mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
eloise spune:
Bafta fetelor care merg azi la echo! Sa veniti cu vesti excelente!
Cpetrut eu te sfatuiesc sa mergi la spital, le spui ca ai ridicat ceva greu si ca ai din cand in cand dureri, si sa-ti faca o echo sa vada ca e totul ok cu placenta si colul mai ales. Nu are importanta ca dr cu care nasti e in bistrita. Du-te la spital, la urgente, e cel mai bine chiar daca nu e nimic grav (cel mai probabil)
Monique si pe mine ma frapeaza nesimtirea romanilor... ma gandeam si eu ca macar in cele 4-5 luni in care sarcina e vizibila sa beneficiem de un pic de protectie si atentie... da ti-ai gasit! Mitocania romaneasca e in floare! Mai ales la cozi, nu te baga nimeni in seama... si nu stiu cum de nu vad ca doar am o burta cat un pepene verde! Prin supermarket-uri, pe la ghisee, pe la achitat facturi, chiar se mai baga cate unii in fata mea, de obicei niste mitocani barbati (si ei burtosi la randul lor...probabil dupa criteriul marimii burtii ---si a nivelului nesimtirii, asta-i clar!---). Culmea e ca tot femeile saracele iti mai cedeaza locul, chiar si cele in varsta... cateodata mi-i jena sa accept dar insista. Insa barbatul roman e in general un monument de grosolanie.
Eloise
27+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Gripo felicitari pentru bebe sanatos! uite linkurile: http://www.hutchon.net/Fetalwt.htm si http://www.gestation.net/register/efw_dl.htm (de aici descarci un softuletz gratuit pe compul tau si calculezi de cate ori vrei tu pan' la sfarsitul sarcinii!)
Eloise
27+ cu 
EU
Virsta bebe
gripo spune:
ELOISE, saru' mana!
dulce.
31+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
floricika spune:
buna burtici
multumesc pt urari, noi suntem bine acum
, mi-a trecut raceala, am luat un paracetamol si la 8 ore inca jumate, am baut numai lamaie stoarsa cu apa si miere, nu am papat nimic
pt ca nu puteam si mi-era mila de bb mic ca nu ii dau mancarica, dar dupa doua zile mi-a trecut complet, nu pot sa cred ca am scapat asa "ieftin"
Si eu ma gandesc la itzy bitzy, nu stiu daca va mai aduceti aminte dar noi aveam cunostinte comune si acum am dat sfoara in tara sa vedem daca stie cineva ceva de ea. Cum aflu ceva va spun, oricum, chiar daca nu aflu vreau sa o sun, sper ca si-a lasat nr in notepad.
pupici pe burtici
Floricika
32+ cu 
Poze
Ignatica spune:
gripo ma bucur ca e totul normal si ca bebe e in grafic. Si la mine cred ca sta bebe foarte jos pentru ca ma plang de acelasi gen de dureri de oase si muschi prin zona.
Multumesc fetelor pentru incurajari, dau cu ceaiuri cu miere si lamaie.
Vauva nici macar nu am aer conditionat ( nu prea are sens in Brasov). A fost sotul racit pana acum cateva zile si m-am molipsit si eu.
Va pup,
Ignatica
34+
eli26 spune:
Salutari la burticute !
Bun venit la fetele noi si le doresc sarcini usoare si bb sanatosi!ramomar si microbu bine ati revenit! sa ne povestiti cum a fost in vacanta!Ma bucur ca toate gravidutele sint ok fara probleme ..si noi sintem ok ! bb al meu e ok !cantareste acum 1800grame , cam atitea noutati despre mine!Va pupic si va doresc la toate sarcini usoare pina la sfirsit!Tina
30 +
POZE
Sephora spune:
Va pup pe toate 
MirabelaC au zis astia ca se vor pune rau pe ei cu controalele,ca medicii fac asta acum ca sa-si scoata ei spaguta,nici eu nu sunt deacord atata timp cat nu se poate face sau bebe nu e intors (pai ce stau sa-i scaoata cate un picior si apoi altul)doara n-am inebunit,acum ramane de vazut ca vorbesc multe dar fac putine.
Flory bine ca ti-a trecut asa repede si nu te-a chinuit prea mult.
Itzy sper ca e totul ok.
Ralu sper ca si tu esti bine,vad ca ai cam rarit-o pe aici,cred ca in stilul asta o s-o raresc si eu cu scrisul ca vad ca am ramas putine.Asta numai daca vreau eu si nu daca sunt sfatuita.
Alina s-au scris atatea off-topic-uri pe aici si nimeni n-a mai zis nimic,acum ne-am gasit....Poate se convinge si Tasia nu?
Tasia atata timp cat comentariile nu bad la tine nu ai cum sa te simti lezata,asa ca citeste-i incontinuare postarile si la un moment dat ai sa te convingi.In ceea ce priveste sfatul tau,citesc ce postare vreau nu sunt selectiva,si atunci cand nu-mi convine reactionez,e si normal ca sa nu avem toate acceasi parere.In ceea ce priveste PEACE eu nu am facut WAR cu nimeni......
Ionica felicitari ptr bebe sanatos si bucalat.Mercic.....
Ignatica sa te faci si tu repede bine ca Flory
Sofimic bine ai venit.
Inni insfarsit somnoroasa.Cred ca ati ajung 5 buc,cum au zis si fetele.Eu ptr baita mi-a dat soacramea niste prosopele din in (mi-a zis ca sunt cele mai bune)sa le pun peste prosop cand ai fac baie si sa-l sterg printre pliulete,cap,gat,urechi ca prosopul e grosut si nu absoarbe bine in zonele astea.
Sfaturi utile:
Mi-a zis prietena asta a mea ca in prima luna ar fii bine ca uleiul folosit la mas ptr bebe sa fie o ombinatie de ulei de masline cu vitamina a si apoi sa le folosesc pe astea din comert (ea asa a facut si i-a mers super bine bebitei),apoi m-a sfatuit sa iau sprey din ala ptr arsuri si sa-mi dau la cusatura de jos,asta daca voi putea sa mai nasc natural,cica cicatrizeaza super bine,s-ar putea sa fie buna si ptr cea de sus![]()
Eu de vreo doua zile am tensiunea mica 10/7,cafea nu-mi place ,am bagat niste ciocolata.Nu mi-e rau dar parca-s batuta,rupta de oboseala,si nu ca as fii facut ceva (un pic de calcat)dar subtire.
Bebe voinicel se misca de zor si cam atat.
IO
29+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Chuny spune:
Ionica, nu e deloc frumos ca ai postat un mesaj de-al lui Try care nu era destinat acestui topic, iar aluziile pe care le faci sunt foarte tendentioase. Chiar ai mers prea departe de data asta ( nu e prima oara ). E trist !
Sibylle
saptamāna 28
Pozele mele Poze noi
Sephora spune:
Eli ce bebel grasun...super tare.Si eu vreau bebel bucalat.Sanatate multa si pup-o pe Shion de la mine.
Mine nu stiu ce e cu tine,n-ai mai scris si tu de multicel.La voi in Oman cum e?sper ca nu au ajuns astia cu razboiul lor si pe acolo.A scuze am scris un Off-topic...
Io
29+
Matteo
Sephora spune:
Sibylle cred ca si ea a scris destul de nasol in ceea ce priveste Pufymic sau cum ai spun eu Pufy,e putin geloasa sa inteleg ca fetele sunt dragute cu Pufy,de ce oare?Vad ca nu s-a sesizat nimeni inafara de Ionicaiar Pufy e prea draguta ca sa se puna...Asa ca citeste mai cu atentie daca tot sustii ca-ti place.
Chiar vreau sa nu mai raspund la astfel de chestii si nici sa nu mai comentez ptr ca nu am de ce,o sa tratez cu indiferenta si gata,o sa le scriu doar fetelor care "folosesc 3 floricele si 5 pupicuri" si asta e.
Io
29+
Matteo