Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

ZIUA BUNA LA TOTI!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: NIKO VLAD [peca], VICTORIA HRISTINA [hristina], ALEXANDRU-MARIAN [BB23]!

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

SEMANAM OARE?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac fetele?

La multi ani copilasilor de azi!!!!!!

Eu i-am facut chiftelute, i le-am pus pe masa de la scaun,langa i-am data salata verde ,rosii, si niste friptura de pui.A mancat si a dat si pe jos si la catei si la ea.. Toata lumea..
I-am dat dupa un stiulete de porumb...ca e lesinata dupa porumb..si gata masa.

Ingrid nu mai vrea mai deloc lapte,decat seara.Cred ca e de la caldura asta.Si oricum mananca mai aiurea de cand cu canicula.

De cantarit..are aproape 10...dar n-are importanta...sa dea Dumnezeu sa nu mai fie bolnava.
Sper s-o pacalesc cumva sa mearga ca e tare fricoasa.

Noi saptamana asta ii serbam ziua, ma duc la un centru de ala pt copii, ca mie urat de acasa ,si s-au adunat vreo 5 pitici de 1 an si vreo 5 mai mari..asa ca vai de mine daca as fi facut acasa.

Ma duc sa ma intind si eu..revin mai incolo.

Joker, stai linistita ca n-are nimik, da-i cu baneocin unguent sau pudra la buza.

AniS 14+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor zilelor de 21, 22 si 23.
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!!
Bun venit, Laura_s. Asteptam mai mute vesti de la tine.
copilasilor super atomici si mamicilor pentru rabdare.
Albinutzza, am vazut pe Luca la petrecere. Imi place tunsuliciul.
Anis, sper sa o scoti la capat cu bona, cred ca ar trebui asa cum ziceau si fetele sa-i spui ce astepti de la ea.
Corbioana analizele mi-au iesit super bine. Doctorita zicea ca ar vrea ca toti pacientii sa fie asa bine. Eu am bila foarte lenesa si va trebui sa beau ceai se urzica sau galbenele cam la trei zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Joker, nu e grav, se vindeca asa de repede copiii...apa rece. atit.pupici.

MonaI, ma bucur ca e bine Sariciul,foarte bine ca e rezistenta si e bine ca tu o "simti" asa de bine.
ce sa zic de concediu, locul ne era cunoscut de anul trecut, ce e frumos acolo: plaja cu nisip fin de tot, lunga de zeci de km si lata...apa mica pe o bucata de 15-20m( ca atare si f calda), padurea de pin la marginea plajei,papa bun...pt noi e super ca e asa de aproape, am decolat de pe aeroportul care e la 20 de min de mers cu masina de noi la ora 21.20, la 23.05 eram deja in camera de hotel, culcam fata.
ne trezeam dimineata, ii dadeam sa pape niste velli(lapte cu cereale),apoi mergeam la masa toti 4( a fost si mama cu noi), mincam si ii dadeam si ei bucatele, pe care mai mult le arunca pe jos. apoi luam carutul si ne plimbam prin statiune, de obicei prin padure si dormea si o juma de ora. apoi mergeam la plaja, bagam fata in apa( mergea in 4 labute de mama focului, papa nisip si bea apa), ii dadeam pe terasa sa pape borcanelul, apoi iar in apa, pe plaja... apoi plecam spre restaurant sa mincam si noi, mergeam la leagane, apoi prin statiune, in timp ce domnisoara dormea de prinz, ii dadeam sa pape in parc, mergeam si noi in camera, faceam dus, toti si ieseam iar. papam cina, ea la masa, in timp ce asteptam si noi mincarea, apoi iar la leagane...in camera si nani( practic, cu o pauza de o ora cind ne spalam si noi, eram in miscare de la 8 la 21, cind ne pregateam de nani). dormea de pe la 10-11 pina pe la 8-9.cu o trezire de papa. ea a fost foarte fericita, noi am venit super obositi.
acum i-am cumparat leagan si l-am agatat de balcon, pe terasa, cu lanturi. e innebunita.
nu merge decit tinuta, sau cu o jucarie din aia de impins, de care crede ea ca se tine...in schimb intelege multe si a inceput sa vorbeasca, si treaza si in somn. stie cuvinte multe si le spune, ne surprinde cite chestii recunoaste. danseaza- asta nu e noua, dar a inceput sa se ridice sa danseze,da din popou si dintr-o minuta, pina acum statea ca un catel si legana funduletul. ne iubeste, la fel si jucariile, ne pupa, ne striga, mama, tata si daca nu raspundem striga: "baaaaaaaa....". e disperata dupa copii si asta sper ca ii va ususra integrarea la gradi.

am scris un roman, imi cer scuze

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Joker, stai linistita, maine nici nu mai sti unde s-a lovit, asa repede isi revin.
MonaI, Sariciului sa-i treaca si sa iasa bine analizele. La fel ca tine a patit si nasa mea care are un baiat de 6 luni. Ea nu prea se intelege cu doctorita si zicea ca o schimba.
emaaimee felicitari Oanei pentru dimensiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, fetele!

mai puteti sa suportati caldura, ca noi ne tooopim??/?!!!!!

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!
sa fie sanatosi, isteti si norocosi!

Joker, pupam Iedutzul neastamparat sa treaca repede!

Anis, sa stii ca nici Dari nu mai e fan lapte! Pana bea un 200 ml acolo face ca trenul pe linie!! Am incercat sa trecem pe Milumil 3 (intai 1 masura la 6 de M2 si mi l-a scuipat....desi ii era clar foame!!! ) Nici nu stiu ce sa fac......o sa mai incerc, dar cum simte gustul ala fructat de Milumil 3 nici macar nu vrea sa guste!!!!

Bebelushul ce mai face?cand faci morfofetala....poate iti spune si ce e bebe. Mie mi-a spus Iosup la 13 saptamani si 3 zile!
SAnatate multa si sarcina ushoara!

Mamini, cred ca e o scumpa Veve cu "baaaa..."al ei, cum va striga!!!!

Si acum despre noi putin. Daria si-a revenit dupa reactia aia nasoala la vaccin. A inceput chiar sa si manance, dar nu piure de bebe ci mancarica de-a noastra facuta fara sare si fara prajeala.

E disperata sa mearga in picioare, (deja nu mai merge deloc de-a busilea), deschide toate usile din casa daca sunt intredeschise si o gasesc la usha.....imi arata cheile , doar doar m-oi prinde si om pleca pe-afara. Daca ar fi dupa ea am sta numai afara!

Noi o sa ne mutam marti si nu stiu cat o sa ne ia sa ne aduca modemul de internet. Nici nu vreau sa ma gandesc ce nebunie o sa fie, dar ma consolez cu gandul ca o sa avem mai mult spatiu si ca Dari o sa aiba camera ei!

Va pupicim si poate mai intru pana marti!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Tot eu!

Noi ne mutam in Titan acum.
Sta cineva prin zona sa plimbam piticii prin parc (I.O.R.)?

Pupici

Irda

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irda, ma bucur ca e bine fata, chiar ma gindeam la voi azi dimineata, ca nu mai stiam ce face Dari. mutare usoara! eu urasc mutatul, am prestat aceasta activitate de 12 sau 13 ori de la 18 ani incoace. faza misto e ca noi am vrea ca la sfirsitul anului viitor sa vindem casa asta si sa ne luam un apartament in centrustam in ea de nici un an. suntem dusi. soacra-mea a zis: mai mama...aveti si voi un hobby...
si-uite-asa imi dau seama ca am imbatrinit, incep sa fiu de acord cu ea.

spor!
M

Mergi la inceput

Multumim pentru urare, Mamini!

Noi nu ne-am mai mutat de 4 ani, asa ca o sa-mi vina destul de greu (mi-am pierdut "antrenamentul"), da' ne-om descurca noi!

Cel mai sila mi-e de "matzaraia de cabluri" de la 3 calculatoare in functiune (desi de asta o se se ocupe sotul), dar poate o sa reusim sa le punem la apartament mai "pitite" sa nu ii mai atraga atentia Dariei, ca acum e jale! Le ia la rand, lins, rontzait, scos din priza ...etc!

Offff, viatza meaaa!!!

Pe unde suteti fetele! La plimbare?

Irda

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Irda, spor la carat, la mutat... Da, intradevar e cam liniste ... si ioc miscare pe aici ... prin forum ... fetele sunt ori la mare, ori la munte, ori pe-afara, ori se odihnesc un pic... ori au petreceri de mot... aniversari... Ce sa-i faci ... .

Al meu prunc mi-a dormit iar numai juma' d'ora ... Nu sta locului un pic, un piculet... De cand a invatat sa se dea singur jos din pat... e teroare... nu mai sta o secunda in pat... nici sa-i schimb pampersul ... Pacat ca inca nu merge singur-singurel ... tre' sa stea mereu cineva dupa el... sa se tina de-un degetel... Hmh, asta e... Ce sa-i faci?...Nimic ... .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

SEMANAM OARE?!?

Mergi la inceput