mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
putzuruca spune:
Buna-ziua burtici,
Vad ca iar s-au incins spiritele pe aici. Fetelor, hai sa ne bucuram de burticile noastre in crestere si de bebelusii nostrii miscareti, dar mai ales de vestile bune cu care vine fiecare dintre noi de la eco. In primul trimestru de sarcina am fost incercate cu mai multe evenimente negative, iar acum cand se apropie sfarsitul odiseei sa fim suparate si incordate...!!! Haideti fetelor sa ne destindem, sa ne bucuram ca suntem impreuna aici si ca ne putem fi alaturi. Fiecare dintre noi avem o zi mai proasta dar asta nu inseamna ca trebuie sa intorcem tot forumul cu susul in jos.
Noi suntem bine, bebelina e vioaie, o simt din ce in ce mai puternica. De cate ori se misca, imi zguduie burtica. De abia astept sa merg la eco sa vad cum a evoluat.
Va pupicim amandoua si va dorim o seara placuta,
putzuruca
29+ cu
Andreea-Maria
poze cu dragoste
eli26 spune:
Sephora multumesc mult! lasa ca o sa ai si tu bb grasut (s-au bucalat cum spui tu
) ai grija cu tensiunea si uite si un pupic de la mine si Shion 
Tina
30 +
POZE
tasia spune:
microbu bine ai venit din concediu
si nicolstoy drum bun si distractie frumoasa la mare 
alessia80
o tin intr-un ritm relativ bun
, asta cat inca se poate. Sper ca dupa nastere sa nu mai am chef, pt ca 40 de zile e atat de mult pt mine mai ales cand imi vad barbatul prin preajma 
Mirabelac ai dreptate, valorile sunt aproximative. Dar nu ma supar daca bebeul meu are in greutate mai mult decat trebuie, important este sa fie sanatos. Oricum stiu de ce este atat de grasut, seamna cu tasu' care-i un mancacios si un gurmand 
gripo Felicitari pt vestile bune de la eco 
29 + 
pozele noastre
bebe
sofimic spune:
ceau fetelor
ce mai faceti pe caldurile astea?( cred ca si pe la voi e cald nu doar in Timisoara)
pe mine ma doare putin capul(fruntea mai exact) si stresata cum sant in perioada asta ma gandesc sa nu cumva sa am tensiunea mare.....desi la toate controalele am avut-o sub limita
incerc sa beau o cafea sa vad poate imi trece...
fetele care ati avut tensiunea marita lamuriti-ma va rog ce ati simtit? sau nu ati simtit nimic doar asistenta a descoperit la controlul lunar?
oricum maine merg la eco si voi mai intreba si dr sa ma lamuresc(si linistesc) ca pana se termina perioada de sarcina imi voi pune singura sute de diagnostice....
daca ma poate lamuri cineva cum e cu tensiunea asta...i-as multumi...
30+
Sofia
Sephora spune:
Sofimic nu bea cafea ,mareste tensiunea cafeaua.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
ionica spune:
Neata burtici!
Monique_New, doctora mea a decis sa-mi faca cezariana la 38 sapt. asta era la inceputul lunii sept. si cum cadea intr-o zi in care ea nu este in tara am decis amandoua pe data de 9 septembrie cand se va sarbatori ziua copilului aici in costa rica!
Aici poti sa decizi cum vrei sa nasti, bineanteles intr-o clinica privata.
Ca sa nu incing spiritele si mai tare am sa sterg postarea x si am sa tac malc in banca mea pentru ca asa am fost crescuta,desi razboi se pare ca este in Liban
nu pe DC!!!
+31
SOPHIA =Muza filozofilor
Sephora spune:
Sofimicciteste aici:
http://www.g-i-n.net/download/files/Preeclampsie_model.pdf
http://www.reclamamascataatentie/a_3_438_Ce_este_preeclampsia_.html
Dar tensiunea trebuie sa fie mai mare de 140/90.Nu te ingrijora asteapta sa-ti spuna doctorul maine ce si cum.
Io
29+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
putzuruca spune:
Sofimic, in primul rand bine ai venit in gasca de burticutze. Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.
In mod normal , hipertensiunea este un sindrom care nu apare fara semne, simptome. De obicei apare cu ameteala, dureri de cap, asta in cazul in care apare din senin, adica atunci cand apare pentru prima data , caci in momentul in care exista hipertensiune de ceva timp, simptomele se atenueaza. Cel mai bine ar fi sa mergi la o farmacie sa-ti iei tensiunea.
Durerile de cap sunt frecvente in sarcina, nu sunt neaparat secundare unei hipertensiuni, dar pana vezi despre ce e vorba, mai bine nu bei cafea.
putzuruca
29+ cu
Andreea-Maria
poze cu dragoste
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
stiu ca intru din an in paste si imi cer scuze. oricum, citesc cam tot!
noi suntem bine, bb-lina ma bombardeaza in adevaratul sens al cuvantului, cred ca mi-a facut vanatai pe dinauntru!
dar tare ma bucur cand o simt! si dupa atata timp tot imi dau lacrimile cand vad burtik cum face valuri! o iubesc atat de mult pe printzesica...

sephora,
ca ai intrebat de mine! ma bucur ca si voi sunteti bine, ti-am admirat lucrusoarele...f frumoase!
mini-me, si eu m-am gandit la tine! n-ai mai scris de mult timp! ultima oara erai in romania, poate ai plecat!
ileana, multa sanatate in continuare! hai ca nu mai avem mult!
sofimic, bine ai venit! eu sunt una din putinele fete cu tensiunea mare de pe aici! adica nu stiu daca in afara de mine si de adameasca mai e cineva! eu nu te sfatuiesc sa bei cafeaua aia, ca daca ai tensiunea marita cafeaua nu are ce sa-ti faca decat rau! mai bine pune o compresa cu apa rece pe frunte! dar durerea aia de cap nu inseamna tensiune marita neaparat! eu de ex, n-am avut niciun fel de simptom! m-am dus la dr si...am descoperit ca am tensiunea mare!
dar n-are rost sa-ti faci griji pana nu-ti verifici t.a.! succes!
fetele care ati fost in vacanta, bine ati venit! bine ca v-ati distrat si simtit bine si n-au fost incidente neplacute!
flory, ma bucur ca esti bine acum!
felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco! abia astept si eu pe la sf lunii sa mai merg si eu la o eco, ca desi dr mea e in concediu pana pe 15 aug nu ma pot abtine sa nu ma duc sa-mi mai vad printzesica!
apropos de bagajul de maternitate: voi ce camasi de noapte ati luat pt spital? eu am gasit numai chestii urate si n-am luat nimic pana acum! oricum, eu nu port asa ceva de obicei si cred ca atuci va fi unica lor utilizare! asa ca nu vreau sa dau nici o poala de bani! sa zic ca mi-as lua si asa urate cum sunt dar n-am gasit cu multi nasturi in fata (pt alaptat), parca mai zicea cineva...! dar pijamale, vom putea purta? sau ceva pantaloni de trening subtirei? va rog, daca stie cineva...? va multumesc!
lexi, astept vesti cu analiza respectiva! ce alte analize iti mai faci? mie nu mi-a dat altceva! am facut ce-i drept acum vreo 3 sapt pe ceel de sange pt a doua oara! despre alea e vb?
va pup, si va doresc o zi si o sapt excelenta!
raluca
32+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza