Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
Ktrinel spune:
beeeiiiiii...si eu am steluta albastra (da' ce e asta?)
anyways, daca e de felicitari banuiesc ca e de bine
Ktrinel si
22 sapt
almo spune:
Ktrinella magzin aici crema o tin acolo unde platesti lanaga masina de incasat si nu pe raft. Poate de aia nu ai obervat-o.
Moni
23+ cu 
Cleomoni spune:
Buna fetelor, un pic am bantuit prin oras azi cu treaba normal si cand am venit am vazut ca de la pg. 8 ati scris pana la 13, am vazut ca ma-ati felicitat pt a mea printesa.
Multumesc mult m_monique, Iulia P,Ktrinel,Mirona,Aka,Alexandra25,Aelita,Asiza,Monis,Laura13,AlexiaT,
sper ca am multumit tuturor, nu am uitat pe nimeni.
Zina la ecografie nu se vede doar daca iti baga camera in vagin am intrebat eu dr ieri cand am facut 4D si mi-a spus ca nu poate sa imi spuna ca acum facem doar cu camera pe burtica nu si inauntru.La 3D era o camera pe burtica si una inauntru si atunci au spus ca am un col lung ceea ce e bine cred.
Va pup pe toate!
Mirona spune:
va tzuchez.
am executat 2 norishori pe tavan si am si facut cateva boacane ... deja al meu mi-a decretat: iti faci norishori si nu mai calci in camera asta pana nu e gata.
Am varsat apa pe jos si normal ca am udat ziarele cu care era acoperit parchetul, m-am impiedicat si ultima cea mai tare ... era sa pic cu scaunul. Mare grija tre sa am. Promit.
Fug inapoi sa mai execut cativa ... am facut doar o mica pauza pentru a sta cu butucii un picutz la orizontala.
Donia - felicitari de doua ori ... si pentru rezultat ... si penru flacau. L-am pus si pe nazdravan in lista. 
Miro
24+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Ralumat spune:
Buna seara, dragele mele! Acum avem si noi net acasa, asa ca in serile in care nu am somn...sunt cu ochii pe voi!
Intrebau fetele de unde se pot cumpara personajele de desen animat in Bucuresti. Eu am vazut in Oraselul Copiilor, la intrarea dinspre Brancoveanu. E o taraba pe dreapta, plina cu toate personajele. Despre costuri....scuze, dar nu m-am uitat ![]()
Raluca
20+ 
Donia spune:
Katrinel, si sotul tot la fel incerca sa ma consoleze, ca probabil riscul e mic, dar dupa obiceiul lor trebuie sa investigheze in continuare. Si pana la urma chiar asa a fost, dar eu am fost in iad si m-am intors in astea doua zile.
Nu mai stiu cine intreba de ecografii, la subiectul canadiencelor cred ca s-a mai discutat asta, in sarcina fara probleme se fac 3 ecografii care sunt gratuite pentru pacient. Katrinel spunea ca in provincia Quebec se pot face si la cerere, la cabinet privat, dar in Ontario am tot intrebat si nu se pot face, oricum, dupa cum spunea si Almo, aici nu afli nici o informatie de la tehnician, ci acesta trimite raportul la medicul care a facut trimiterea si medicul iti "traduce" raportul. Daca medicul considera ca sunt necesare mai multe ecografii, ele sunt in continuare gratuite.
asiza, eu nu am masuratori de la ecografie, le-am vazut ieri si dupa ce mi s-a spus ca totul e in grafic nici nu am intrebat mai mult.
alexandra, felicitari pentru concurs si succes la interviu!
Miro, tu pictezi norisorii cu manuta ta? Sau ai sablon?
Of, ce bine de voi care puteti sa aranjati camera copilului, eu nici macar nu stiu unde vom locui!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
Mai, ce bine suna sa fiu felicitata pentru baietel! Parca il face mai real. Multumesc!
Imi dau lacrimile cand ma felicitati si cand va bucurati in rand cu mine ca totul e bine. Dar sunt lacrimi bune, e terapia mea prin plans, cura mea de sanatate
Oricum acum sunt bine, astea sunt lacrimi normale de doamna gravida si impresionabila.
Cleomoni, felicitari si tie pentru fetita, e fain cu fetita.
Dar cred ca si cu baietel o sa ne distram, nu? Eu imi cam fac probleme ca nu stiu cum se creste un baiat, i-am spus si sotului aseara, dar banuiesc ca o sa invat cumva.
Dolores, tu de obicei ridici moralul tuturor, imi pare rau sa aud ca esti mai tristuta. Sper ca nu ai probleme mari, ci doar mici si trecatoare.
Miro, imi cam vine sa rad (si stiu ca nu-i frumos) cand citesc ce nazdravanii faci tu prin camera. Dar imi aduc aminte ca la prima sarcina ma cataram cu burtoiul peste tot, si la fel sotul meu imi tot interzicea (fara folos), ajunsese sa ma strige "maimuta" prin casa.
Fetele cu steluta noua, la voi se vede albastra? Ca se zice ca e mov, cam asa o vad si eu. Ktrinel, steluta o primesti pe masura ce creste numarul de mesaje, prima se pare ca e la 100, apoi nu mai stiu, le-am pierdut sirul de cand cu toate schimbarile pe forum.
Ralumat spune:
Scuze din nou...am dat un enter si gata, mi-a plecat mesajul./ Dar eu...mai am multe de scris!
Alexandra, nu mai invinui biata pisicuta....veterinarul animalutelor mele radea ca in toate cazurile de toxoplasmoza pe care le-a avut, culmea, piscile erau bine-mersi, sanatoase. Hai sa va zic, totusi (am tinut secret pana acum pentru ca nu am vrut sa va bag si pe voi in paranoia). Saptamana trecuta, sotului meu i-a iesit pozitiv un test de toxocara canis. Disperata, am reusit sa obtin in aceeasi zi o consultatie la un profesor univ de boli infectioase.Omul asta m-a linistit in legatura cu toxocara, spunandu-mi ca nu se ia de la om la om si ca oricum nu afecteaza bebicul, insa daca tot ma prinsese....m-a speriat un pic cu toxoplasmoza. Mai pe scurt, mi-a zis ca o pot lua daca nu spal fructele si legumele 20 min sub jet de apa (sau cu sapun
), daca nu fierb crenwurstii timp de 20 de minute (asta cred ca avea ceva cu intervalul asta de timp), daca mananc mici, carne la gratar si branza nepasteurizata. Dupa ce am iesit de acolo i-am cerut scuze fostei mele pisicute (care acum e ingeras, in ceruri, in urma exploziei) pentru faptul ca imi era frica in primele saptamani de sarcina sa nu ma infesteze cu toxo!
A, si bineinteles ca joi mi-am repetat IGm-ul la toxoplasmoza - din fericire, negativ!
Veronici,ma bucur tare ca totul e bine cu voi trei...si mai ales ca in tot raul e un bine, macar iei lucrusoare frumoase pentru camera....Dar tu stai cuminte in pat, nu?
Donia, sincer....si eu ma intreb oare cum o sa ma descurc cu un baietel? Ca in mintea mea a fost dintotdeauna ca voi canta cu fetita, o voi duce la dansuri, ne vom gati, pieptana.....dar cred ca ma voi descurca eu si cu varianta masinute, castele...iar la chestiile mai hard, viitorul tatic e ultra nerabdator! Asa ca felicitari, mamico, pentru baietel!
Raluca
20+ 
Ralumat spune:
Nu stiu ce s-a intamplat, dar nu am putut bolda numele..sau schimba macar culoarea scrisului. Va rog, nu ma injurati, stiu ca e greu sa cititi! 
A...si apropo de intalnire...teoretic in week-end plecam la mare cu niste prieteni, insa daca ei se razgandesc....vin si eu!
Raluca
20+ 
Donia spune:
Da Raluca, probabil ca vom invata ce masinute sa cumparam... si cam asta e tot ce stiu, ca baietii se joaca cu masinute. Dar ai dreptate, probabil ca taticii vor fi ajutoare importante... pfui, deja ma apuca gelozia ca eu nu voi fi in stare sa invat copilul sa faca pipi din picioare! ![]()