare dreptate in privinta medicului de familie,cita nevoie vom avea de el(ea).Si a mea este super de treaba si asitenta la fel...
ASIZA,am inceput saptamina asta foarte prost si am sa-ti povestesc de ce daca mai am timp azi daca nu miine,sa nu te superi!Multumesc de compliment si te pupic.
CRISTINA,LA MULTI ANI!!!imi pare rau ca sint ultima care iti ureaza ,dar nu am reusit pina acum.

DOLORES,multumesc de compliment si te pupic.Rochita este elastica si m-am simtit super in ea,Simbata mai am o nunta la Buc si ma imbrac la fel pentru ca acesti invitati nu au nici o legatura cu cei de la Buc ,deci...nu stie nimeni!![]()
ONCIOIUELLA,bine ai venit in grupul nostru!
DENY,noi avem un pat imens si sint sigura ca ai incapea si tu intre noi...Iar separat nu prea as putea dormi,tati trebuie sa ne inveleasca ,sa ne mingiie in somn,sa ne dea apa,sa deschida geamul ...sa-l inchida...,mi-ar lipsi chiar si respiratia lui.
RALUCA,bine ai venit ,te pupic dulce pe tine si pe ADINUTA!
ALEXANDRA,te pup.
KTRINEL,mare dreptate ai,nu ne obliga nimeni sa fim aici totul este din placere.M-ai facut sa rid cu sughitatul!
![]()

![]()
ROXANA c,esti haioasa foc,cu paranoia ,cu morcovul,cu pinditul...
ALMO,esti draguta,daca-as sti ce au ...Eu eram inebunita dupa incaltamintea de la ZARA si nu mai zic de GUESS si BEBE chiar si GAP .
KTRINEL,in SUA era o o gama larga pentru gravide PALMERS si aveau de toate pentru gravidute special.Cred ca am vazut-o si in Canada.
CLEOMONI,felicitari pentru fetita.

ZINA,da starea colului poate s-o vada dr si la ecografie.Asa mi-a zis data trecuta mie ca totul este in regula,doar dupa eco.
dandusa 24 + si
mica printesa 
poze
poze raluca