Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

te pup ramsan...ai mare grija...sa pui mulye multe sub tine sa nu te traga curentul si sa nu fie frig la burtik si lui bebe......sa ai parte de distractie si voie buna..pupicei

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

votez pentru duminica dimineatza..insa nu stiu unde e cofetaria aia....tu stai aproape de herastrau???

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Intalnire de burtici bucurestene, duminica 23.07.2006:

- Monica (Aka)
- Dolores
- Ruxandra_sb

Propuneri pt loc/ora ??
Ma gandeam sa fie mai pe dimineata, sa nu ne bata soarele pea tare-n cap. Sau mai pe seara..
Ce ziceti ?

Propunerea mea: daca e sa fie dimineata (ora 10-11) am putea merge la cofetaria de la fosta Expoflora, din Herastrau. Cica au o inghetata, yamy, yamy..
Pe seara cred ca-i aglomerat rau acolo.

21+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

dolores 20+
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Ramsam distractie placuta, ai grija de tine si de bebe, sa te gandesti si la noi poate asa ne mai relaxam si noi.
Eu pupic pe voi ca plec la epilat. Va povestesc maine cum a fost, daca voi mai fi in viata!
Pupici pe burtici!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

desiree, momentan il iau..marti pe 25 iulie am programare la medicul care ma supravegeaza si o sa mai intreb atunci..intre timp am intrebat-o pe sora mea care a nascut in noiembrie anul trecut, daca a luat calciu, si mi-a zis ca da,de la 4 luni calcevita....ea fiind la alt medic decat mine...acum sa vedem. pupicei

dolores 20+
poze

Mergi la inceput

laura ma sperii...cum sa nu mai fi in viata??
cum mai e situatia in camin la tine??

dolores 20+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Situatia la mine in camin e la fel de "roza" cum era. Dar eu ma refeream la epilat. Ca s-ar putea sa ma omoare!!!!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dolores

votez pentru duminica dimineatza..insa nu stiu unde e cofetaria aia....tu stai aproape de herastrau???

o.k. Dolores, atunci daca si Monica (Aka) e de acord, ramane pe duminica dimineata.

Nu e musai sa mergem acolo!
Sunt binevenite alte idei/propuneri.

Cofetaria/cafeneaua asta e chiar in centrul Herastrau-lui, unde sunt fantanile arteziene, in spatiul de la fosta Expoflora.
Daca nu esti motorizata, se poate ajunge cu metroul (statia Pta Aviatorilor) sau autobuzele 282, 131, 301, 331, 335, 135.
Oricum putem sa ne intalnim la o intare de parc, cele 2 fiind: inspre Televiziune (Pta Charles de Gaulle, unde ajunge metroul) sau cea de la Arcul de Triumf.

Eu stau aproximativ aproape de Herastrau, sper sa ma aduca/ia sotul drag cu masina. Daca nu, vin cu bus-ul.
Tu pe unde stai, cu ce vii?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici si va pup pe toate !

azi am iesit putin pe afara si am mers cu autobuzul, nu era f aglomerat dar nici locuri sa ma asez nu erau, nimeni nu s-a oferit sa imi de-a locul deci burtika nu e chiar asa de mare pe cat credeam eu si pe cat o vad eu de sus :))

am vzut in catalogul Quelle un sterilizator cu ultrasunete, cestiti despre el ? e bun si ptr bebe?

pupici
D cu PAUL 20+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia
Problema mea e ca noaptea desi imi pun perini la spate nu stiu cum fac dar ajung sa ma intorc pe spate pe langa perini, si am inteles ca nu e ok sa dormim pe spate, pe burta de la 16 saptamani.

Lia, eu am primit de la 2 prietene dragi (din care una folosise una exact la fel) , de ziua mea, asa ceva= perna speciala pt gravide (nu pot sa dau link la ea, e considerata reclama).

Sa incerc s-o descriu: ca un fel carnat lung, usor curbat la mijloc pe care te sui cu picioarele, sau o pui intre picioare, mai ales cand dormi pe-o parte. Eu sunt ff multumita de ea, am carat-o dupa noi si in vacanta.

Daca dai cautare la site-urile cu pt bb, la accesorii gravide, tre s-o gasesti.

21+

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salut,am vazut ca nu prea mi-ati dus dorul dar va anunt ca suntem toti trei perfect sanatosi (ne-a cam ametit asa,in grup,anestezia aia totala de la cerclaj) ,am sangerat prima zi,a doua mi-a curs ceva maroniu si acum e curatenie la "locul de munca"
Am multe interdictii,nu pot sa vi le insir dar pot sa va spun ce am voie: stat in pat la greu ,plimbari scurte (si pe jos si cu masina) si cam atat!

Dolores,parca m-ai intrebat de ce nu mi-a vazut colul dr.de la Bucuresti. Cand am fost la control la Bucuresti dl.prof.Marinescu nu era,mi-a facut echo o dr.tanara care nu mi-a spus nimik de col pt.ca probabil nu era nimik de spus.Dar de la Buc . am taiat-o direct la Predeal,multe ore in masina,multe gropi(mai ales pe drumul spre Trei Brazi),nu prea am stat in pat,m-am cocotat pe munte,am adunat zmeura si fragutze....deci,nu am prea fost cuminte(si simteam ca incepe sa ma doara burtica).Dupa o sapt.am fost la echo la Cta pt.ca simteam ca nu e ok totul si m-au programat pt.cerclaj de urgenta.
Sa nu va mai spun ca cine ma vedea ma intreba: Pt.cezariana sunteti? Dar nu numai pacientele ci si asistentele si doctorii....ce mai ...sunt imensa,am luat 10 kg de la inceputul sarcinii si sa nu credeti ca eram vreo silfida inainte......
Va pupicesc si,aaaa,cred ca v-am mai spus ca creclajul este acoperit de asigurarea mea de viata si o sa le inhatz vreo 20 de mil.sa mobilez camera copiilor (partial),hi,hi,hi.Tot raul spre bine,nu?

veronici
22+ cu doi

Mergi la inceput