Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 28
emaaimee spune:
mersi,Corina
joker,e benefica treaba asta cu clubul,mi-a dormit fata azi 3 ore.normal k am avut timp![]()

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
va las si ma duc la culcare.
pe toata lumea

de fetita
POVESTEA MINUNII
laura-s spune:
Buna din nou
Ema sa sti ca ai dreptate, e bine si 6 nopti decat deloc, dar doamne bine ar fi 6 luni macar din an...
se spune ca dupa un an se schimba si dorm mai bine. Asa sa fie?? ca al meu nu s-a prea schimbat in privinta somnului, ca in rest invata cate ceva nou in fiecare zi.
Albinuta super pozele. Noi inca nu am reusit sa le descarcam de pe aparat, dar poate ca se indura tata si de noi.
Despre concediu, noi vom merge in tara anul asta pentru ca mi-e greu dincolo cu bebe.
Am ales baile de la Marghita, langa Oradea.
Stie cineva cum mai e acum(mergeam des cu parintii cand eram mica).
Despre cadouri, noi i-am luat o tricicleta, care acum nu mi se mai pare practica, mai ales ca nu prea vrea in ea.Si i-am amenajat camera, ca pana acum dormea cu noi, acum e baiat mare si are camera lui: am luat covor cu ursuleti, perdele albastre cu ratuste si iepurasi...
Ioana tu nu esti prezenta azi??
Anis cum ai reusit performanta cu a doua sarcina? Sunt sigura ca te-ai saturat sa povestesti, dar ne stim de la aspirante , asa ca vreau secretul.
Pupici la pitici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
anis spune:
Laura alaptam, simteam ceva dureri pe la ovare, si am crezut ca am ori fibrom ,ori ceva chisturi.Ma si gandeam ,gata incep belele dupa tratamentul de fertilizare in vitro.
Si cand colo era un bb mik, cred ca relaxarea sau cine stie ,Doamne Doamne oricum..le-a aranjat asa.
Laura,cred va dupa ce o sa il muti pe Andrei in camera lui o sa doarma toata noaptea.La Ingrid asa a fost cum am mutat-o am scapat.
AniS
14+
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
laura-s spune:
Anis , de mutat l-am mutat acum 2 saptamani; ceva modificari se vad ca se trezeste numai de 2,3 sau 4 ori fata de 6, 7 sau 8 ori, deci e ceva... Sora mea are o fetita Tea Carina care e cu 3 saptamani mai mica decat Andrei al meu si ea doarme toata noaptea, dar nu ca asa a zis mama ci asa vrea fetita, in schimb nu doarme ziua mai mult de 30, 45 min, pe cand al meu doarme 3 ore, asa ca....
Va las acum si va urez noapte buna sau buna dimineata pentru unele.
Pupici la pitici
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
mamini spune:

pt sarbatoritii ultimelor zile, sa fie sanatosi si cumintei!
special pt Simona si Mario, numai bine si multi ani fericiti!
fetelor, am vazut poze frumoase cu pui pletosi/motati si cheliosi,inotatori, domnisoare elegante... sunt grozavi!
Irina, ne era dor de tine, ti-am vazut frumoasa in poze cu cealalta cretulina, niste scumpe! eu am inceput serviciul, dar m-am tot rotit cu sotul cu concediile, am mai luat si ceva fara plata...acum a venit si mama sa o mai obisnuim pe Veve si cu altcineva...cred ca o sa fie ok, ne-am tras la linie cu programul, sa vedem cum va papa la gradi, ca acasa e o mofturoasa, dar sper ca se da pe brazda, cind ii va vedea pe alti copii dormind si mincind.
M
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Mamini, ma bucur sa aflu vesti de la voi
, dar nu ne-ai povestit de concediu! Asa-mi place sa vad cu ochii mintii alte locuri
.
, admirat Lucutzul la party si apoi cheliut. E tare dulce
, baiat mare.
Fetele, va mai povestesc o patanie de-a noastra din ultima saptamana, asa...ca exemplu
. Miercuri dimineata mi se trezeste fatuca infundata la nas, ii iau temperatura si avea 38.1. Ii dau Nurofen(era ora 8), programam la 14 consult la pediatra. Intre timp pun in functie batista bebelusului pe care o aveam in casa, dar nu o folosisem niciodata - apropo, face o treaba excelenta, o recomand calduros. La 12 ii iau temperatura, crescuse la 38.6, dau Calpol intermediar... Si ajungem la doc. O consulta, gatul nu era rosu, doar nasucul infundat si temperatura... Ei, stupoare!
Imi spune ca-mi recomanda o suspensie antibiotic
. Zic: "cu tot respectul, nu-i dau antibiotic decat daca fac niste analize si se cere acest lucru. Eu ma astept la mai multe de la fata mea, a fost mereu un copil sanatos, puternic, n-am chef sa o tratez ca pe-un tipar"-pe bune ca asa am zis, eram la cabinet particular si in doc asta chiar avusesem incredere, mergeam cu Sara in fiecare luna la control, asa, pentru ca doream eu. Ea mi-a argumentat ca si pe baietelul ei, cand era mic, il tinea cateva zile pe antitermice, dar apoi tot la antibiotic ajungea
. Bun... Imi da trimitere pentru exudat si secretie nazala, scrie o reteta cu ceva picaturi de nas si ceva dezinfectant pentru gat - cu tot tupeul de care sunt in stare, nici macar nu m-am deranjat sa ma uit pe reteta
. A doua zi i-am facut analizele, al caror rezultat il voi avea luni(adica maine), dar fata deja nu mai avea nasucul asa infundat, iar temperatura nu mai crescuse- e drept ca am tinut-o pe antitermice. A si mancat exemplar incepand cu ziua aceea, pur si simplu nu-mi inchipui ce-a putut sa fie
, probabil vreun virusel care a cedat in cele din urma.
Asa ca sunt dezolata de usurinta cu care medicii prescriu antibiotice si ma gandesc ca sunt multe mame speriate care asculta
. E si un oras mic, nici nu stiu ce sa fac, sa-i mai acord o sansa doc? Unde mai gasesc un pediatru bun?
Asta ni s-a-ntamplat, poate ca iar am avut noroc
, dar pe bune daca voi baga vreodata in fata antibiotic fara antibiograma. Noroc cu voi, cu forumul asta in care am putut citi atatea chestii, ca altfel o mushcam...
Pupici.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Dianami spune:
Intru o fuga sa urez sarbatoritii de astazi
.
La multi ani, Victoria Hristina! 
La multi ani, Niko Vlad! 
La multi ani, Alexandru Marian! 
Sa fiti sanatosi, plini de noroc si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Petrecere frumoasa la motzat!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
joker spune:
Help.Edutz se juca cu o jucarica si s-a lovit exact in zona aia de pielita care leaga buzita de gingia superioara...ii curge putin sange...e grav, ce sa fac???/
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
emaaimee spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei

Mona,va doresc sanatate.despre dr faci cum simti tu ca e mai bine
joker,nu cred k e grav.poti sa-l dai cu un gel pt dinti/afte dk ai si sa astepti sa ii treaca
am facut pastai cu usturoi fetei.ieri a papat porumb fiert direct din stiulete
joi am cantarit-o pe Oani si avea 9.260gr

de fetita
POVESTEA MINUNII