Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Am lipsit din nou. Suntem ocupati cu pregatirile, maine ii taim motul la BuBu si pe deasupra de ieri eu si sotul suntem foarte raciti. Frisoane, nas infundat si curgator. Eu i-au doar ceva homeopat (sper sa-mi treca). BuBu inca nu are simptome de raceala, sa scape.
copilasilor care sunt bolnaviori.
LA MULTI ANI!!! copilasilor care au mai adaugat o luna si celor care au implinit un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Pisicut, multa sanatate tie si sotului tau! Multa bafta sa nu se molipseasca si BuButul ! Si... petrecere fruuumoasa , maine, la mot!!!

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

SEMANAM OARE?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Cryna-ce bine le-ai zis tu! Acum cum o vrea el asa sa fie!

Andre-ea-mi-ai facut o pooofta de mare de-as pleca acum!Se vede ca lui Tudor ii place tare mult apa,mai ales ca dupa aceea cade "frant"!Imi place si colacul vostru "smecher",iar apa si panorama sunt minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Andre_ea, v-am admirat pozele si filmele. Se pare ca v-a priit. Hai, te rog, spune-ne mai multe. Unde ati fost, cum a fost ca servicii? M-au vrajit pozele, acu as pleca acolo.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersi Crynamai fac si eu haz de necaz cu clubul,ca altfel poate as fi luat-o pe campii.
Andreea,mersi si tie.si eu am admirat baiatul in filmulete si pozici,e tare scump,normal,k e al nostru doar

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Puneti-o si pe Ingrid la copii atomici!

Andre-ea , super pozele.Vreau sa stiu de unde i-ai luat colacul cu umbreluta?

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aldebaran

Emanuela - nici nu stiu ce n-am incercat! Au fost si perioade ceva mai bune, intr-adevar, desi stralucite n-au fost niciodata, insa acum e prea de tot!
Emaaimee - da, am un copil atomic, vreau in club. Singurul lucru de care ma bucuram era somnul, dormea relativ bine, acum s-a dus si asta! Noaptea are chef de joaca si de chiuit, nu ca ziua n-ar avea. Nu-i place nimic de mancare si tranteste de pamant sau de perete tot ce-i cade in mana. E adevarat ca rade mereu cu gura pana la urechi, da' ce-mi pasa mie de asta cand eu stau sa ma bufneasca plansul?

Corina,bucura-te de clipele astea k vor trece si e pacat.nu mai fii suparata,fii vesela.nu mananca,asta e,da-i ce ii place numai sa pape ceva.
sunt patita si eram ca tine,pana cand am realizat k nu ii fac nici fetei bine,nici mie.sunt f relaxata acum cu mancarea si sigur fata ma simte si papa ok,f putin dupa mine,dar daca atat ii trebuie o las in pace.o perioada am avut si noi in care nu a papat decat san,asta pe la 11 luni cand a avut bronsiolita.apoi nu mi-a papat decat paine si lapte san si formula,dupa san/formula si legume cu carne,acum mai ciuguleste si fructe si branza.dimineata nu papa mai mult de 100gr de branza.cand papa 100 e f rar.dar papa cu paine si cu zeama/miez de rosie.la pranz papa maxim un borcanel(sau continutul unui borcanel sau mai putin ca asa masor eu si papa facuta de mine) de leg cu carne,nu mai mult.si seara cateva gurite de diverse kestii:fructe.tocanita,mai papa aprox 400ml formula si san cand ma tot pisalogeste noaptea.intre mese ii mai dau acum gustari de fructe/si boabe de porumb fiert pt ca am descoperit k ii plac pepenele verde/galben,nectarina si zmeura,nepasate.musca din ele.zilele astea a papat mai putin kiar,ce sa-i fac nu am cum sa o fortez.cand nu vrea nu deschide gurita si cand s-a saturat imi impinge mana.
bine ai venit in Clubul nostru,sa stii ca primesc doar mamici fericite,asa ca enjoy life and your son

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Corina, eu nu am mai dormit bine de nici nu mai stiu cand, am nervii varza dar cand vad mutrisoara asta caraghioasa care sare, topaie, se cocoata, alearga, tranteste, chiuie, rade....ma buseste plansul de fericire...gandeste-te ca aris e cea mai de pret comoara si cea mai frumoasa bucurie si ai sa vezi ca orice sacrificu merita...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Clubul copiilor atomici :

• Oani
  • Aris
  • Andrei Mario
  • Eduard Ilie
  • Ingrid Alexia

hai poftiti care mai sunteti,ca sigur mai sunteti

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare mamici,

nu am mai intrat de mult si sincera sa fiu nici acum nu prea am timp, dar vreau sa mai dau binetze din cand in cand. La multi ani copilasilor care au implinit un anisor , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de primul tort si primul "Multi ani traiasca!!!"

Ioana este foarte bine, extrem de activa si rasfatzata, a inceput sa mearga tinuta de o singura manutza si-i place la nebunie cu tricicleta!! Mananca si doarme foarte bine, avem doar probleme cu setea de peste noapte, ma trezeste de vreo 3-4 ori pe noapte sa-i dau biberonul cu apa.

Emaimee, acum am vazut si eu pozele de la petrecerea de un anisor, le-am copiat si eu!!! Este foarte fotogenica Oana, parca ar sti ca trebuie sa zambeasca!!!

Katink, imi pare rau ca nu ne-am vazut cat ai stat in Cta, sper ca data viitoare sa ne vedem totusi!!

Giana, ce mai faci?????

Ioana, pupaturi multe lui Andrei si tie de asemene, ce mai faceti??? Mi-e dor de voi!!!!

Kulta, mami ce-ai facut de esti avertizata??? Pe cine ai suparat?? Pupaturi multe si voua!!

Mamini, cum merge cu serviciul? Ce mai face Veve, cu cine sta acasa??

Va pup pe toate si sper sa mai am timp sa intru sa va salut.

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput