mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
adameasca spune:
Innie, si eu zic ca-s de ajuns 5 scutece de finet. Eu am facut cred 5 la inceput si dupa botez, din crashma de la nasha, am mai facut vreo 4. Ca cica e bine sa foloseasca crashma aia la ceva, nu sa stea in sifonier. Le-am folosit pentru tinut la ragait pe umar, pentru invelit asa, usor, cand era cald in casa, pentru aparat de soare in carutz la plimbare. Nu le-am folosit la sters, pentru aia am luat prosopele din bumbac.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Ignatica spune:
Ionica felicitari pentru bebita perfecta.
Crisnemes si gripo sa veniti cu vesti bune de la eco.
floricika cum e cu raceala? Ca la mine isi face de cap in toata voia, nu se lasa. Cel mai nasol e ca noaptea mi se infunda nasul si parca nu pot respira. Cred ca si bebe se simte inconfortabil.
Va pup,
Ignatica
34+
tasia spune:

lullabay cand e vb de barbatul meu devin o nimfomana
Si acuma cand sunt cu burta la gura sar pe el ca o nebuna
Il ador...

Ignatica insanatosire grabnica 
try Eu nu m-am suparat niciodata cand mi-ai adresat vre-o replica, am inteles perfect ce vrei sa spui fara ca sa pui 100 de pupici sau alte icon-uri. Chiar imi place ca vii de multe ori cu informatii utile si documentate. Iar felul tau de a scie mi se pare mai mult incurajator chiar daca nu e de fiecare data optimist. Nu stiu de ce unele fete se simt lezate, iar daca nu le place vre-un comentariu ar putea sa-l ignore. Nu am nimic cu nimeni
PEACE 
29 + 
pozele noastre
bebe
nicolstoy spune:
Salutare fetelor,
Incerc din greu sa recuperez cu cititul din urma dar nu-mi prea reuseste....Cine imi face si mie un rezumat
? Glumesc...
Noi suntem bine,ne-a priit in deplasare.Suntem de doua saptamani acasa ,dar am facut modificari prin sufragerie,am improspatat atmosfera cu o zugraveala noua si uite asa.Acum sunt cam pe ultima suta de metri cu pusul la loc,pt ca toata casa s-a rasturnat cu fundul in sus.
Vineri plecam o saptamana la mare (la Albena) si abia astept.Sper sa ma odihnesc si sa profit de briza marii,nu ma duc sa ma fac negresa
.
Va pupic si poate mai scriu maine putin printre bagaje.
Nicol
32+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
sofimic spune:
Buna dimineata fetelor( dimineata cred ca e doar la mine nu si la voi....)
multumesc pentru primire si pentru ca m-ati trecut in listuta voastra
.Santeti niste dragutele.
Eu din saptamana 30 sant in prenatal si am descoperit ca cel mai bun somn e dupa ce pleaca
tati la lucru,adica de la 8 incoace
....
Noi maine la 6 mergem la eco(desi ma simt bine si mai puteam astepta dar nu mai am rabdare...). Abia astept sa imi vad covrigica ca de 3 saptamani nu am mai vazut-o pe monitor.
Atunci avea 1001 kg(dr a zis ca e in grafic...) si sant tare curioasa cat are acum. Sper
ca e grasuutttaaaaaa
Va las acum ca merg sa mai fac ceva treaba ca vine tati la pranz si nu avem de mancare
PS: fetelor tocmai acum cand m-am inscris si eu in listuta voasta v-ati gasit sa va contraziceti? eu va stiam fete cuminti...
. fiecare cu parerea lui...nu?
v-am pupat
30+
Sofia
microbu spune:
Buna dimineata burtici!
Noi ne-am intors aseara de la mare, a fost super si eu ma simt f bine, nu am exagerat cu nimic.
Merg sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
Sandra
28+
poze
varsta bebe
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by ionica
Draga Try,
Am gasit aceste cuvinte scrise de tine ,acum inteleg care este problema ta,scuza-ma ca mi-am permis sa-l editez aici...
No comment
"Ce sa spun legat de asertivitate. Am cautat un pic sa inteleg mai bine conceptul pentru ca o reduceam la indrazneala. Am mult de lucrat la capitolul "puterea de a spune Nu" si la imaginea de sine. Asa este, realizez acum ca mare parte din lipsa de incredere in mine imi provine din faptul ca sunt prea exigenta cu mine, in sensul ca-s mereu nemultumita (si uneori tind sa fiu asa si cu cei din jur). Iar cand spun exigenta nu ma refer la o calitate buna (multi oameni se autocaracterizeaza ca exigenti gandindu-se la latura pozitiva). Am o exigenta care functioneaza mai mult ca o bariera, e atat de puternica incat imi sugruma curajul. Cred ca de aici imi vine si o mare parte din lipsa de curaj de a intreprinde anumite lucruri. Poate inclusiv teama de esec este o rezultanta a acestei exigente. Ramane sa ma mai gandesc la interdependenta asta.
Acum imi dau seama ca aplic de multe ori aceasta exigenta si pe ceilalti. Cand cineva nu actioneaza/se comporta etc. asa cum cred eu ca ar trebui s-o faca (de regula cand vad ca cineva nu lupta indeajuns, spre exemplu), tind sa o calific drept o persoana slaba, tind sa o descalific. Cateodata nu vad decat latura luptei: trebuie sa te bati pana castigi sau pana cazi lat jos. Mi-e greu sa accept infrangerea, desi rationez ca anumite lucruri nu merita sa te bati pentru ele pana la epuizare (si nuam iprin prisma faptului ca nu-s importante). Latura asta a neacceptarii infrangerii mai este dublata si de o incapatanare destul de mare, iar din combinatia asta nu ies prea multe lucruri bune. De multe ori imi epuizez resursele, ma consum cu lupte de-astea, inutile pana la urma. Realizez ca nu merita efortul cateodata, dar nu ma pot opri, continui".
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
N-am dat cu parul, nu-s de ce te simti tu lovita.
hhhhhmmm... constat ca unele fete au ramas intr-o "pozitie de aparare" dupa discutia de-atunci cu "Cu sau fara par?"
Daca in dreptul mesajelor mele ar scrie pufymic (sorry, pufy, nu mi-a venit alt nick generaly acceptable in minte) in loc de try, nu ar mai aparea astfel de lamentari.
Cred ca daca se mai continua in stilul asta o sa-mi gasesc treburi mai importante de facut decat sa conving o mana de fete de bunele-mi intentii. Asa ca cele care va doriti sa nu mai fiti deranjate de "atitudinea" mea, continuati, va rog, si-n scurt timp o sa va simtit in largul vostru. Mai aveti dreptul la o incercare!
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic".......in 28+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
+31
SOPHIA =Muza filozofilor[/quote]
Scuze ca voi fi off-topic, dar si mesajul de mai sus e la fel.
Ionica, nu mi se pare corect ca ai pus aici postarea lui Try care nu are nici o legatura cu subiectul "mamici de septembrie-octombire 2006". Acum ne punem sa "rascolim" postarile sa vedem ce a scris fiecare daca nu ne convine cumva ce a scris? Nu mi se pare frumos si corect?
Asta e parerea mea!
Alina
(32+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
cpetrut spune:
Fetelor,
Am absentat si eu citeva zile pentru ca nu m-am simtit prea bine. Dar acum am citit tot (cred) si va felicit pe cele cu vesti bune de la echo, urindu-va si celorlalte acelasi lucru. Am incercat sa descifrez cum calculati greutatea lui bebe, dar m-am lasat pagubasa. Cred ca sarcina afecteaza si creierul...sau doar vacanta de vara?
Acum citeva zile (3 de fapt) am facut prostia si am ridicat o sacosa peste puterile mele si am si carat-o o vreme. Stiu...toata lumea a fost dupa aceea pe capul meu si pe buna dreptate. De atunci am o durere in zona pelviana cind merg destul de neplacuta, dar parca acum e ceva mai bine, ma doare spatele ingrozitor la mers si bebe se misca foarte putin (cam un sfert din cit se zbenguia inainte) si mai mult in zona pelviana. Alaltaieri seara, dupa ce nu o mai simtisem miscind cam de multisor a venit o prietena si ne-am dus la spital. Doctorul meu e in Bistrita, pentru ca acolo o sa nasc, la parinti, iar eu sunt in Sibiu. Neplacuta situatie pentru ca daca am o urgenta nu prea stiu la cine sa apelez. Asa ca ma ajuns la spital, seara si am dat doar de o asistenta si in rest era pustiu. A ascultat-o cu doppler pe bebitza si inima suna perfect, ba chiar a si miscat putin cit am stat acolo, asa ca m-a trimis acasa ca e totul ok. Nu stiu daca e normal, fiind in saptamina 31 (miine) ca bebe sa miste mai putin. S-ar putea sa se fi intors si acum are mai putin spatiu de manevra...nu stiu. Voiam sa va intreb daca cele care sunteti mai inaintate in sarcina treceti si voi prin asta sau e cazul sa ma ingrijorez si sa caut un doctor pe aici.
Sorry ca m-am lungit, dar sunt putin stresata.
Va pup si multa sanatate!
Cricri
30 ++ cu Iulia Teodora
adameasca spune:
Cpetrut, e normal ca bebe sa miste mai putin pe masura ce se mareste, ca nu mai are loc. Adica loviturile nu mai sunt asa puternice, se simt ca o zvarcolire, nu stiu cum sa explic exact. Dar nu e normal sa faca pauze prea mari intre reprizele de miscat. Si mai bine dai fuga la urgente decat sa fii panicata ca ceva nu e in regula.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
alessia80 spune:
Buna dimineata- iarasi am adormit la 2am si m-am trezit la 7am. Sunt oficial ZOMBIE
TASIAWAAAAAAAAWWWWWWWWW

Ce fericita esti! Si-mi spui si mie sa ma oftici aii?
Si eu sunt nimfomana cu sotul meu, doar ca acum mi-e frica sa nu pateasca ceva bb. Se poate declansa nasterea, dar atat timp cat esti fericita....
MIRABELAC & SEPHORA - bb meu avea la 29 sapt 1.600kg. E mai mare cu o sapt dar e bine. Asa ca
TRY- eu sincer vreau, daca va avea la 36 sapt 3kg, sa vina atunci
MONIQUE- Mi se pare sf sa aiba la 7 luni 3 kg. Era sanatos?
ALESSIA80
30+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Alex - 5 Nov. 2004 .........