mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 29
Mirabelac spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
tasia sa dea Domnul ca si bebe-ul tau sa fie grasut si papacios ca tati lui.
Try imi pare rau ca ai luat hotararea asta, eu chiar asteptam postarile tale, sincer, si cred ca va fi o pierdere pt. forumul nostru. E important sa fie cit mai multe persoane cu experienta si cu cunostinte bogate printre noi.
Camasa de noapte am si eu cu nasturei pt. perioada de dupa nastere pt. ca iti dau si la spital ale lor. Eu port camasa noaptea doar vara, asa ca din sept. nu o sa-mi mai trebuiasca. Pijamale cit mai multe.
Mirabela sapt. 30

POZE
adameasca spune:
Apropos de biberoane: eu ptr Luk am avut de la Avent, chiar daca sunt mai scumpe, sunt mai rezistente. Dupa ce nu le-am mai folosit la Luk le-am imprumutat finutzei mele. Si acum le-am primit inapoi. Sunt in stare buna, le sterilizez, cumpar tetine noi si gata. Nu mai dau o poala de bani si pe biberoane. Tetinele sunt din silicon. Cele de cauciuc sunt mai putin rezistente, se uzeaza mai repede, devin lipicioase.
Cat despre nesimtirea unora, ma abtin. Pentru ca azi a fost prima oara in sarcina asta cand am primit prioritate.
M-am dus la banca sa platesc niste ordine de plata si m-a lasat lumea sa intru in fata si la casierie, si la ghiseu. Acuma n-am de ce sa ma vait. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
amarantina spune:
Inni, bravo draga, foarte bine faci.
MamiLilli, nu se vede nimic pentru ca incizia e foooarte jos.
Sibylle,
stii tu de ce.
Lyana spune:
Monique si eu am patit-o si mai rau la Carrofur, am facut "gresala" sa ma duc la 9 dimineata si parca se mutase toata casa de pensii acolo.
M-am dus la standul de paine si vroiam sa iau o punga de croissante dar in fata era pus de-a latul un carut cu o baba "atasat" care se uita la mine ca un caine turbat. Nu misca deloc carutul de acolo asa ca m-am intins peste el sa ajung la o punga. In momentul cand m-am aplecat cu burta peste carutul ei si-a tras brusc carutul si m-a harjait pe burta cu marginea de la carut, intentionat si mi-a aruncat o privire dusmanoasa. Nu imi venea sa cred !!!
Dupa aceea m-am dus la piata sa iau niste struguri, mi-am ales 2 ciorchini si am rugat-o pe vanzatoare sa mii cantareasca. Mi-a raspuns ca ma cred ca supermarket si vreau sa cumpar struguri la preturi de piata (adica de ce mi-am ales). I-am raspuns ca daca tot ma cred la supermarket o sa il las acolo si nu ii mai iau, ca asa se face la supermarket.
A urlat de a auzit toata piata si m-a injurat.
26+
Teodora
roxanae spune:

Am intrat sa va salut noi suntem deocamdata bine si ma bucur ca si voi sunteti la fel.Nu am mai intrat insa v-am citit aproape in fiecare zi.
As avea si eu o intrebare in legatura cu cezariana si anestezia. Fetele care au facut operatiei cum a fost la anestezia totala si cum la cea in coloana? S-ar putea sa fac cezariana si nu sunt hotarata pe care sa o aleg.Va rog astept raspuns, merci.
Adina eu am acum 29 de saptamani pe sfarsite, scuze am uitat data trecuta sa-ti spun.
SI O ZI BUNA!
Roxana
+ Diana (8.05.2002)+ 
adameasca spune:
Lyana, io cred ca ma luam de baba aia intai politicos, dupa aia cu nervi daca era cazul... Nu-s nevricoasa de felul meu, is chiar calma si reactionez greu, dar asta a fost strigator la cer. sa-ti harjaie cu carutul burta???? De ce n-ai impins carutul sa-ti faci loc sa treci? hai ca ma iau acuma nervii.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
katia spune:
In sfarsit am reusit si eu sa citesc din urma ca ieri nu am fost capabila sa semnaz condica ca mi-a fost rau si am stat acasa, asa dupa ce am fost la consultatie pentru anemia mea destul de severa care nu vrea sa cedeze si pentru o dozare de anticorpi.
Ramomar si eu intru in concediu de la 1 august si mie frica ca n-o sa am ce sa fac si o sa ma plictisesc, sper din tot sufletul sa pot sa zic si eu ca tine ca trec zilele repede. Tati e mai bine acum multumim
, desi tot tuseste si smiorcaie.
Fetelor....care e treaba cu mesaj sters, Ale,......?
Ralu, bine de tine ca ai intrebat de camasi de noapte.....m-am documentat si eu de la fete cu ocazia asta! Multumim fetelor! Ma bucur ca esti bine Ralu!
Lullabay te-ai mai lamurit cu greutatea lui bb? Sper ca e totul in ordine, astept noutati!
Try, eu una nu am simtit in postarile tale nimic deranjant! Sunt ferm convinsa ca anuntandu-ne ca nu mai vrei sa postezi aici nu ai urmarit sa atragi atentia si nici sa ajungi sa fii rugata 3 capitole sa mai scrii, cu toate astea eu iti spun ca mie mi-ar face placere sa mai citesc postari de ale tale anume la topicul asta pentru ca se refera exact la ce "ma doare". Sper ca m-ai inteles!
Va pup pe toate!
30s cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
amarantina spune:
Roxanae, eu am avut anestezie totala. E oricum o anestezie mai ciudata in sensul in care am inceput sa simt la un moment dat (cand imi scotea placenta), iar la sfarsit (cand ma cosea) m-am trezit de-a binelea. Dupa ce am ajuns la reanimare a venit sotul si la scurt timp l-au adus si pe bb, spalat si infasat, si l-au pus un pic langa mine, timp suficient pentru prima lui poza.
katia spune:
????????????????? Unde e continuarea? La capitolul anterior? Mor de ciuda ca nu ma pricep 

30s cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite