mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 28
MamiLili spune:
Mephala si Pufy, multumesc pentru raspunsul legat de incizie. Mai am o curiozitate: atunci cand purtati un slip cu talie joasa se vede incizia?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
27 sapt cu 
ramomar spune:
pufymic
e foarte foarte foarte... bine in concediu, doar ca nu ma prea odihnesc, caci daca dorm ziua, noaptea nu mai pot. Picioarele imi sunt ok, chiar m-am mirat ca de cand sunt acasa nu s-au mai umflat
, ca atunci cand stateam toata ziua la birou cu fundu pe scaun. Ieri pana aseara tarziu am fost la un chef, azi fac ceva de mancare, maine o sa am iar treaba prin oras si uite asa trec zilele de ma speriu si eu....
30+ 
mai avem un pic...
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
va multumesc pt nenumaratele raspunsuri despre camasi de noapte/pijamale! chiar m-ati ajutat mult si acum, m-am decis, ma duc sa caut din aia de alaptat! de azi mi-a intrat sotul in concediu si il plimb pe unde am nevoie!
lexi, merci mult de info cu analizele! dar nu mi-ai zis la ce laborator! firma adica! te rog din suflet. astept un pm sau mail sa-mi zici si mie nr de tel, ce lab e...amanuntele! ca vreau si eu sa ma programez! daca e nevoie de programare...vb! tu cand te duci? poate ne intalnim! te pup!
inni, f de folos si imbucuratoare info despre municipal! mi-au facut ziua, ca sa zic asa! parca m-am linistit oarecum!
ma bucur ca sunteti bine toate!
crisnemes, bine ca e bine cu lichidul!
nu mai stiu, vroiam sa zic asa de multe!
intr-o ora plec sa infrunt caldurile...ma duc sa fac piata (sunt pusa pe fapte mari), sa caut camasa de noapte, sa iau la bb material bumbac pt cearsafuri, lenjerii...finet...stuffs! sper sa rezist!
va doresc o zi racoroasa!!!
raluca
32+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
MamiLili spune:
Da,asa e Sibylle, am vazut si eu acum si am sters mesajul anterior.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
27 sapt cu 
_Ralu_ spune:
mamilili, hai ca m-am bucurat si eu, dar degeaba! nu cred ac e msj-ul lui ale! ea, fiind moderator acum, doar a copiat un msj scris de altcineva, pt a indruma-o la sub corespunzator!
raluca
32+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
inni spune:
MamiLili, Sybille...despre ce vorbiti ..??? Ce e cu Ale ?
Poze
Poze tort si pizza
Inni
33+ cu
....
Alinache spune:
pls,Try, reconsidera-ti decizia! esti unul dintre 'mirodeniile' de pe aici, e adevarat ca nu 'scortisoara' sau 'vanilie'...
alina
26+ 
inni spune:
Cat despre nesimtire..sa vedeti ce m-am nesimtit eu de cand sunt gravida...Am patit-o si eu prima oara tot la metrou. In fiecare vagon sunt 4 scaune pt. gravide, invalizi, handicapati. Toate ocupate. M-am dus frumusel si am sculat un tip (care parea de varsta mea) de pe scaun. Desi vagonul nu era plin, dar toate scaunele erau ocupate...eu ma postasem langa o bara de sustinere din mijloc, toata lumea ma putea vedea si vreau sa va spun ca nici macar o femeie nu s-a ridicat. Asa ca eu nu acuz numai barbati de proasta crestere..sunt si o gramada de femei printre ei.
Iar a 2-a oara la Cora la casa de marcat...desi casele alea nu sunt special rezervate pt. gravide..sunt case prioritare pt. gravide...in sensul ca poate sta si un om negravid la ea, dar cand apare o burta cu bb, normal ar fi sa ii cedezi locul inainte...Ash..sufletu'...cine sa ma lase inainte..si iar mi-am scos tupeul din sacosa si m-am bagat in fatza cu obraznicie...abia asteptam sa cracneasca cineva ceva. Pot sa spun ca chiar imi doream ... ca eram intrigata si as fi avut chef de scandal ![]()
![]()
![]()
. Dar au tacut toti malc...
Nu i-a educat mama lor...ii educ eu cand am ocazia...tzaranii...
Aaa..si tot la Cora in parcarea pt. gravide si handicapati. Niciodata nu ne-am pus masina acolo, desi sunt o gramada de tzarani care ocupa locurile abuziv..si acum mi s-a pus pata ca eu vreau sa punem masina acolo. Mai erau locuri, dar imediat in apropiere tocmai isi parcase un bengos Jeep-ul..era singurel..gravid sigur nu era..poate un pic handicapat..la creieri.
Si m-am dat jos frumusel din masina si l-am rugat sa-si gaseasca un alt loc. S-a uitat cu o privire tampa la burta mea si..stanga-imprejur...tup in masina si tuleo...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
33+ cu
....