mamici de sept-oct2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

raluca eu mi-am luat camasi de noapte din magazinul Titan cu 290.000. si sunt exact cum a descris hazul, adica au doua orificii pe unde scoti sanul(deci nu au nasturi), sunt f f practice, te duci la standurile de pijamale si intrebi de camasi de noapte special pt gravide si sigur gasesti. Si sa stii ca parca nu sunt asa urate cel putin eu ca sa nu ca se mai para asa urate mi-am luat camasuta bleu, chilotei albastrii si papuci bleu sa se vada ca sunt mamica de baietzel
pupici pe burtici

Floricika 32+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

mi-a placut faza cu pipi la frigider

Floricika 32+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nickul lui Pufymic l-am folosit in sens pozitiv in contextul meu, dar iarasi, cine are ochi sa citeasca, citeste cum trebuie, cine nu, intelege aiurea. Pe pufymic am folosit-o ca exemplu nepatat al acestui grup, ca fiind personaj pozitiv in mod general acceptat (ca sa nu zic unanim). Ideea era ca daca acel mesaj ar fi fost scris de ea si nu de mine, nu mai sarea nimeni de fund in sus. Asa, pt. ca a fost scris de mine, nume patat in istoria acestui grup, imediat s-au gasit nereguli.

Ionica faptul ca ai postat mesajul meu n-are cum sa ma deranjeze, e e scris de mine, cea de-atunci - mesajul l-am postat cu mai multe luni in urma - si mi-l insusesc pe de-a-ntregul. Ce m-a deranjat e ca el a fost postat fara sa fie insotit de nici un fel de comentariu, explicatie, parere din partea ta. Ai gasit timp sa cauti in urma printre mesaje, dar n-ai gasit timpul si disponibilitatea de-a comenta ceea ce am spus eu acolo. Mi-ar fi placut sincer sa vad pe langa mesajul meu si parerea ta, comentariul tau. Din singura fraza pe care a pus-o acolo nu pot sa-mi dau seama daca tu ai pus mesajul meu acolo:
- in sens aprobator (da, acum te inteleg perfect si privesc cu alti ochi - in sensul de "mai buni" - mesajele tale)
sau
- in sens negativ. Un fel de "ia uitati cine-i try si ce cojoace poarta".
Tocmai pentru ca n-ai comentat in nici un fel mesajul meu ai dat sansa la o dubla interpretare a celor scrise de tine. Vedeti ce usor se poate sa interpretezi aiurea un mesaj?
Daca as cauta sensuri tendentioase mi-ar fi foarte usor sa spun n-ai urmarit decat sa arunci o momeala in balta cu pesti si apoi ai asteptat sa vezi ce se intampla: sar rechinii? Iese sange? Se lasa cu bataie?
Dar nu ma pripesc sa trag o concluzie gresita si plec de la premisa ca ai fost bine intentionata cand ai postat mesajul meu acolo.

Si-acum, ca mesajul tot a fost postat, am sa explic ce-i cu el: e de la sectiunea "Cabinetul psi" si-a fost postat pe la-nceputul anului cand se lansasera acolo cateva subiecte de autoanaliza interioara. Mesajul face parte dintr-o serie destul de lunga de dezbateri pe teme psihologice conduse din umbra de principesa (spun din umbra ca nu ea e cea care lansa subiectele, dar ea era de fapt forta antrenatoare a lor). Principesa e psiholog de meserie, cu specializari pe relatia mama-copil si daca nu ma insel chiar v-am indrumat la acea vreme sa mai vizitati si sectiunea cabinetul psi caci ofera multe raspunsuri. Pe mine, acele discutii de analiza psihologica m-au ajutat enorm sa inteleg si sa constientizez niste lucruri in viata mea, legate de mine sau de cei din jur, lucru pentru care ii multumesc Principesei.
Mesajul cu pricina, scos din context, bine-nteles ca-si pierde mult din intelesuri. E o autocaracterizare a relatiei mele cu persoanele din jur, iar in categoria "persoane din jur" intra: familia, prietenii, oameni pe care-i cunosc foarte bine si cu care am de-a face in mod direct. Iar in aceasta categorie nu intrati voi, fetele de pe grup. Nu va cunosc si nici voi nu ma cunoasteti, nu se cunoaste nimeni cu nimeni. Avem doar impresia ca ne cunoastem intre noi. Cu exceptia celor care ajung prietene si se intalnesc regulat, restul putem dezvolta maxim relatii de prietenie virtuala.
Da, sunt exigenta cu cei din jur pentru ca-i iubesc si vreau tot cei mai bun pentru ei (in sensul asta ma refeream la exigenta), dar cu un om strain nu am pretentii. Nu pot cere ceva cuiva pe care nu-l cunosc. Tot ce-am cerut de la voi, prin prisma participarii la acelasi subiect, este sa cititi cu atentie un mesaj inainte de-a riposta vehement., in rest nu v-am cerut nimic, n-am nevoie nici macar de multumiri pentru informatiile sau mesajele pe care le adresez aici. Simplul fapt ca stiu raspunsul la o chestiune pentru mine e suficient de multumitor. Sau im idau cu parerea acolo unde cred ca aceasta parere ar putea face o diferenta. In rest, unde nu stiu, nu ma bag. Astea sunt lucrurile care mi-au adus mie bucurie pe acest grup.

Dar e deja al treilea episod de genul asta si va spun sincer ca mi-a disparut orice bucurie de a mai scrie aici. Nu cred in schimbari peste noapte si nici in naravuri indreptate, asa ca orice incapatanare de-a mea de a mai ramane aici nu va fi decat o noua ocazie de a experimenta comentarii si discutii viitoare pe grup: ori ca sunteti unele din voi prea sensibile si usor de jignit si eu nu sti usa-mi adaptez tonul/exprimarea la acest nivel de sensibilitate or I don't fit here with you. Nu mai are importanta. Vreau sa ma si sa va scutesc de astfel de tulburari viitoare, asa ca nu o sa mai postez aici.
Fetele care vor sa-mi adreseze vreodata vreo intrebare, rugaminte sau pur si simplu sa ma-ntrebe ce fac, o pot face pe PM sau la alte subiecte. Nu mai pot posta aici pt ca nu-mi mai face nici o placere sa deschid dimineata subiectul. Sper sa nu considere nimeni decizia mea ca pe un afront personal sau ca pe o etichetare generala.

.......in 28+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

ionica Ce funny,zici ca ai musafiri si ca ii astepti cu ceva suc in frigider Si eu am greturi de vre-o cateva zile, in primul trimestru de sarcna nu am avut NIMIK. Cred ca ce nu am avut atunci o sa am acuma in trim 3.

Crisnemes felicitari pt vestile buna de la eco, deci tu o sa fii printre primele care va deschide odiseea nasterilor? Iti vom tine pumnii si vom face galerie

29 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

IONICA, TASIA, si la mine au reaparut greturile, nu ca in primul trimestru, dar sunt. E imposibil ca in timpul zilei sa nu am un val de greata, dar am citit pe la inceputurile sarcinii, ca e normal sa reapara aceste greturi, la fel de normal sa nu reapara.

31+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ralucutza eu mi-am cumparat camasi de noapte din Piata Vitan cu 250.000/buc. Dar am auzit ca in Unirea (et 2, aripa Calarasi) si Cocor tot etj 2 sunt la acelasi pret.
Pijamalele nu sunt bune.
Pt. ca o sa nastem la acelasi spital, vezi ca pt. momentul nasterii poti sa ceri tu o camasa de-a lor ca sa nu o murdaresti pe a ta. Daca nu ceri nu cred ca-ti dau.

Iar despre bebelushi am aflat ca ai la alegere..ori cu hainutele lor ori cu ale tale, desi banuiesc ca daca va fi cald ii lasa doar in pampers.

Am mai auzit ca e foarte curat, ca dau tantiile pe acolo toata ziulica cu flosmotocu', ca-ti schimba asternuturile de cate ori vrei tu. (a nascut o prietena de-a mea acum 2 sapt. acolo si a fost foarte multumita).
Singurul inconvenient..caldura din saloane. Pe holuri cica e bine..se respira..dar in saloane..sauna.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 33+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Offff mai fetelor nu v-ati saturat de cearta?
Haideti mai sa nu ne mai luam la hartza de la orice tampenie!
Lasati hormonii aia sa-si faca de cap dar in alata parte ca aici avem probleme mai importante de "dezbatut"!

Try parerea mea e ca esti prea drastica(de ce sa nu mai postezi????)!Unele dintre fete chiar au nevoie de postarile tale la obiect si bine documentate(plus ca si stii sa explici....ceea ce eu de ex. nu pot face, chiar daca stiu rapsunsul la o intrebare/nelamurire)!

Restul fetelor "aprinse": va rog calmati-va!

Crisnemes, Gripo ma bucur mult ca e totul ok cu bebicii!

Tina bb mic si pe Shion!

Camasi de noapte?Eu nu sunt defel adepta lor, in consecinta mi-am luat pijamale si doar o singura camasa de noapte....dar parca vad ca n-o voi folosi...sau nu prea mult!
Am nascut si data trecuta prin cezariana si a fost ok cu pijama(in salon, ca la reanimare am fost imbracata cu camasa din spital....si bine a fost ca le patam intr-un ritm infernal...).Singura conditie (zic eu) e sa fie talia mai inalta la pantaloni sa-i poti ridica peste incizie(daca ai cezariana), iar la nasterea normala daca ii lasi jos in talie nu cred ca te mai pot jena la incizia de la perineu....(asta nu stiu, dar asa banuiesc...si oricum ai chilot+tampon sau vata care te "protejeaza").

Ralu ma bucur ca ai revenit si ca esti ok cu tensiunea!

Chiar asa: de ce am ramas atat de putine in zona??????Fetelor pe unde sunteti??????Sper ca sunteti bine toate(si bebicii)....

Gripo si la mine au revenit greturile(asa mai slabe da-s prezente) si au mai aparut arsurile(astea de ceva timp....Ignatica le cunoaste si ea)...e normal sa fie asa ca bb e mare si apasa si impinge stomacul....

Am plecat si eu in pat!Noapte buna si vise frumoase va doresc!

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Mai Try..aici suntem 120 de gagici, pt. cateva cu care nu ai fost pe aceeasi lungime de unda, tu abandonezi corabia ?
Si ce daca ai iscat "conflicte" ? Si ce daca au fost 3 "certuri" ? Pai ai surprize din-astea cu persoanele pe care le cunosti de-o viata dara-mi-te cu niste necunoscuti.
Si basca..aici sunt si numai femei..care se stie ca sunt mai impulsive. Deci..un risc in plus. Si pe deasupra si gravide (al 2-lea risc in plus)
Asta nu inseamna ca esti indezirabila.

Dar,daca ai luat aceasta decizie atunci nu-mi ramane decat sa-ti urez sarcina usoara in continuare, un bb sanatos, sa nasti usor si fara prea multe "push".."push"

Poate te razgandesti si mai postezi din cand in cand si pe aici.
Macar cand o sa ne anunti ca nasti, daca o sa-ti faca placere.
Oricum eu am sa tin minte DPN-ul tau pt. ca este ziua cand eu si sotul meu ne-am cunoscut. Si o sa-ti urez si atunci toate cele. E o zi pe care nu am cum sa o uit.

PS..deci pe forumu asta de "mamici..."..zici ca nu mai vrei....dar nu ai pomenit nimic de cel care urmeaza.."bebelushi de sept-oct"...aaah???? Acolo se anuleaza decizia....

Hai...sanatate multa si sa auzim numai de bine si bb Alex sa creasca mare si sa fie mai putin ordonat (ca sa nu te bage la griji )

Noaptea e un sfetnic bun. Poate maine dim te trezesti cu alte ganduri.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 33+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor
Sephora, bb_ralukutza va multumesc ca va ganditi la mine. Nu am mai scris de aproape o saptamana: am fost plecata la Iasi duminica si luni si ce-a mai plouat! Am venit acasa si ieri am avut de alergat cu niste reclamatii la o companie de taxi (am avut o intamplare necivilizata vineri seara cu un sofer de taxi), iar azi am umblat pentru intalnirea de 10 de la terminarea liceului.
Colac peste pupaza mai e si razboiul din Liban si spre norocul nostru din cauza sarcinii hotarasem sa nu mergem anul asta in vizita la parintii sotului meu. Sotul meu e inca in Oman, vine saptamana viitoare in Romania. Din nefericire toata familia lui a plecat de-acasa pentru ca desi oraselul lor e crestin, e in zona de sud, de langa Beirut si s-a bombardat destul de aproape de casa lor.
Am mai intrat din cand in cand sa citesc ce ati mai postat.
Bun venit celor care s-au alaturat grupului nostru!
Inni m-a terminat fierul ala: am fost super-constipata. Acum iau o zi da, o zi nu pentru ca mi-au aparut si 2 hemoroizi, norocul meu ca nu sangereaza, dar oricum senzatia e neplacuta.
Maine iau si eu rezultatul analizelor de urina si sange.
Crisnemes pentru ce ai facut tu vaccinul antitetanos?

mini_me 28+
poze

Mergi la inceput

Mini_me era oarecum de asteptat ca doza data a fost cam mare. Dar uite..eu, spre ex, nu m-am constipat de la Tardyferon...nu stiu daca mai luam si o fiola cum era.

Sper sa ti se aplice chestia cu "mai rarut, mai dragut"...si sa nu mai ai probleme. Daca tot asa esti suna medicul. Daca nu ai cum...ia o zi da una ba dar doar un sg medicament...urmand ca data urmatoare sa-l iei pe celalalt si tot asa.

Offf...

Am o boala pe israelieni...pt. 2 cetateni s-a iscat ditamai tam-tam-ul si platesc oameni nevinovati. Sa-i fereasca Dzeu pe cei de acolo de necazuri si sa speram ca se va stinge valvataia cat mai curand.
Am auzit ca Libanul e cea mai frumoasa tara dintre cele arabe. Asa e ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 33+ cu ....

Mergi la inceput