mamici de sept-oct2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

tasia oricum valorile astea sunt aproximative, si se calculeaza dupa anumite repere si nu toti copiii la 28 sapt. de ex. au aceeasi lungime a femurului, si aparatul aproximeaza dupa aceste valori. Si mai este si marja de eroare care la mine de ex. la 1315 gr era de 197 gr. Acuma nu stiu ce sa-ti spun, eu confrunt valorile cu site-ul de pe prima pag. si de fiecare data valoarea era apropiata de ce mi-a zis dr. Astfel 1500 gr. ar trebui sa aiba la 31 sapt. dupa site-ul ala, deci mai mare cu 3-4 sapt. Dar eu cred ca fiecare copil se dezvolta diferit, au perioade de crestere si de stagnare diferite si nu trebuie sa ne facem griji.

Sephora cu multa placere!
Eu stiu de legea asta cu cezarienele de mult timp, ea exista si drii sunt obligati sa treaca in fisa tot felul de motive medicale atunci cind o fac in mod voit. Insa nu se respecta peste tot si, sincer vorbind, ne convine asta. Nu cred ca cineva dintre noi s-ar risca nascand vaginal cind copilul este cu capul sus sau cu cordonul in jurul gitului. Parerea mea...

Mirabela sapt. 30
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

buna gravidutzelor!!
ma bucur ca sunteti bine si nu aveti probleme cu sarcina, nici eu nu am si sper sa fie asa pana la sfarsit!!
in legatura cu miscarile lui bebe, eu am 31 de sapt si se misca cam trei zile mai activ si trei doarme.
am si eu o intrebare ... voi simtiti jos o bataie ca de puls asa mai regulat ? o fi sughitand bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Anca, sigur sughita bebe. E cu capul in jos si asta simti tu miscandu-se regulat.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

AncaMTsi eu simt citeodata acelasi lucru. Au fost zile in care am simtit foarte des acea bataie regulata de care vorbbesti. Asa cred si eu, ca e bebe sughitind si nimic de ce sa ne ingrijoram, doar daca nu s-o apucat bebe sa bata toba.

Cricri 30 ++ cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

cpetrut piticul meu este un lenes si jumatate... misca mai tare o zi si alte trei stau cu mina pe burtica sa-l simt... si atunci il simt doar jos tare, la pubis, dar asa a fost dintotdeauna. Doar ieri si azi noapte a facut el o escapada mai mare si m-a boxat in continuu de n-am putut sa dorm (prima data la 30 sapt.), insa de dimineata s-a linistit din nou. Dar cel mai bine sa vb. cu dr. ta pt. ca sarcinile sunt diferite.

ancaMT da, sughite bebe.

Mirabela sapt. 30
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burtici!

Am citit din urma si acum sunt la zi!

Ignatica si Flory va doresc multa sanatate si insanatosire grabnica. Aveti grija cu aerul conditionat.

Mamici imi spuneti si mie daca este vreo diferenta intre Garmastan si Bepanthen? Adica, vreau sa spun daca pot sa folosesc in loc de Garmastan, Bepanthen ca pe aici nu am vazut Garmastan? Sper ca ma intelegeti ce vreau sa spun.

Noi astazi mergem la spital sa vizitam salile de nastere si saloanele. O sa va povestesc impresiile dupa.

Try si eu iti "vanez" postarile pentru ca mi se par foarte bine intentionate, nicidecum "lezare" la persoana si ce consider eu cel mai important tu aduci intodeauna niste argumente solide si bine documentate, ceea ce este de admirat pentru ca tu lucrezi intr-un domeniu total diferit ceea ce arata interesul tau pentru cunoastere si informare.

Pupici,

Vauva 34+ cu Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua, burticute!

Gety,ieri te-am lasat la somnic dar azi nu te iert! Scrie te rog ce-ai mai aflat de conditiile din maternitate.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 27 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

alessia80Da era sanatos doar ca era f grasun - baietel. izty-bity stie mai multe, era o cunostiinta a ei.

Azi m-au mincat talpile si m-am dus sa spal masina ( la un service) dupa care m-am dus la Cora. Cind sa ies toate casele "prioritare" erau full mai rau ca celelalte. Noroc ca m-a vazut o casiera si i-a rugat sa ma lase inainte. Si ce mi-a spus : ca acum citeva zile una din fetele de la casa era sa manice bataie din aceeasi cauza" ca ii dadea prioritate unei gravidute". Am ramas soacata de nesimtirea oamenilor. Civilizatia romanilor lasa de dorit.

In alta ordine de idei m-am uitat si la lucrusoare de bbei pt ca pina acum nu ajunsesem pe acolo. Am vazut niste paturici f dragute la 400.000 cu niste caprioare cumva pe mai multe nuante si erau asa pufoase. Mi-au placut. Ca sa nu mai zic ce de biberoane si de accesorii. Imi venea sa iau de fiecare cite ceva.Oricum biberoane mult mai ieftine ca in farmacii incepind de la cele de la NUK( care in farm sint 185.000 acolo erau 150.000 pina la cele de la primii pasi care erau in jur de 38-75.000)Erau oferte si la servetele umede de bbi cele de la Nivea si la pampersi.

Afara la standul de copii erau niste patuturi dragute dar cam scumpe adica de la 7 mil pina la 20 mil . Mi s-au parut f scumpe.

hai ca v-am facut rezumatul la ceea ce gasiti in acest magazin

Pupici

Monica 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am scris ditamai mesajul si s-a dus naibii!

Crisnemes bafta azi la eco!

Ma duc sa ma culc ca mor de somn(sunt treaza de la 6:30 cand s-a apucat Alesio de urlat) si revin mai tarziu!

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUTARE BURTICOASE!

Am sosit si eu de-abia acum de la control, a avut doctora niste urgente, nu prea fericite (Doamne fereste!), asa ca a durat muuuuuult, dar totul e ok. Am lichid, bebe a crescut normal pentru varsta lui, doar ca are capul jos de tot si de-aia ma durea burtica jos, loveste el cu caputzul de oasele mele, dar colul e inchis, asa ca, in afara de interdictii de genul a nu cara sau a nu face excese, am voie orice.

Cpetrut, si al meu e lenes, misca cate o saptamana si pe urma 2 zile de-abia daca il simt o data sau de doua ori pe zi, dar asa a fost mereu, de la inceput. Asa ca, dupa tzopaiala din burta de la nunta, din week-end, i-au trebuit vreo 2 zile sa se refaca, mititelul, si de-abia azi m-a sutat ca la carte.

Ignatica , si te cred ca e nasol cu raceala, pe caldurile astea, asa am racit si eu, in iunie, pe caldurile alea mari. Ai rabdare ca trece pana la urma.

Eloise, te rog, mai da-mi si mie link-ul ala cu calculul greutatii lui bebe, ca nu l-am notat.

Ionica, felicitari pentru bebelina de nota 10!

Tin pumnii tuturor fetelor care urmeaza sa-si vada bebeii la echo, sa dea Domnul sa fie bine.

31+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput