Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Aelita, tare bancul cu broasca...si eu ii mai cant la bb sa stii, insa cel mai des ii pun Cutiuta Muzicala, ca de la vocea mea s-ar putea sa fie speriat rau , rau...

Zina, Mihu e un medic excelent...stai linistita ca esti pe maini bune!

Alexandra, sper sa primesti postul asta in administratia publica!...dar cum de te iau insarcinata fiind?!? asta ma mira, deoarece si eu urma sa sustin un concurs pt un post in adm. publica, dar aflandu-se ca sunt insarcinata, mi s-a dat de inteles ca nici nu are rost sa aplic...

Ramsan, distractie placuta si ai mare grija de tine...eu nu m-as incumeta sa merg cu cortul...de fapt, noi ne-am rezervat locuri la o pensiune....

Desiree, prefer sa nu spun nimic inca pana nu 100% sigur...pupici muuuulti pentru tine ....

Dorsilia, asadar mai ai un baietel...cat timp are? Sa-ti traiasca si sa fie frumos si sanatos!!!!

Adinazot, imi pare bine ca aud vesti bune de la tine...

V-am tzucat pe toate...

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Vreau sa va arat ce am gasit pe la mamicile cu gemeni,sper sa va distreze si pe voi ca eu si sotul meu salivam vazandu-le.

http://community.webshots.com/album/203112805HxhTlb

Pupici

veronici
22+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Ramsan si Ruxandra cred ca v-ati luat dupa mine cu numele de baietei ,la mine pe unul il cheama Dragos si pe unul Rares,or sa fie multi Rares pe aici !!!

veronici
22+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Veronici, ba chiar sa stii ca ti-am simtit lipsa...bine ca sunteti bine toti trei!!!!! Si lasa ca nu te-ai ingrsat chiar asa mult, avand in vedere ca tu ai 2 bb-ei in burtik...eu am luat deja 7 kg si sunt doar in sapt. 17 cu un singur chirias la bord...

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

asiza eu lucrez acolo in primarie la evidenta populatiei...numai ca sunt in concediu acum....si ivindu-se postul asta am dat ex pentru el.....altfel nu cred ca aveam sanse...

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

cleomoni felicitari pentru fetita. uite ca mai se intaresc si randurile mamicilor de fetite.

fetelor din Bucuresti si eu vreau la intalnire. se discuta de ea inca de dinainte sa plec eu si credeam ca v-ati vazut deja. hai sa ne adunam fortele si sa ne adunam cat mai multe duminica. voi stabiliti ora si eu vin.

in ceea ce priveste vergeturile desi ma dau zilnic cu n ulei special pentru gravide mie pe sani tot mi-au aparut cateva vergeturi - discrete ce e drept. discutand cu o prietena care e medic mi-a zis ca toate cremele astea sunt mai mult asa pentru moral ca totul depinde de cantitatea de colagen din tesut si chiar si cremele care stimuleaza secretia de colagen nu o fac in mod suficient daca noi avem in cant insuficienta. asa ca rugativa sa stati bine la capitolul colagen.

veronici mai tine-ne la curent cu evolutia ta. iti doresc tot binele si ai grija de bebei tai.

miro poti vedea pozele facute de dandusa cu mine, accesand linkul de sub semnatura dandusei. am facut si eu cateva poze cand ne-am intalnit si le pun acum in album sa le vedeti.

pupici la toate burticile

Raluca 23+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

AsizaEu am facut pana acum 3 eco cu sarcina si vrei sa stii cate inainte de sarcina ???? cred ca vreo 70 in anul precedent Nu exagerez deloc poate chiar am zis prea putine. Deci in Canada sunt acoperite toate eco care sunt recomandate de medic. Daca el nu-ti recomada probabil ca totusi poti sa mergi la eco. Asta nu stiu ca nu am fost niciodata dar un lucru pot sa-ti spun aici cei care fac eco sunt tehnicieni si au afis pe perete ca ei nu sunt in masura sa discute cu tine rezultatele. Asa ca tot la medic ajung rezultatele ecografiei si doar el iti va spune rezulatul.
Nu stiu insa cat costa daca mergi fara recomandare si nici nu sunt sigura ca-ti fac daca nu o ai.

Moni23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Ura, inca o fata pentru intalnire. Poate ne adunam mai multe burtici.
Eu sunt disponibila duminica la orice ora vreti voi. Si stiu si unde e cofetaria, daca acela ramane locul de intalnire. Dar stabiliti voi o ora.

Pupici la toata lumea

Monica 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Raluca merci. O s-o caut pe dandusa sa merg la semnatura ei ... dar atat de rar posteaza ... ca tre sa astept seara. Ce-ar fi sa punem de o cheta sa-i luam un laptop sa aiba si la locul de munca sa vb cu noi.
alexandra felicitari pentru interviu. Bafta si la al doilea.
veronici sa stii ca io chiar m-am gandit sa dau o strigare pentru toate fetele ce nu au mai intrat in ultimele 3 zile ... dar mi-e jena ... cum ar arata mesaju sa ma apuc acum sa scriu apropate 100 de nick-uri? si normal ca ne bucuram sa auzim de tine. Cu greutatea nu-ti fa iluzii ... suntem aproape de tine, iti calcam pe urme ... si noi avem doar cate unul. Eu chiar acum m-am cantarit si am 71 .. plecata de la 66 ... deci am pus 5 ... si-s nemancata ... deci undeva intre 5 si 7 kg. Deci: relax.
Frumoase perechile din link-ul dat.
ruxandra eu rezolv faza cu perna cam asa: 3 perne - una sub cap, una sub burtik si una intre genunchi. Cand ma mut depe o parte pe alta ... e o adevarata distractie ... si s-o mai fac si pe sub plapuma.
Sa nu ma uitati cu pozele de la intalneala, da?
danita nu vreau sa fac anti reclama la quelle ... dar ai grija ce iei si cata garantie ai.
Ramsam concediu placut, normal ca nu are nika cu cortu ... voi sa va simtiti bine ... ca atunci e si bebe fericit.
Adina imi pare rau ca nu ai aflat sexul bebelui ... dar bucura-te ca e in grafic.
Lia exact la fel simt si eu ... cand plec cateodata la plimbare imi iau burtika in brate ... nu e grea ... dar ma face sa merg mai pe spate ... si ma doare spatele. Cu dormitul pe spate inca nu e atat de rau pentru bebe. E bine sa te obisnuiesti de pe acum ... dar din colo spre luna 7-8 atunci e pericolul mai mare sa nu ajunga destul oxigen la bebe.
Cu fetele ... nu-ti fa griji - sunt toate suflete pe paine - in timp te vei acomoda si le vei invata .. nu chiar pe toate ... ca suntem multe ... dar ... deci? Fac onorurile si in listutza?
Desiree asa este. Karina Ioana o va chema pe printzesa mea. Sper sa nu se razgandeasca tati ... ca eu sunt hotarata.
aelita bun bancu, mai ciocarlie mai. Bafta maine sa vada nea dr. ce e.
roana cu masina pleci? Ia-ti cu tine o perinutza si o pui la spate - conduci mai usor. Pauze ... cand simti tu ca e necesar. Ai grija de tine.
asiza io-s pe langa la acele masuratori.
bamboletta felicitari la tatic.
Zina faina centura? Nu ti-e cald cu ea? Ia fa o poza si pune-o in album ... eventual cu ea pe tine .... sa vad si io cum se poarta si daca merita luata. Merci.

na ... cred ca v-am luat pe toate ... pe cele pe care v-am omis ... grasi si fug acum la bebelina in camera sa fac niste norishori pe tavanul albastru facut de tati.
pupici

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

asiza, confirm ca eco sunt gratuite cele la care te trimte doctorul tau , si care de obicei se fac in acelasi spital . cele de la clinicile private se fac la cerere (telefon) si cu plata. odata am platit 100cad , iar la cea morfo 125cad. am inteles ca 3d costa vreo 200cad. asigurarea mea imi ramburseaza 50%. si cred ca cam toate fac la fel. pt asig mea de la banca platesc parca 15 dolari pe luna (cotizatie).

almo, zi-mi de crema aia, desi , asa cum zicea si Raluca_u (si are dreptate ca si maica-mea medic tot asa mi-a zis), nu prea ajuta, decat psihic sau in masura mica. in fine, e bine sa stim totusi cu ce sa dam ,macarpt comfort ca cateodata simt ca imi plezneste pielea.

Ktrinel si 22 sapt

Mergi la inceput