mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
ionica spune:
Salut gravidutzelor!
Yo azi am fost la GINECO ,pitica mea a luta nota zece din zece la monitorizare si ecografie pentru varsta la care este ,31sapt.
A crescut intre timp ,cantareste 1850gr,mi s-a spus ca este perfecta pentru varsta ei!!
Mi-am facut programarea pentru cezariana pentru 9 SEPTEMBRIE la 38 saptamani si 5 zile,destul de satisfacator !
Ma duc la culcare,pupici.
+31
SOPHIA =Muza filozofilor
eloise spune:
Monique ma bucur ca ti-ai reintrat in atributii
si-ai dat "trezirea" azi dimineata.
Ma duc si eu sa micdejunez... si mai vb noi. Zi buna pt toate feteleeee!
Eloise
27 cu 
EU
Virsta bebe
inni spune:
Buna dimineata !
Ce faceti burticoaselor ?
Noi suntem bine.
Nu am mai intrat pe aici decat putintel...abia am mai apucat sa va citesc. Am inceput sa dorm, culmea...dar nu ma mai laud sa nu cumva sa ma deochi singurica.
Am fost si eu ieri si am luat finet dar nu m-a dus capu' sa ma duc la mercerie, am luat gata bucatite 40.000/buc. Si numai 5 buc...dar azi ma duc sa iau mai multe.
Meph...
si imi pare bine ca esti bine
Sofimic bine ai venit printre noi. Sarcina usoara in continuare si te asteptam cu mai multe despre tine. Stai linistita ca mesajul a ajuns unde trebuia. Te-ai descurcat bine. Vezi ca pana vei scrie 10 mesaje, o sa-ti apara ceva mai tz ca trebuie sa fie moderate. Asa ca daca o sa te "vedem" cu intarziere sa nu te superi.
Na''..ca iar mi s-a facut somn.
Ma duc sa ma mai trantesc putin in pat.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
33+ cu
....
inni spune:
Am uitat sa va zic..am adaugat-o eu pe sofimic in lista.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
33+ cu
....
Crisnemes spune:
Buna dimineta burtici!
Pufy- nu-i nici o problema , m-am gandit eu ca sunteti tot pe fuga si e mai greu . Sper totusi ca poate la urmatorul control sa ne vedem. Daca nu poate vom naste deodata . Cine stie?
Felicitari pentru vestile bune de la echo.
Ionica felicitari pentru bb sanatos si pt. nota 10.
Si eu merg azi la dr si nu mai am deja rabdare.Sper sa fie totul ok.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Inni nu cred ca vei avea nevoie de mai mult de 5 scutece din finet .
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
inni spune:
Pai din cate am inteles de la o mamica le foloseste de fiecare data cand il spala pe bb la fundulet..il sterge cu finet ca e mai moale ca un prosop..si daca face de 6-7 ori/zi...inseamna ca doar 5 nu ajung...ca nu mai au timp sa se usuce, chiar daca sa le speli ai timp. Si ca mai pune si pe masa de infasat, ca sa nu ii fie rece de la musamaua aia.
Voi ce faceti cu finetul ?
Poze
Poze tort si pizza
Inni
33+ cu
....
Crisnemes spune:
Eu nu l-am sters pe Dragos la fundic cu finet ci il infasuram in prosop si se usca repede . Finetul l-am folosit doar pentru pentru masa de infasat si la baita puneam un scutec dedesubt sa nu fie tare.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
gabitzica spune:
Eu sunt adepta servetelelor umede pentru stersul la fundulet. Orcacat ar fi scutecele de moi, tot se irita bb de la atata frecat toata ziua.
www.stoc-studio.ro/tudor