mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 21
Sephora spune:
Ralu bine ai revenit.Sper ca stai bine cu tensiunea acum.
In ceea ce priveste intrebarea ta despre pijamale,am auzit ca nu sunt prea comode cele mai bune sunt camasile de noapte,gandeste-te ca vei avea o taietura (fie ea jos sau sus).Eu mi le-am luat din Italia dar am vazut la mothercare destul de frumoase dar erau cam la 1.400.000 buc,incearca si prin Unirea sau Bucur poate gasesti la preturi mai mici.Sfatul meu este nu pijama.Oricum ati dau si ei de la spital de alea sterile,ai putea sa nu dai banii degeaba daca zici ca nu porti si sa le porti pe ale lor.
Sofimic durerile de cap le poti avea si de la tensiune mica,eu asa o am si mai apar si dureri de cap,stare de lesin,eu am aparatul acasa si mi-o iau cand simt ca mi-e rau si vad ca e mica iau niste cioco sau zahar si trece.
Io
29+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
ionica spune:
Si ca sa nu mai fiu chiar numai offffff(doamne) topic;
Azi merg sa fac invitatiile pentru "bébé shower",merg sa caut si eu finet,sa cumpar cadita de baie si restul!!
Am convins-o pe mama sa vina in costa rica pentru 2 saptamani,fetelor am sa mananc in fiecare zi sarmale,ardei copti,mititei,ciulama de pui cu mamaliguta ,cioaba cu perisoare,peste la saramura;
atunci am sa va fac eu pofta,ca am suferit ca un caine cand voi vorbeati de mancaruri romanesti!
Pupici pe burtici!
+31
SOPHIA =Muza filozofilor
ionica spune:
SEPHORA
Spune-mi ,nick name-ul tau ,te-ai inspirat de la marea parfumerie Pariziana SEPHORA?![]()
quote:
Originally posted by Sephora
Ralu bine ai revenit.Sper ca stai bine cu tensiunea acum.
In ceea ce priveste intrebarea ta despre pijamale,am auzit ca nu sunt prea comode cele mai bune sunt camasile de noapte,gandeste-te ca vei avea o taietura (fie ea jos sau sus).Eu mi le-am luat din Italia dar am vazut la mothercare destul de frumoase dar erau cam la 1.400.000 buc,incearca si prin Unirea sau Bucur poate gasesti la preturi mai mici.Sfatul meu este nu pijama.Oricum ati dau si ei de la spital de alea sterile,ai putea sa nu dai banii degeaba daca zici ca nu porti si sa le porti pe ale lor.
Sofimic durerile de cap le poti avea si de la tensiune mica,eu asa o am si mai apar si dureri de cap,stare de lesin,eu am aparatul acasa si mi-o iau cand simt ca mi-e rau si vad ca e mica iau niste cioco sau zahar si trece.
Io29+
Matteo
+31
SOPHIA =Muza filozofilor
_Ralu_ spune:
da sephora, slava domnului ma simt mult mai bine. oscilez intre 11.5-12.5 cu 5-6. deci e bine, ba chiar dr zice ca s-ar putea sa nasc normal! nu prea e de acord cu cezariana la mine datorita startului de grasime care, zice ea ar da ocazia mult mai usor infectiilor sa se dezvolte! si refacerea e mult mai grea in cazul meu...nu ma mai intereseaza, numai bebitza sa fie bine! nu-mi mai e frica de durere, vreau doar ce e mai bine pt fetitza mea frumosa si iubita!
merci si de raspunsurile in leg cu pijama/camasa de noapte!
raluca
32+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
AndraPG spune:
Bine v-am gasit burticute!
Azi mi-am luat o parte din rezultatele analizelor cu care trebuie sa ma prezint miine la medicul meu ginecolog si m-am intristat cind am vazut ca am nitriti prezenti in urina. Pina acuma nu mi s-a mai intimplat asa ceva.
Am dat o cautare pe google dar nu am reusit sa ma lamuresc care e cauza aparitiei acestor nitriti si mai ales ce presupune lucrul acesta. e clar ca am mincat ceva gen carne sau mezeluri care au un continut ridicat de conservanti-printre care si nitritii astia care sint cancerigeni, sper insa sa nu fie ceva grav.
Cu calciul, glicemia, bilirubina si transaminazele satu foarte bine, insa nr de leucocite este cam maricel-semn de infectie pe undeva iar numarul de globule rosii cam scazute.
Pe de o parte, stiu ca e normal ca hemoglobina sa fie mai scazuta in aceasta perioada, bebe are nevoie de fier, insa nu-mi dau pace pacatosii astia de nitriti.
Miine imi iau rezultatul de la examenul de cultura pt. streptococul B, macar ala sa fie in regula.
Sint cam amarita.![]()
va pup!
O fericita mamica in devenire!
sofimic spune:
multumesc fetelor(sephora, putzuruca, bb ralukutza) ca mi-ati raspuns
intre timp pana sa imi raspundeti voi am baut cafeaua si vad ca mi-a trecut.....o fi fost tensiunea mica si de aceea ma simteam asa...cred..
dar sa merg la farmacie(chiar e una langa mine) ar fi o idee buna sa vad daca vor sa imi ia tensiunea ca acolo au aparate pe baterii nu manuale.
referitor la bagajul de spital eu in timi am gasit camasi de noapte cu nasturi in fata la 150.000 si sant facute la arad. arata bine....atat cat poate arata o camasa de genul asta(si nu sant transparente asa cum sant cele chinezesti si la acelasi pret le-am gasit aici). eu mi-am luat doar 2 ca sper ca se mai pot si spala. nu as vrea sa arunc banii degeaba pe prea multe...
am plecat ca tre sa vina tati si sa vad ce imi aduce de mancare ca de cateva zile am o foaammeeee (pana acum am 10 kg in plus)
v-am pupat si sa aveti o seara frumoasa burticutelor
30+
Sofia
Sephora spune:
Ionica sincer nu cand eram mica am vazut un desen animat cu Moise si satia lui Sephora (personajele biblice) era atat de frumoasa acesta Sephora si de buna ,ca mie mi-a ramas adanc tiparita in minte si ca fetita mea se va chema asa.Nu m-am gandit o clipa pana cand am aflat ca am baiat la alt nume si ca nu va fii decat fata.Apoi am vazut si eu lantul de parfumerii in Franta,Italia si acum si in Romania,dar am ramas doar cu nik-ul.Probabil dupa ce voi naste si-mi va trece m-a voi gandi sa fac si al doilea bebe,care sper sa fie fata de data asta.
Mama si la mine pe palier miroase a sarmale de nu mai po,maine cred ca o pun pe Ani sa faca sarmale.
Uf!mi-au venit alpinistii sa-mi monteze streasina la ferestre,am un chef de deranj si de ei de mama,mama.Da probabil o sa scap si eu de ploi si murdaritul geamurilor.
Io
29+
MAtteo
ancaMT spune:
andraPG sa sti ca nu esti singura cu ciudatenii in urina, am facut si eu urocultura si mi-au iesit celule epiteliale frecvente, leucocite frecvente si urme fine de albumina, nu stiu ce inseamna, poate ma ajutati voi fetelor dc ati avut asa ceva, dc. nu o sa mi le interpreteze dr. pe 28 iulie.
ionica spune:
Andreea
Stai linistita,si mie mi-a iesit nitratii mariti din cauza unei cistite din nefericire hemoragice tip bacteriana E-coli
acum fac antibioticeUVAMIN RETARD iar maine voi face testul de urina timp de 24 h!
Mai aiurea e ca trebuie sa fac pipi intr-un bidon timp de 24h si se tine neaparat la frigider!
Forma bidonului este la fel ca si cel de jus de portocale![]()
In seara asta am musafiri,sper sa nu deschida frigiderul de sete si sa se arunce pe bidoane ca am incurcat-o,parca nici nu-mi vine sa scriu pe el" atentie urina"!!!!![]()
quote:
Originally posted by AndraPG
Bine v-am gasit burticute!
Azi mi-am luat o parte din rezultatele analizelor cu care trebuie sa ma prezint miine la medicul meu ginecolog si m-am intristat cind am vazut ca am nitriti prezenti in urina. Pina acuma nu mi s-a mai intimplat asa ceva.
Am dat o cautare pe google dar nu am reusit sa ma lamuresc care e cauza aparitiei acestor nitriti si mai ales ce presupune lucrul acesta. e clar ca am mincat ceva gen carne sau mezeluri care au un continut ridicat de conservanti-printre care si nitritii astia care sint cancerigeni, sper insa sa nu fie ceva grav.
Cu calciul, glicemia, bilirubina si transaminazele satu foarte bine, insa nr de leucocite este cam maricel-semn de infectie pe undeva iar numarul de globule rosii cam scazute.
Pe de o parte, stiu ca e normal ca hemoglobina sa fie mai scazuta in aceasta perioada, bebe are nevoie de fier, insa nu-mi dau pace pacatosii astia de nitriti.
Miine imi iau rezultatul de la examenul de cultura pt. streptococul B, macar ala sa fie in regula.
Sint cam amarita.
va pup!
O fericita mamica in devenire!
+31
SOPHIA =Muza filozofilor
ionica spune:
Mai fetelor,
Mie mi-au revenit starile de voma,ma simt exact ca in primele luni de sarcina,mai aiurea este ca-mi este si somn.
Si am la treburi de facut,am senzatia ca au intrat zilele in sac.
+31
SOPHIA =Muza filozofilor