mamici de sept-oct2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello burticilor,
iaca mai dau si eu pe aici, cam rar, caci mie, chiar daca sunt in concediu, parca "mi-au intrat zilele in sac"
LA MULTI ANI pentru toti si toate care il sarbatoresc azi pe Sf. Ilie
katia multumesc de urare. Bine v-am regeasit si eu. Cum se simte tati de bb? am citit in cap. trecut ca a fost bolnavior
pufymic felicitari pentru bebe sanatos! Acum am citit propunerea ta de a ne intalni la Cluj, dar cand voi ajungeati acolo, noi eram la ai mei, deci nici cum nu ne iesea intalneala . Nu-i nimic, o lasam pe alta data......
sofimic bine ai venit in gasca noastra! Nastere usoara si un bebe sanatos!]
eloise foarte bine a fost, pacat ca s-a terminat prea repede, ca de altfel tot ce e frumos se termina repede.
eli , ionica, griposi crisnemes felicitari pentru bebicii sanatosi!!! Sa dea Domnul sa fie toti sanatosi si voinici
Ignatica multa sanatate! In legatura cu camasile de noapte si la Oradea e tot la fel ,nu te prea lasa cu cele aduse de acasa, ci iti dau ei din spital, dar pentru orice eventualitate mi-am cumparata si eu una cu nasturei in fata cu 320mii, cam scumputa si nici nu mi-e foarte draga.
Capot voi va luati sau duceti cu voi in spital????
Try eu zic sa mai dai totusi pe la noi, caci postarile tale au prins bine si unora ne-au fost chiar de folos, deci te mai asteptam...
chiar itzype unde esti? sper ca esti bine...
pupici pe burtici!

29

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, biberoanele de cati ml trebuie sa fie? caci am vazut pt diferite cantitati si nu stiu de care trebuie sa cumpar. Pentru inceput trebuie micutze de 100ml sau cumparam mai mari in care sa incapa si mult si putin?

putzuruca 29+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Roxy eu am luat unul de la Nuk de 150 ml, dar cu toate ca scrie pe el intre 0-6 luni mai scrie marimea M ( gaurica la tetina ) deci cred ca e cam mare. Eu am o pb daca sa fie de latex sau silicon tetina ?????????????mamicile ce zic ? ca acum am vazut ca e la moda tetina de silicon .........

Monica 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Putzuruca foarte utila postarea ta! Multumim!
Laliq ma bucur ca ai mai scris...uite ieri ma intrebam ce mai faci. E asa ciudat... noi toate suntem niste straine, (total strangers), si totusi de cand postez aici ma simt intr-un fel apropiata de multe dintre voi, imi fac ganduri si-mi pun intrebari daca nu mai apareti samd.
Roxana01 tu cum mai esti? Sper ca bine din toate punctele de vedere.
Din nou a propos de romanul prost crescut... Scuzati-ma daca tot bat toba pe chestia asta dar pentru mine e un subiect perpetuu (stiu ca sunt off topic aici dar...). Si de cand sunt inarcinata sunt hipersenzitiva si observ atatea si parca TOATE ma enerveaza si mai abitir! Ma enerveaza lipsa generalizata de respect fata de femeie, si fata de cea gravida in special. Ma enerveaza ca nici macar acum nu pot sa trec strada pe zebrã fara sa iutesc pasul ca sa nu ma lovesca vreunul care ia virajul. Ma enerveaza lipsa de pretuire a statului fata de cetatean in general si exemplele detaliate cu dom' ministru care scoate gravidele de pe lista prioritatilor (si-a gratuitatilor--daca nu-s falite rau de tot!) asta in timp ce in toate tarile civilizate natalitatea e incurajata. Ma enerveaza vulgaritatea oamenilor concretizata in priviri cu subanteles sau vorbe in 2 peri. Ma enerveaza incidente de genul celui descris de Mini_me la discutii generale. Cand iti dai seama ca, daca nu lupti pana-n panzele albe pt dreptul tau elementar de a fi tratata macar civilizat pentru ca esti om, nu femeie, si nu gravida, nimeni nu se sinchiseste in Romania de nervii tai, de timpul sau banii pierduti, de demnitatea ta lezata etc.
Scuzati-ma dar m-a luat valul si trebuia sa ma exteriorizez.

Eloise 27+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna Burtici!

Intru putin mai tarziu sa apuc sa va citesc.

PLEASE HELP!- mi-am luat sumarul de urina si mi-au iesit negativ(nitriti si tot restul), doar la urma scrie leucocite frecvente!
Maine imi dau si rez de la urocultura, dar vreau sa va intreb daca stiti.
AM infectie sau nu?

ALESSIA80 30+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alessia din ce ai descris pana acum ..dupa parerea mea...nu ai nici o infectie...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 33+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Monique, mercic de informatie, habar n-aveam cum e cu gaurica la tetina. Cat despre materialul din care trebuie sa fie tetina, poate ne spun mamicile experimentate.

Alessia, faptul ca apar leucocite frecvente in urina ar putea indica o infectie, dar nu neaparat. Asteapta rezultatul de la urocultura. Daca ai peste 10000de germeni atunci poate fi spus ca exista infectie urinara. Bafta!!!

putzuruca 29+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Despre tetine..eu am sa iau de silicon...
Parerile sunt impartite aici. Am stat si eu mult sa ma gandesc.
Unii spun ca cele din latex sunt mai moi si bb nu munceste asa mult sa traga din ele, iar cele din silicon ..tari...si se trage greu laptele.
Insa din ce am obs eu...ca le-am tot studiat la farmacie..cele de latex rezista mai putin si se spala mai greu..raman grasoase asa...cu timpul devin lipicioase, cauciucul imbatraneste repede.. si mie senzatia asta imi creeaza disconfort.
Pe cand cele de silicon se spala mult mai usor, se pastreaza mai bine decat celelalte.
Cat despre partea cu muncitul bebelui sa suga...aici nu stiu cum e de fapt.
Dar eu m-am hotarat ; SILICON

Poze
Poze tort si pizza

Inni 33+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

fetelor eu am luat un biberon de la NUK de 150ml. anti-colici, probabil ca si cel luat de Monique sia re tetina de latex, dar am mai luat unul si de la Chicco "Easy Feed" de 250ml cu tetina din silicon. Am auzit mamici (cunostinte de-ale mele) care unele zic ca sunt mai bune tetinele de cauciuc, altele de silicon. Acum vom vedea...poate ne vor da mai multe detalii mamicile care au deja un bebe. Cred ca depinde si de bebe, s-ar putea ca la unul sa-i placa cel de silicon, la alul nu

29

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Putzuruca f utile informatiile gasite de tine despre evolutia lui bb in primele lui zile de viata!

MamiLili incizia se face orizontal si dupa inceperea contractiilor(ale mele erau mari de tot....sau cel putin asa le percepeam eu).In anumite cazuri doar se recomanda incizia verticala(ex. fibron uterin mare-in tp sarcinii), in rest e preferata cea orizontala din mai multe motive.

Inni eu nu am mai simtit miscarile lui bb in timpul travaliului(nici macar intre contractii), dar bb e monitorizat permanent in acest timp, asa ca e totul sub control!

Laliq ma bucur ca ai revenit!

Ramomar!Cum te simti in concediu?

Fetelor mie mi se ridica parul in cap de indignare cand vad/aud/patesc chestii nasoale cu nesimtiti!(gen faza cu scaunul din statia de metrou, sau alte faze...). Dar nu ma las si comentez(cu toate ca de felul meu sunt mai timida...adica nu-s din aia care sare cu gura ...).Stati sa vedeti cand vin piticii si vor fi mai marisori si ii duceti in parc....o sa aveti ocazia sa vedeti de unde incepe nesimtirea si proasta crestere(ex. copii care ii lovesc pe altii iar parintii stau ca magarii si se uita-sau in cel mai rau caz se distreaza de odrasle...si multe alte faze....)
Hai ca am luat-o si eu off topic....dar m-am enervat!

Ma duc sa ma intind putin pana nu se trezeste Alesio...

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput