mamici de sept-oct2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citind despre rezervari...te intreb Gety, oare se pot rezerva din timp acele saloane?
Daca afli, te asteptam cu informatii.

Ioana, felicitari pentru vestile bune!

Va las, trage Iustin de mine..

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Alessia, sunt 9 luni de fapt pentru ca o luna inseamna 4 saptamani si 3 zile. Asa ca daca le socoti 40 de saptamani, 9 luni iti iese! Am mai discutat noi aici la un moment dat cand si in ce luna intram.

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Eu sunt pentru petrecere! Eu de pe acum i-am zis lui tati ca dupa ce nasc la vreo doua saptamani (daca o sa ma simt in stare) o sa-mi iau o noapte libera si o sa ma duc sa beau sa fumez si sa dansez pe boxe intr-o discoteca.....el crede ca glumesc Cred ca mai stiu pe cineva care sigur va dori sa ni se alature la distrabalare - nu-i asa cri?

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

KATIA-m-am gandit eu ca o sa-ti placa

EU nu eram pe aici cand ati discutat dar mi se pare nedrept!

Cri- bine ca e bb sanatos! cu placenta, vedem noi ce facem

ALESSIA80 30+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

KATIA- putem inchiria un club si dansam pe mese, pa bar pe boxe si pe orice mai e pe acolo...doar sa nu fie fiiinte vii-nu de alta da' ne prind sotii din urma[neand]

ALESSIA80 30+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufy ma bucur mult ca a fost bine la doctor, felicitari pentru vestile bune.
Gripo iti tin pumnii maine la eco.
floricika si eu sunt racita cobza, a treia oara in sarcina asta.

Ignatica

34fix

Mergi la inceput

Mame denaturate ce suntem Da' pe bune ca mi-e asa de dor sa merg sa ma distrez intr-un club, sa beau si eu o vodka cu suc de portocale sau o tequilla

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

A, sititi de ce-mi aduceti aminte cu petrecerea voastra? De prima mea seara de mamica. L-am nascut pe Luk la ora 6 dupa amiaza, pana pe la 10 seara a mai stat sotul cu mine in spital, l-am vazut pe bebe, si dupa aia am ramas singura in rezerva. Si sufeream asa de tare si parca, parca aveam lacrimi in ochi pentru ca la noi acasa era o mare petrecere in cinstea nasterii mele, lumea bea whisky si campari (preferatele mele) si io stateam singura in spital si nu participam la petrecere... Fetelor, pe cuvant ca am suferit ca un caine cateva ore.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Ignatica imi pare asa de rau ca va chinuie racelile astea. Hai ca tu mai ai chiar putin!

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alesia sarcina incepe practic de la 4 sapt. pt. ca e posibil sa fi ramas insarcinata cu citeva zile inainte de menstruatie. Insa asa se calculeaza la 40 sapt.

Mey fetelor o sa vadem noi dupa ce nastem ce pertecere o sa avem acasa... cu bebe... o sa ne cante in fiecare noapte si noi o sa dansam dupa cum ne canta ei ... dar ce sa facem... doar asta ne-am dorit, nu?

Mirabela sapt. 30
POZE

Mergi la inceput