Incompatibilitatea de grupe sanguine intre soti.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

In Suedia ni se dau gratuit o multime de cartzulici si brosurici despre sarcina si nicaieri nu scrie de aceasta incompatibilitate.Am intrebat frumusel doctorul si mi-a zis ca e atit de neinsemnata fata de incompatibilitatea de RH,incit nimeni nu se ocupa de asa ceva.
Parintii mei au avut 100% "conflict" daca e sa ma iau dupa tabelul de aici dar eu nu am avut icter nici un pic.

Daca suedezii nu se ingrijoreaza si nu ii intereseaza cit de putin sa ne faca dozari ,nici eu nu ma alarmez,am mare incredere in ei cel putin din punctul de vedere al ingrijirii noilor nascuti care este la nivel mondial unul dintre cele mai avansate.

Mariana 14+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

Salut

eu am 0+ si sotul are AB-; parintii mei au avut A si B iar parintii lui A si Ab..deci sansele sunt 100% ca si copilul sa aiba A sau B...si de aici incompatibilitate. Mi-am facut analiza, nu prezint anticorpi A sau B si sunt in 2 luni de sarcina. Trebuie sa repet analiza? Este posibil sa apara anticorpii mai incolo in sarcina? Ce parere aveti?
Multumesc!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Daca mama are RH negativ si tatal RH pozitiv, sxista o incompatibiliatet de RH si se face dozarea de anticorpi antiRH

Daca mama are RH pozitiv si tatal RH negativ nu este vorba de incompatibiliate de RH si nu trebuie sa faci nimic.

Daca au amandoi rh negativ e iarasi OK.

Stiu asta pentru ca m-a interesat in mod direct pentru ca au Am 0 pozitiv si soltul ABIV negativ. nu a fost nicio problema.

Dar a fost problema de incompatibilitate de grupa sanguina si mi-am facut de 3 ori, in timpul sarcinii dozarea de anticorpi la institutul de Hematologie. Af ost OK.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput