mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 24
mini_me spune:
Inni asa m-am gandit si eu sa iau fierul ala: o zi fiola de fier, o zi pauza, urmatoarea zi tableta de tardiferon. In fiecare zi iau si prenatalele (mai contin si alea fier).
Libanul e o tara frumoasa ce abia incepuse sa isi revina, dar acum... cei doi soldati rapiti reprezinta un motiv de suprafata pentru inceperea acestor bombardamente si mai ales de asa amploare.
Sunt multe de spus depre ce se intamnpla acolo si ce se urmareste, dar din pacate nu e locul aici.
Am intrat pe subiectul de la DG (un noi razboi) si mi se rupe sufletul pentru fetele din Liban care sunt acolo cu copiii si cu sotii si care trebuie sa plece si sa lase totul in urma in voia sortii.
Ma uit la televizor de cand a inceput totul si nu imi vine a crede ce aud de la mai-marii lumii.Cat de putin reprezinta viata oamenilor cand la mijloc sunt interese de tot felul.
Fetelor, imi cer scuze de off topic-ul asta, dar ma simt asa neputincioasa cand ma uit la televizor si vad ce se intampla acolo. Ma gandesc cu groaza ca as fi putut fi si eu acolo acum si cine stie ce s-ar fi intamplat cu mine si cu fetita care o port in mine...Numai soarta a facut ca eu si sotul meu sa nu fim acolo acum, dar din nefericire toata familia sotului meu e acolo si se muta dintr-un loc in altul din cauza bombelor...
mini_me
28+
poze
inni spune:
Da, stiu Mini ca cei 2 sunt doar pretext..cunosc...
Bine ca te-a pazit cel de sus si nu ai apucat sa mergi acolo. Ma gandesc si la sotul tau ..trebuie sa-i fie tare greu stiind ca parintii si alte rude sunt "ferecati" in tara...tr sa fie cumplit.
Sa ne rugam sa nu pateasca nimeni nimic. Iar cei ce au zgandarit mizeria...sa plateasca.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
33+ cu
....
mini_me spune:
Innisa dea Dumnezeu sa se termine totul cat mai repede si cu cat mai putini raniti si distrugeri.
mini_me
28+
poze
mini_me spune:
Inni stii cumva daca/de ce trebuie facut vaccin antitetanos in sarcina?
mini_me
28+
poze
inni spune:
Mini..habar n-am despre vaccin...dar am cautat acum sa vad daca gasesc ceva si se zice ca previne infectia la nastere...se facea pe vremuri obligatoriu, dar acum nu toti medicii mai adopta tratamentul asta.
Mai multe nu stiu.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
33+ cu
....
mini_me spune:
crisnemes zicea ca l-a facut.
Pe mine m-au intrebat in Oman cate doze am facut pana acum si cand a fost ultima pentru ca vroiau sa imi faca. Am facut in 2003 o operatie de deviatie de sept si am presupus ca mi-au facut si vreun antitetanos asa ca le-am spus ca ultima doza a fost in 2003.
Daca e de importanta majora pentru sarcina mai bine fac o doza sigura aici in Romania inainte sa plec.
mini_me
28+
poze
Monique_new spune:
Buna dimineata burticoaselor. Chiar nu s-a trezit nimeni? Ce e asa pustiu in ultimul timp? Ati plecat in concedii?
Despre camasile de noapte eu am 2. Dar parerea mea este ca nu tb sa dam prea mult pe ele. Asa ca puteti sa mergeti si pe "gen taraba " sint unele chiar dragute in jur de 200.000.Sa fie de bumbac si sa fie cu nasturei in rest chiar nu conteaza. Eu am luat una de la o piata care e chiar draguta vernil. tarabele din Obor de ex sint pline.Sau depinde prin ce zone stati.
Hai desteptarea silasati supararile.
Monica
33 sapt
eloise spune:
Monique m-am trezit io
!
Try
... poate te razgandesti...
Mini_Me pacat ca nu ne-am intalnit cat timp ai fost in Iasi... presupun ca ai fost pe fuga... doar 2 zile, si era si vremea rea.
Eloise
27+ cu 
EU
Virsta bebe
acai24 spune:
Buna la burticute si bebisori!!!!
Ce mai faceti? Eu azi lancezesc pe acasa, iar de miercuri intru in concediu...yupi...mai am 4 zile din CO pe anul asta si apoi incepand cu 1 august intru in prenatal....azi am zis ca poate ajung pe la Obor ca sa imi iau camasute, chiloti si alte alea...sa incep sa-mi fac bagajelul....mult a fost putin a ramas...si nu vreau sa ma apuce alea-alea si atunci sa orbecai prin casa dupa papuci sau nu mai stiu ce...
In rest toate bune...
misca de zor...saptamana viitoare ma duc la control si de abia astept sa se faca 8 august sa merg la eco...sa vad cat a mai crescut voinicul...
Va
si sa auzim de bine!!!!
31+ 
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
Monique_new spune:
acai24gasesti la tarabele de la obor ce gasesti si in magazin si mai ieftine. Eu zic ca pt astea de "consum " merita sa luam si asa.
Daca intri in magazin du-te pe la intrarea dinspre piata si este un raion de bbei cu carucioare si patuturi mai ieftine decit in rest (au adaos mai mic ). Sa-mi zici ce ai vazut ca nu am mai ajuns de vreo luna.
Monica
33 sapt