mamici de sept-oct2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Neatza fetelor,

Ne-am trezit si noi si acum bem lapticul cu ness, adica eu beau nessul si bb bea lapticul.

Felicitari pentru vestile bune aduse de fete de la eco!!!! Asa ma bucur sa vad ca ne apropiem de sfarsitul odiseei si bebeii nostrii sunt bine sanatosi...asa sper ca va merge pana la final si sa nastem usor.

Mai fetelor, de cateva zile mi s-a dezvoltat f mult instinctul matern. Imi doresc asa de mult sa-mi tin bebelina in brate ca parca-mi vine sa plang, iar seara cand ma bag in pat imi vine sa-mi iau burtica in brate. Si de abia astept sa vad cum arata. Cred ca-i frumoasa tare.

putzuruca 29+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata tuturor!

Mini vaccinul antitetanos mi l-a fact dr . mea de familie si e profilactic, previne infectiile care pot aparea in timpul nasterii din cauza ca se pierde mult sange si in cazul in care nu sunt bine sterilizate instrumentele. Asa cum spune si INNI anii trecuti se facea obligatoriu tuturor gravidutelor acum probabil si din cauza modernizarilor din spitale nu mai e obligatoriou.
Asa cum "Domnul Ministru" a scos gravidele de pe lista de prioritati si a taiat de pe lista cu gratuitati vitaminele asa a scos si acest vaccin.

In ceea ce priveste camasa de noapte - eu nu sunt pentru. Ma enerveaza sa vad cum tot urca si e insuportabila. Cand l-am nascut pe Dragos mi-am cumparat 3 camasi ca nu stiam cum e cu ele in spital si am folosit doar una in timp ce am nascut. Apoi am folosit pijamaua si nimeni nu a spus nimic.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor. Noi am fost plecati din Bucuresti 2 zile dar concluzia e ca nu mai sunt de excursii: ma stresez din orice fleac si obosesc dupa cativa pasi.
In rest suntem bine si eu si bebe si tati e topit dupa burtica, nu mai poate dupa ea
Ralu, azi sun la laborator sa aflu amanunte. Mie mi-a mai dat de facut analizele de sange, de urina, timpi de coagulare (care ultima oara imi iesisera cam mari) si cam atat. Dar eu nu mi-am mai facut analizele de pe la 14 sapt.

Fetelor, pentru cine o cheama Ilinca sau are rude cu numele Ilie sau Ilinca, va urez la multi ani, sanatate,fericire si petrecere frumoasa!

32 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Mini si eu am probleme cu constipatia din cauza fierului. Am gasit o metoda de a o combate cat de cat: iau fierul dimineata dupa micul dejun, dupa care mai toata ziua mananc fructe intercalate cu mesele normale iar a doua zi dimineata inainte de micul dejun, pe stomacul gol, iar fructe ( kiwi, piersici). La mine are efect.
Donia multumim pentru sfaturi, o sa iau si camasa mea cu mine pentru orice eventualitate.

Imi pare rau ca s-a ajuns din nou la dispute care nu isi aveau rostul la acest subiect. Try iti urez o nastere usoara si fara complicatii si un bebel cuminte alaturi de voi.

Crisnemes felicitari pentru vestile bune de la eco, ce bebel grasunl ai. Ii place la mami in burtica, papa bine.

Ignatica

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza si 'La multi ani' de Sf. Ilie celor care-si serbeaza ziua!

Crisnemes, si eu am facut vaccinul la prima sarcina, acu nu-l mai fac.
Felicitari pentru rezultatele bune de la eco!

Camasile de noapte, ca vorbiti de ele, au maneca lunga sau scurta?

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ralu, am sunat la laborator, analiza culturilor de col se face la laboratorul din Str Plevnei Nr 96, dimineata intre 7.45 si 8.30, cultura de col pt. streptococ te costa 403.000 si mi-a mai spus de 2 analize ale culturilor de col care costa fiecare in jur de 280.000. In functie de ce analize iti faci, primesti rezultatul in 4-10 zile. Eu deocamdata voi face doar analiza de streptococ pt. ca pt asta o sa am rezultatul in 4-5 zile. Si oricum pe reteta scrie numai de asta.

32 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici!

Mini_me ma bucur ca ai aparut in zona....am citit la discutii generale patania ta cu taximetristul....nesimtire nu altceva!Macar ai rezolvat ceva?

Crisnemes si eu am facut vaccinul antitetanos la sarcina cu Alesio iar acum a zis medicul meu ca nu mai trebuie sa-l fac.
Cat despre intalnirea noastra....sper sa nu se intample prin clinica....

Carmen eu mi-am luat 2 pijamale si o camasa de noapte si toate-s cu maneca scurta.....ca cel putin cu Alesio am avut niste calduri....de la dureri!Si nici nu era rece in saloane.

Try in caz ca nu te razgandesti iti urez si eu: sarcina usoara in continuare si bb sanatos, iar tu sa te refaci repede!

Putzuruca mai putin rabdare....acusi iti tii comoara in brate!Mai bucura-te de burtica cat mai poti ca acusi scapi de ea...si dupa ce nasti te va apucam dorul si melancolia ....dupa burtica....cel putin eu asa am fost!

Inni cum esti cu somnul?Ai mai intrat cat de cat in normal?

Acai24 spor la cumparaturi!

Eloise, Monique_new ce matinale sunteti fetelor!

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi , celor care poarta numele Sf. Ilie!

Ma duc si eu sa mananc ceva....si ma gandesc ce sa mai fac de mancare...

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Buna dimineata burticele !

Pufy..daa..sa zicem ca am intrat in normal cu somnul...dar daca revin caldurile asa cum se spune..cred ca iar ma dau peste cap...

Meph...cu maneca scurta.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 33+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, Ioana, mersi...merg si eu in week. sa fac cateva cumparaturi pt. bebe si pt. bagajul de spital.

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

LA MULTI ANI ! TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ZIUA DE SF. ILIE.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 33+ cu ....

Mergi la inceput