mamici de sept-oct2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

INNI & PUTZURUCA- M-ati mai linistit pana maine!
LYANA- am observat ca in ultimul timp sunt f ciufutacu pers straine cu care intru in contact! Daca mi se intampla mie ce-ai patit tu cu baba, cred ca ajungea la spital inaintea mea. Nu e foarte frumos ce spun, dar nu suport batranii care doar pt faptul ca au niste ani in plus si au avut o viata grea- daca au avut- sa creada ca lor li se cuvine totul si ca toata lumea trebuie sa le faca loc! Offf vezi daca stau in casa? Mi-a disparut spirirul civic!

Mi-am luat si eu camasa de alaptat cu 'aerisire laterala' dar e verde si are desenate niste vacute Sugestiv nu?

TRY-sincer imi pare f rau cand vad ca cineva nu mai posteaza demult sau cand 'pleaca' de la noi. Am ajuns sa ma simt ca intr-o comunitate in care toate ne dam cu parerea si uneori e bine alteori mai putin. E bine insa ca avem un loc unde ne putem descarca 'energiile', fie ele si negative si ne putem elibera fara sa fim prea aspru judecate.
Unele dintre noi au stat acasa din primele luni si sincer e ingrozitor sa stai lipita de pat sau sa nu poti iesi decat foarte rar. Nu e de mirare ca la un moment dat explodam. Si unde sa facem asta cel mai bine daca nu aici, intre noi. Ca daca o facem cu sotii nostri... nu e foarte bine.

ALESSIA80 30+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Scuze, io am incurcat link-urile.
continuarea AICI

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Daramomarbiberon din ala am cumparat anticolici cu suzeta de latex ortodontica. Mi s-a parut dragutelAcum chiar nu stiu ce sa zic de tetinele astea. Nici macar daca ortodontice sau normale, nici daca de latex sau silicon. Cineva mi-a spus ca cele de silicon ar crea carii ca cica latexul e cauciuc si e mai natural decit siliconul. M-as mira dar a zis ca a citit si pe net.

Eu stau si ma uit la cremutele aste de bbei ca timpa ca nu inteleg nimic din ele. Sint o gramda intr-o gama. In afara de ulei de masaj si crema de iritatii restul chiar nu pricep care la ce folosesc

Acum am papat niste pepene si ma simt eu ca un pepene deja

Monica 33 sapt

Mergi la inceput