mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
adameasca spune:
Amarantina, sa stii ca si eu la prima sarcina nu am lipsit deloc de la serviciu. Si am lucrat pana am intrat in luna a noua. Dar la asta am mai tras chiulul cand si cand.
daca s-a putut...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
alessia80 spune:
Katia- mi-e frica, daca mai dorm putin ca in 6 saptamani voi fi chiar zombi rau
Am tot intrat pe forum la mamici care au nascut si toate se roaga sa ajunga pana in sapt 40! Eu nu inteleg. Am auzit ca in sapt 37 sunt la termen si se nasc copii f sanatosi! De sa sa ma asteptam inca 3 sapt? Am vazut mamici care au nascut si la 34 de sapt si nu au avut nici o problema. de ce-o vrea toata lumea sa astepte pana la 40????
Eu cand ajung la spt 34 dau un cockteil si la sapt 36 dau d baut serios!

ALESSIA80
30+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
amarantina spune:
Ehe, Adamesca, adevarul e ca de cand am aflat ca sunt gravida n-am mai avut nici un chef de munca, nici nu mai stiu de cate ori am mintit ca nu ma simt bine numai sa scap de treaba. Din cauza asta la un moment dat toata lumea credea ca am o sarcina cu probleme, iar eu n-am avut nimic, nici macar o greata, nimic... Doar ca preferam sa stau acasa si sa ard gazul.
Mirabelac spune:
alessia80 o sarcina normala la termen este la 40 sapt. implinite. La 37 sapt. bebe se poate naste dar poate fi mai mic in greutate (sunt mame care nasc copii la 40 sapt. de 2500 gr). Plus de asta bebe ia mai mult in greutate in burtica decat afara (creste cam 200 gr/sapt) si la inceput el mai scade putin. Cu cat e mai slabut cu atat e mai sensibil se poate imbolnavi mai usor, asa ca cel mai bine ii este la mami in burtica.
In cazul tau este posibil sa nasti mai devreme de 40 sapt. daca decide dr. ca-i este mai bine afara decat in burtica, dar nu este o regula, chiar de curind am citit un caz cu placenta gr. 3 din sapt. 30 care a nascut la 40 sapt. o fetita sanatoasa.
Mirabela sapt. 30

POZE
katia spune:
Alessia, eu cred ca nesomnul vine de la o stare mi relaxata pe care o ai acasa. Adica subconstientul tau este "constient" ca tu poti sa dormi oricand, ca nu trebuie sa te trezesti neaparat la o anumita ora si ca nu ai nimic de facut urgent si neaparat si atunci acele cateva ore de somn sunt mai odihnitoare decat cele din noptile cand stii ca dimineata trebuie sa te trezesti la nush'ce ora sa ajungi la servici sa rezolvi nush'ce problema etc. Asta e singura explicatie logica pe care pot sa o gasesc comportamenului nostru si cred ca si a altor fete.
Cat despre nastere, desi sunt constienta ca la 40 de saptamani bb este complet pregatit sa iasa, parca as prefera sa iasa totusi mai devreme, asta daca starea lui fizica ii permite ![]()
Eu sincer astept sa dai de baut pentru nasterea unui bebelus perfect sanatos!![]()
![]()
30s cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
cri19 spune:
Buna burtici!
Imi pare rau c-am disparut ca magarul in ceata fara sa va spun nimic.Am avut multa trebuta la terasa si cum zilele astea a fost mai racoare,am profitat de ea.Azi ne apucam de zugravit,pus parchet...o intreaga distractie.In concluzie n-o sa mai am acces la net pana termin asa ca pana o sa intru data viitoare va urez sa va simtiti bine, sa va dospeasca bine bebeii in burtici si sa ne reauzim cat mai repede.Daca o sa i se faca cuiva dor de mine,poate sa ma sune oricand.![]()
![]()
![]()
Iar la capitolul noutati tre' sa va zic ca am fost ieri la dr. si scorul este de 3-1 pentru fetita,adica si ieri mi-a zis ca e tot fetita 

...,bebe are 1800g la 31 de sapt.,e ft. bine dezvoltat,insa placenta e gradul 3 si s-ar putea sa-mi faca ceva probleme.Am vorbit si despre nastere si dr. zice ca mai mult ca sigur o sa fie cezariana din cauza bazinului meu ft. ingust (eu sunt maricica la suprafata,sunculite si grasimici...,insa ca osatura sunt tare micuta).Mi-a dat sa fac si analizele peste 2 sapt. si cu el ma mai vad peste 4 sapt.,daca nu intervine nimic intre timp.Mi-am facut si rezervare pentru salonul cu plata(rezerva),ca sa nu ma trezesc atunci ca n-au nimic liber.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de burtici.

Sa auzim numai de bine.
31+
sau poate
??? 

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
katia spune:
Am uitat sa zic Alessia, bere daca s-ar putea![]()
![]()
30s cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
alessia80 spune:
KATIA-[berica] Asa e, ma bucur ca esti de acord cu mine![]()
Ar trebui sa facem o mare petrecere
cand bb nostri au vre-o 2 luni, ca prea ne 'chinuim'pe aici cu tot felul de angoase si spaime
MIRABELAC-Da, ai dreptate, atunci de ce
mai spun ca sunt 9 luni cand de fapt sunt 10 in cap ?
ALESSIA80
30+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
katia spune:
Cri felicitari pentru bb (sa vedem cat o sa fie scorul pana la final
) si succes la reparatii! Ai grija de tine!
30s cu bb Katia
Pozici cu noi
alessia80 spune:
KATIA-[berica] Asa e, ma bucur ca esti de acord cu mine![]()
Ar trebui sa facem o mare petrecere
cand bb nostri au vre-o 2 luni, ca prea ne 'chinuim'pe aici cu tot felul de angoase si spaime
MIRABELAC-Da, ai dreptate, atunci de ce
mai spun ca sunt 9 luni cand de fapt sunt 10 in cap ?
ALESSIA80
30+ 
poze