Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
dolores spune:
veronici, ducem lipsa fiecarei burtici care nu da semne de viata sau care le da destul de rar din diverse motive....eu chiar am intrebat cred ca in cap 24 pe la sfarsit de col, ceea ce am observat ca mi-ai raspuns, insa te mai intrebam si de cerclaj...cum te simti si daca ai facut. te pupacesc
ruxandra eu vin din drumul taberei, mi-ar fi ceva mai usor daca punctul de intalnire ar fi in parcul moghioros ...dar e ok si in herastrau....intrarea de la arcul de triumf inseamna cea unde este pavilionul H????ca sunt atatea intrari in parc.....eu zic ca pe la un 11/ 11.30 ar fi perfect duminica.....
dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
Donia spune:
Burtici, eu am tras sperietura vietii mele!
Am primit un telefon de la doctorita de familie acum doua zile, spunea ea ca a primit rezultatul de la triplu test si ca este un risc ca bebe sa aiba spina bifida. M-am tinut eu tare cat am vorbit la telefon, dar apoi am plans toata ziua, mai ales citind pe internet ca in formele cele mai grave copilul poate paraliza (asta daca supravietuieste dupa nastere).
Ieri am fost programata la eco morfologica si apoi la o intalnire la cabinetul de genetica si multumesc lui Dumnezeu, copilul este bine. De la inceput riscul era foarte mic, valoarea normala ar fi fost 2,20 iar la mine a iesit 2,21! Iar la eco s-a vazut ca totul este normal, forma craniului, coloana, totul e bine, m-a linistit geneticiana si mi-a spus ca nu sunt probleme.
Si am mai aflat ca bebe este baietel, asa ca ingrosam si noi randurile majoritatii. Deocamdata ii mai spunem Tarzan , dar mai des Miscotel. Eu imi cam doream fetita, dar dupa spaima traita in ultimele doua zile ma bucur de orice, numai sanatos sa fie. Ma enervez doar ca nu pot sa-mi pup burta, adica pe bebe, dar il pupa restul familiei si pentru mine.
La ecografie misca Miscotel in toate partile, umbla tehniciana dupa el cu sonda, ba era sus, ba jos, ba intr-o parte, ba cu picioarele in sus, ba cu picioarele in jos... Il simt si eu cum misca, din fericire inca nu ii simt toate miscarile, ca nu stiu cum as rezista. Si tata l-a simtit, dar poate si tata e antrenat de la prima sarcina, stie oarecum la ce sa se astepte.
Of, dragele mele, sa ne fie copiii sanatosi ca alta bucurie mai mare nu exista!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ktrinel spune:
DONIA, ce bine ca totul e bine!! bine macar ca aici ti se spune chiar si la cel mai mic risc, cel putin eu asa am vazut . ca sunt procese mari daca zic ca e ok si iese nasol...de-aia nici nu se hazardeaza sa comenteze pe langa, nici macar sexul nu il scriu in foaie.
multa sanatate si sa fie toti copii sanatosi, ca altfel la ce buna viata asta...
Ktrinel si 22 sapt
Raluca_u spune:
Donia acum ca ai aflat ca bebe e bine linisteste-te ca nu va face bine atata agitatie.
aveti grija de voi.
Raluca 23+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
almo spune:
Donia ma bucur ca totul s-a terminat cu bine. Imi imaginez prin ce ai trecut. Felicitari pt baietel!
Ktrinelcrema e de la magazinul Thyme Maternity. Crema are acelasi nume ca si magzinul. Magazinul e aici in orice Mall si are numai haine de gravi si creme. E un tub alb cu albastru inchis costa 20$ la 150ml. Daca cumperi 2 iti da 1 gratis.
S-ar putea ca in quebec sa nu fie magzinul asta dar sigur o sa gasesti un magazin special pt gravidute si incearca ce au ei.
Am mai folosit una de la Shopers Drug Mart, care am vazut ca o foloseste si fetele in Ro, si ca sunt incantate dar e mai scumpa in jur de 45$. Cred ca aveti si voi magazinul asta nu? Cand merg la magzin ma uit ca am uitat cum se numeste Bad memory!
Moni23+ cu
alexandra_25 spune:
dolores cum te mai simti?...sper ca totul e ok....pari asa mai tristuta.....mi se pare mie...?
Donia felicitari pentru flacau....sa iti traiasca si ma bucur nespus de mult ca e ok....te cred ca ai fost nelinistita pana ai aflat.....
Miro multumesc ca te gandesti si la mine.....
pupici la burtici....
23+
alexandra
Ktrinel spune:
Almo, avem si noi THYME MATERNITE asa ca o sa ma uit , e chiar peste strada de birou . am mai fost odata acolo si nu am vazut decat haine.dar ma uit mai bine.
thnks.
Ktrinel si 22 sapt
Raluca_u spune:
alexandra felicitari pentru steluta albastra.
Raluca 23+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
alexandra_25 spune:
fetelor.........a-ti vazut ce maricica sunt acum...........am si eu o steluta..............
alexandra
dolores spune:
alex sa zicem ca da...am avut o saptamana mai rea...dar trece, bine ca totul e trecator in functie de fiecare....oricum te pup pentru griji
dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti