Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 23
irinabungau spune:
Baaaiiiiii!!!!! M-au ars la stelutze!!!! Mi-au mai luat din ele si mi le-au colorat diferit!!!Mie imi placeau 3 si rosii!!!!!
Sunt supalata.... nu ma mai joc!!!
Va pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
andre_ea spune:
Fetele, multumesc mult!
Mona, noi am facut un concediu low cost. Am stat la ceea ce ei numesc studiouri. Adica o camera cu pat dublu si doua paturi suprapuse (pentru copii) si kicineta dotata cu de toate, puteai sa gatesti si ciorbe acolo
. Mi-a fost utila la spalat, sterilizat biberoane. Curtea se vede putin in primele poze, era mare. Acolo aveau si gratar unde puteai sa pregatesti o cina. Se pare ca e genul de cazare preferata de familiile cu copii. Erau foarte multi.
Ca romanii (unii) am avut micul dejun de acasa si am mers doar seara si la pranz pe la taverne. O portie de mancare costa in jur de 6 euro.
Plaja am facut acolo unde am pus pozele. Noua ne placea f. mult. Apa era mica si se putea balaci si Tudor. Dar nu era amenajata. Si zau ca nu cred ca avea mai mult de 2.5-3 m.
Cam asta este.
Tu pe unde ai povestit vacanta voastra? Chiar ma gandeam ca as vrea sa citesc.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005 POZE
andre_ea spune:
Anis, colacul l-am luat de acolo. Dar mi-a zis cineva care a vazut pozele ca se gaseste si la noi la mare. Mai e un model care are acoperisul in forma de palmier.
Eu am luat ca fraiera de aici un colac si n-am vazut ca e pentru copii peste 3 ani. Am vazut doar ca avea suport pentru fund si loc pentru picioare si am crezut ca e bun. Dar statea cam prost copilul in el. Nu ca la celalalt nu i-ar iesi si fundu' prin gaurile pentru picioare
. Ambele sunt de la aceeasi firma.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005 POZE
laura-s spune:
Salut
Va multumesc pentru primire si promit sa nu mai plec asa mult timp.
Ioana noi suntem bine, inca nu umblam singuri, dar de o manuta fugim de mancam pamantul. Andrei-ul tau ce face?
Asa am auzit si eu ca media de umblat e de 1 an la fete si 1 an si 2 luni la baieti. Asa suntem noi mai lenesi, dar si cand ne apucam de umblat, fugim, nu alta si va ajungem din urma.
noi suntem alergigi la proteina de vaca, asa ca suntem pe lapte din soia. mai este cineva ca noi, sa ne sfatuim cum o scoatem la capat???????
cand prinde sotul o zi libera va pun si poze.
Vreau si eu in clubul somnambulilor, pardon, a copiilor atomici.Andrei al meu se trezeste noapte de noapte de 3, 4, sau 7, 8 ii dau biberonul cu compot, trage de 3 ori si se culca. Acum ne ies maselele si are o scuza, dar....chiar asa??? Intr-un an a dormit de 6 ori toata noaptea. Eu am slabit mult, dar macar daca punea el kg mele.
Va pup si astept sfaturi.
Pupici la pitici
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
valcampan spune:
Mai am o zi si imi vine baiatul acasa. Doamne ce greu a mai trecut timpul fara el .Ma bucur insa ca i-a mers foarte bine acolo, a dormit si ziua mai mult, a papat bine si i-au trecut toate bubitele ce le facuse de la transpiratie. Abea astept sa-l vad.Cred ca am sa-l albesc de pupicuri ce am sa-i trag.
Am admirat si eu pozele la Halkidiki. Frumoase locuri dar si ce frumos baiat ! Avem cumva un viitor inotator printre noi ?
Ema eu nu-l inscriu pe David in clubul atomicilor pt ca noaptea face nani. Ziua nu doarme decit de 2 ori cite o jumatate de ora , e si el vioi si tare curios dar nu'i bai. Cind scapa fuge la bucatarie si darima toate vasele din bufet . A spart cani si farfurii dar ia mama altele.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
valcampan spune:
Briana , cind ai timp da-mi si mie detalii despre ACCA (o adresa de net, tarife, locatie) caci am tot auzit cite ceva dar nimic sigur. Despre audit vreu sa dau si eu examen dar eu stiam ca tb sa fii intai expert contabil si eu abea incep stagiatura de 3 ani . Ca si examen a fost destul de greu anul asta fata de acu 2 ani. Au schimbat sistemul de notare cu o saptamina inainte de examen ;nota a fost 50 % grile si 50% probleme fata de anul trecut 80 % grile si 20 % probleme iar in urma cu doi ani se dadea doar testul grila. Eu stiu asta din auzite insa nu sunt sigura de ce scriu pe aici. Daca crezi ca pot da examen de auditor la anukl spune-mi ca ma apuc de invatat (mi s-a deschis apetitul de invatat acum ). Vreau sa imi fac o cariera frumoasa sa nu imi mai fac griji cu ce am sa-l cresc pe David si altele. Scrie-mi aici sau pe adresa mea de yahoo , dar nu e urgent, cind ai tu timp. Poate ne si vedem caci suntem vecine !
valcampan spune:
Simoneluuuuu pe unde umbli ? Ai plecat la mare ? Ne e dor de mesajele tale.
tu cum te mai simti ? Punem pariu ca e tot baietel ? Eu asa va vad parinti cu 2 baieti frumosi si sanatosi. Pupici lui Luca . Da-mi de veste cind mai vii in parcul IOR pote ne vedem.
valcampan spune:
Ma retrag si eu la somnic caci maine am de facut smotru prin casa. E musai sa fac curat caci imi vine baietelul acasa! URRRAAAA !!!!!!!!!!
Aldebaran spune:
Hop si io acu in miez de noapte! Mai e cineva p-aci?
Simona - unde esti,te pregatesti de petrecere?
"La multi ani" pt. Mario cel zambaret, sa bucure pe mamica lui si sa fie norocos in viata!
Fetelor dragi, va multumesc pentru incurajari, stiu ca voi ma intelegeti, va pup si va multumesc din suflet pt. cuvintele voastre frumoase!
Da, ma bucur de copilul meu, sa nu credeti ca nu, e tot ce am mai scump pe lume, insa cateodata ma simt asa de inutila cand vad ca nici program nu pot sa-i fac, nici sa-l hranesc ca lumea, iar alte dati ma enervez pe el, da, spre rusinea mea, recunosc ca ma enervez pe un bebelus si pt. ca nu pot sa-mi vars nervii pe pui (chiar atata minte am si eu) mi-i vars pe consort
. Noroc ca el ma stie cum sunt si nu ma ia in serios, imi zice "Cand ti-or trece nervii, putem sa discutam", dragul de el.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
Dianami spune:
La multi ani, Luca! 
La multi ani, Toma!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi alaturi de cei dragi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)