mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
mexxa spune:
Fetelor am pus si eu cateva poze la mine in album..se cheama "new album"...ca am uitat sa ii dau o denumire..sa imi ziceti daca va place de mine si de bebe![]()
Acum am fugit ca am pus pastaile la foc..azi sunt tare harnicutza...
pupici
_
28+
Sebastian
Micul nostru boxior... ![]()
katia spune:
Mexxa, tare frumusica esti cu burtica!
Adameasca, eu la asta nu m-am gandit....ca ei o sa sarbatoreasca acasa si eu o sa stau in spital 

Da imi iau eu revansa!
30s cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
Fetelor, ca tot vorbiti de nastere si spitale, naste cineva la Bucur? Eu acolo voi naste si mi-er place sa stiu daca "ma nimeresc" cu cineva pe acolo!
30s cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
pufymic spune:
Salutare burtici!
Multumesc tuturor de felicitari!
Sunteti tare scumpe!
Floricika si Ignatica multa sanatate si sa va treaca repede raceala!
Mexxa ce-mi place burtica ta...esti draguta!
Vad ca deja va ganditi cum sa chefuiti dupa ce se naste bb si e totul bine....Mirabelac are drepate: canta bb si noi jucam....acolo ne va fi distractia
!
Cel putin mie asa mi-a fost cu Alesio....ca-l alaptam la 1:30-2 ore....si asta zi si noapte....pana pe la 5 luni cand am inceput diversificarea....Dar mai vorbim noi despre astea cand vine vremea....
In sfarsit a adormit gongolinul de Alesio! Eu de 2 zile ma tot gandesc la tort diplomat, asa ca m-am pus pe treaba(cu toate ca mi-e somn
...ca mai tot timpul...)!
Pupici!
Ioana
(30+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
hello burticoaselor
am revenit din mini-concediul frumos, dar care s-a terminat tare repede.
Noi suntem bine, sanatosi, ceea ce doresc la toata lumea...
nu am apucat sa citesc decat foarte putin de cand am plecat, asa ca dau mii de pupici 

fetelor care nu "m-au uitat": pufymic,eli, microbu, katia
acum iar trebuie sa fug in oras, trebuie sa cumpar cadou pentru un prieten de-al nostru, maine e ziua lui.
pupici
29 
mai avem un pic...
katia spune:
Ramomar, bine ai revenit! Sper ca te-ai simtit bine in concediu!
Fetelor eu intru in concediu de la 1 august si am realizat ca acasa nu o sa am de unde sa intru pe net decat seara cand vine tati de la servici si intru pe laptopul lui, asa ca va fi nasoooool!
Pufy, indiferent ce ma asteapta eu vreau sa treaca timpul mai repede si sa nasc ca nu mai pot! Da' tot ma rog sa am un bb care sa doarma noptile ![]()
![]()
![]()
30s cu bb Katia
Pozici cu noi
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Flory imi pare rau ca esti bolnavioara,insanatosire grabnica la fel si lui Ignatica.
Itzy sper ca esti bine.
Pufy bine te-ai intors si felicitari ptr bebica sanatos.As manca si eu niste tort diplomat mmmm,dar binenteles ca probabil o sa-mi cumpar o felie ca la mine n-are cine sa-l manance.Am luat-o pe urmele tale cu oboseala si somnul,m-a scol si stau toata ziua in pat si sunt asa obosita!Parca am inebunit,casc intruna.Dar probabil asa trebuie.
Ionica frumoasa povestea cateilor,si eu cand o sa m-a mutla casa o sa-mi mai iau un terranova negru sa-l am pe Igor alb si celalalt negru,dar asta va mai dura ceva.Avem catisi cu acelasi nume,ce fain!
Hazul si pe bebele meu Matteo si chiar nu stiam ce inseamna,a fost singurul nume de baiat care mi s-a parut potrivit,dar sa stii ca a asa este ptr noi un dar de la Dumnezeu ca l-am cam asteptat un an,si cand trebuia sa incep stimularea am aflat ca el este.
Eloise mercic o sa incerc sa vad ce rezolv.
Try sa stii ca eu am stat 40 min de vorba cu doctorita si am intrebat-o toate cele,dar am uitat pur si simplu de greutate de asta am intrebat aici stiam ca fetele m-a vor ajuta,e pur si simplu o curiozitate de-a mea nu e o chestie vitala,mi-a zis femeia ca e totul ok si cospunde dpdv al saptamanilor.Deci nu mai da cu parul,te rog!Nu toate le stim pe toate si avem memoria de elefant.
Mexxa frumoase poze,sper ca te-ai mai linistit.
MirabelaC mercic ptr link e putin cam complicat nu prea am reusit sa fac multe daca ai putea sa m-a ajuti,am dat masuratorile,te rog.
Ralu ce faci esti bine?
Si eu am vrut sa m-a duc la munca pana la sf dar sotul mi-a zis sa iau pauza ca el se descurca singur,seful mi-a zis ca e ok si m-a plateste normal adica (85%) fara sa-i fii dus nici un act,asa ca nu vad de ce sa m-a stresez,cu toate ca-i duc lipsa ,dar cand mi se face prea dor trag o fuga.Dar oricum de vreo saptamana parca nici nu-mi vine sa ies,cred ca am cazut closca si-mi incalzesc cuibarul

Io
29+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
alessia80 spune:
Fetele, am mancat niste ochiuri-tari-ce-i drept si mi-am dat seama ca ouale erau in frigiderde 3 sapt.
Cand le-am prajit nu s-au imprstiat erau ok. Oare am facut bine? Mai erau bune???????????
KATIA- sunt in asentimentul tau! si eu vreau sa-l vad sanatos in brate la mine!eu ma rog ca la controlul de pe 26 cand va avea 31 sapt sa aiba 2 kg. Unele mamici se bucura sa-l simta pe bb cat mai mult si atunci cand nasc devin nostalgice ca nu-l mai au in burtica! Eu voi fi cea mai fericita cand il voi vedea langa mine, sanatos si voi scapa de temerile astea...
ADAMEASCA- eu nu am cumparat absolut nimic pt bb- poate am sa va spun de ce sunt speriata de bombe in privinta asta- doar am fost cu sotul meu sii-am arata ce vreau, de la hainute la carucior si patut. Sunt sigura acum ca in momentul in care va veni pe lume minunea mik, va fi extrem de ocupat si va alerga ca nebunul sa caute tot ce i-am spus. Ah si parintii mei la fel- au si ei lista lor!![]()
![]()
![]()
Asa ca, sigur nu va fi nici o petrecere primele 3-4 zile
ALESSIA80
30+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
katia spune:
Alessia, in general ouale sunt bune si mai mult timp mai ales daca stau la rece, cele de la tara eu le tin si mai bine de o luna. Daca nu s-au spart sigur erau inca bune si mai ales daca le-ai facut tari nu ai de ce sa-ti faci griji!
Sephora si eu cred ca o sa fac asa (adica o sa dorm) toata ziua cand o sa ies in cocediu...abia astept!
30s cu bb Katia
Pozici cu noi