Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 26
brianamica spune:
Mey fetele.... Ana chiar e un super copil azi. Deci, dimineata KK iar acum la pranz a mancat peste la cuptor cu garnitura de orez cu legume si 2 caise !!!!!!!!!!!
Alderaban, eu pur si simplu am "pazit-o" pana a inceput sa faca KK si apoi repede pameprsul jos si pus pe olita. Cum se incrunta un pic (sitit voi cand fac ei ceva..) cum ii spuneam "bravooo"... si tot asa am reusit sa o tin acolo pana a terminat !
Era foarte mandra si se uita in olita un pic stupefiata !!!![]()
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Anis, imi pare rau de bona.... sincer ! Chiar trebuie o femeie vesela. Ale mele fac ca toate animalele si in toate felurile !
Incearca sa vorbesti cu ea si sa ii spui ce vrei . Poate ca e la inceput si e un pic "timorata" mai ales ca e in perioada de proba !
HAi sa ma uit la poze ca vad noutati p'aici !!!!!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
, e atat de frumos cu frac si papion rosuuu !!! Iar tati e topit !!!
Sa va traiasca si sa fie sanatos !!!
Pupici !
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
emaaimee spune:
Clubul copiilor atomici
:
- Oani-emaaimee
- Aris-Aldebaran
- Andrei Mario-andatudor
- Eduard Ilie-joker
- Ingrid Alexia-anis
- Andrei-laura-s
hai poftiti care mai sunteti

PS:copilashii nu sunt trecuti in ordinea nazbatiilor facute pt k nu e un clasament,ci in ordinea inscrierii

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Tethys spune:

Brianamica,
FELICITAAARIII
micutei Ana-Maria pentru progresele sale!
.
Anis, pupicei
si bafta in continuare, sa gasesti o bona pe placul tau!
Aldebaran, pupici
si tie si sa ai cat mai muuulte nopti odihnitioare, atat pentru tine, cat si pentru micutul leusor!
Albinutzza, pupam
cheliuta bondarelului tau... ce bine-i sade lui
...
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
emaaimee spune:
Irina,mersic
.abia astept sa se mai joace dragele noastre k se joaca tare fumos
Corina,ma bucur ca esti mai bine
.am vazut k am gresit si am editat,deh,eu nu am dormit nici o noapte cap-coada de cand s-a nascut Oani.e normal sa fiu
Laura
,asa k bucura-te ca ai dormit si 6 nopti.decat deloc
Andreea,fata mea a primit o geanta de kestii la un an de la noi.k dk tati ne-a facut surpriza si a venti in weekend pt ziua fetei,a venit pregatit cu jucarii,hainute,carticele.si mai avem bicicleta de luat,nu a avut cum sa o aduca.
Cryna,mersic

de fetita
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi

multa sanatate,pisicut.si distractie placuta la motz.
am vazut k ai editat si am reusit sa vad surpiza
,e un scump si kelios beculetz
anis,ai putea sa stai la un pahar de vorba
cu bona,dupa cum zicea si Briana si sa ii sugerezi
una-alta.plus k vei fii si tu,poate sa fie atenta cum te porti tu cu fata,in general.si dk uiti sa ii spui sa observe si ea.si sa bage la capusor.

de fetita
POVESTEA MINUNII
andatudor spune:
Diana,Corina-
si mie imi place cum ii sta in verde,mai toate il "prind".
Corina-si e bine sa dormi toata noaptea sau ti se pare ciudat?![]()
Briana-felicitari pt. reusita la olita! 
Eu cred ca o sa-l pun mai tarziu,cu toate ca stiu ca el face imediat dupa ce mananca la pranz sau dimineata cand se trezeste,dar mi se pare cam devreme inca si am citit ca ei n-au reflexul sfincterian format si ca nu-si dau seama ce fac,oricum pana la 2 ani si jum. n-o sa "ceara" asa ca din comoditate mai astept!
Azi l-am tuns.A plans de a rupt
,n-a fost chip sa-i bage masina decat putin la perciuni si ma temeam ca o sa ramana asa,
dar a avut rabdare femeia si l-a tuns cu foarfeca si putin cu masina si in parti-ca sa-l uniformizeze.Acum chiar pare baietel,sa vedem cine i-o mai zice fetita,ca pe afara nu era persoana sa nu-i zica fetita,nici macar unul sa zica ca e baiat.Chiar si coafeza-i-am zis ca e baiat si ea o tinea una si buna cu "gata fetita,nu mai plange".Eu de colo-gata Andrei taci cu mami! Ea:gata Andreea fi cuminte!
In final a iesit bine zic eu.O sa-i fac si poze sa va aratam noua mutrita de barbatel!
andatudor spune:
Albinutzza-ff bine ii sta lui Luca asa tunsulici,pare deja copilas.Dar cum de l-ati facut sa stea la tuns ,ca la noi n-a fost chip sa-l tunda cu masina!
In ultima poza e bestial asa siderat cum e! Ce a vazut?
emaaimee spune:
Vali,ma bucur ca David doarme bine si ne face o vizita in club
iti doresc succes,sa ai parte de cariera pe care ti-o doresti
Briana,felicitari.nici dra atom nu vrea pe olita inca.perseveram.ne jucam cu ea si stau eu(ma prefac k stau) deocamdata la olita
asa am facut si cu sora mea prin puterea exemplului si apoi "stateam" eu pe wc si ea pe olita.si apoi cerea singura la olita de fiecare data cand meergeam eu la wc.si treptat s-a invatat
sper sa se invete si dra mea la fel de usor,nu disper k stiu ca astia micii isi pot controla sfincterele abia de la 2 ani.

de fetita
POVESTEA MINUNII