Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 27
emaaimee spune:
gata e serioasa treaba
:
Oani merge prin toata casa,nu numai prin sufra
si-a luat cartofi de la balcon si ii ducea mamei mele sa ii faca papa,k i-am zis eu si ea a ascultat![]()
Oanei ii place f mult sa se uite in carticele cu animalute,etc si ti le intinde sa-i "citesti" sau citeste singura sau cauta un animal/obiect pe care il recunoaste.
face progrese pe zi ce trece,a invatat f multe lucruri:recunoaste animale,zice:papa-la mancare si pa-pa
,da cand vb la tel si cand o strig(dar nu mereu)sau aiurea,Oana-varianta ei e Aaana,gagaga cand o intrebi cum face gasca sau gasca e gagaga,un fel de tic-tac stalcit(ti-tac sau ta-tac) cand vede ceasul de masa in realitate si in carticica,se opreste in dreptul geamurilor apt nostru atunci cand e afara si striga mama.
vb la tel si il pune la ureche(pune si telecomanda la ureche si cand nu o foloseste pe post de tel,o indreapta si o butoneaza catre tv),face mai-mai(adica te mangaie),stie k la calc avem poze cu tata,drept urmare spune tata de fiecare data cand trece pe langa pc,la fel il cauta ea (da paginile si il gaseste)intr-un album pe tata.stie k pisica o hahaie(si fuge) si face puah fata mea,k asa o scuipa pisica
,intinde manuta/degetelelela pupacit cand ii spui da-mi sa pup,arata degetelele,parul,limba,nasul,okii(baga mai mult mana in ei),tzatzicile ei si ale tuturor si zice tzas sau sss;buricul,pampersul,etc.
stie multe(nu imi aduc aminte sa mai scriu k deja mi se pare normale) si asa ma bucur k mereu invata ceva nou.
e un sentiment minunat si voi il stiti
ma face tare happy dra atom indiferent ca e maraita uneori,etc
.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Anda,gand la gand,am scris in mare acelashi lucru despre controlul sfincterelor
sa va fie de bine,drule tunsulici
asteptam poze.

de fetita
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Corina,ai facut ceva de ti-a dormit Aris sau s-a intaplat pur si simplu
?tineti-o tot asa,s-ar parea k e benefica inscrierea in club sau faptul k esti un picutz mai happy

de fetita
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Paula,mai vino pe la noi dk ai timp.ce mai faceti voi

de fetita
POVESTEA MINUNII
Tethys spune:
Hmh... se pare ca n-a avut incotro si ne-a mai pasuit un pic "sotiorul"
... Mai stam pe capsoarele voastre pana in septembrie
... nu ne mai grabeste cu sfarsitul lunii asteia... Dupa septembrie, om vedea cum om mai tine legatura... Dar... pana atunci, mai suntem un pic pe aici
...
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
andatudor spune:
Ema-chiar gand la gand !
Multumim
,o sa punem poze in curand ! Parca nici nu-mi vine sa cred ca e tot el,asa matur si baietel mi se pare acum!
Cat despre cate lucruri stie si eu ma minunez cat de multe intelege si face,si parca mai ieri eram cu burtica mare si abia asteptam sa-l tin in brate!Chiar nu-mi vine sa cred ca a trecut deja UN AN!
Aldebaran spune:
Emaaimee-
pt. Oani care stie atatea sa faca!
Cu somnul lui Aris n-am facut nimic deosebit, ne-au venit niste prieteni din Italia si am stat cam tarziu, cu toate eforturile mele de a ajunge acasa, am reusit sa-l culc abia pe la 12 fara ceva. In momentul ala a cazut ca un pietroi si asa a ramas pana dimineata la 9. Mai prost e ca m-am trezit eu, obisnuita cu nopti albe, pe la nu-s ce ora si nu mai puteam adormi
,dar pana la urma am reusit.
Anda - Nu mi s-a parut neobisnuit ca pana cam acum o luna dormea tare bine, pe cuvant. Nu stiu ce l-a apucat acum.
Pentru cei care iti mai numesc baiatul "fetita" arata-le "dovada" din pampers!
Cryna - ma bucur ca mai stai cu noi, sper ca si dupa ce pleci sa ne mai poti scrie!
Albinuzza -
dulci pe cheliuta bondarelului!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
joker spune:
Aldebaran, ma bucur ca ai reusit sa dormi...pupam blondutul atomic si pe mamica lui si ii uram sa fie mai vesela
Emaaimeee....revii in forta, spor la scris
Albinutza, pupam bondariciu si samburica
Anis, sper sa gasesti, daca mai cauti si iti place anunta-ne si pe noi...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Tethys spune:
Da Andatudor, asteptam poze cu proaspatul frezat
... Hmh, ce zice Corina, zice mereu si taica-meu
... ca o sa-l scoata pe Robert afara la fundul gol
... ca sa vada lumea ca-i baiat si nu fetita... Of,of, asa patim si noi... raaaaar este cineva, de este..., sa-l recunoasca de baiat si nu fetita... desi al meu are par mai putintel decat al tau... si mai scurtut... tooooot fetita e pentru lume
...
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by andatudor
Albinutzza-ff bine ii sta lui Luca asa tunsulici,pare deja copilas.Dar cum de l-ati facut sa stea la tuns ,ca la noi n-a fost chip sa-l tunda cu masina!
In ultima poza e bestial asa siderat cum e! Ce a vazut?
Anda, 3 oameni am stat pe el la tuns, plus frizeritza, care a avut o mana super rapida, si tot se facea arc si urla. Deci...

Cred ca mingia a vazut-o ca e innebunit dupa mingii
Multumim fetelor

Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
10+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)