Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 24
Dianami spune:
La multi ani, Mario! 
Sa fii fericit si iubit, copil drag,
sa-i inseninezi mamei tale fiecare clipa din viata!
Sanatate, noroc si numai bucurii!
Multi pupici de la noi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Aldebaran spune:
Am vazut niste poze cu un baietel tare frumusel imbracat in verde, vai ce bine-i sta lui Andrei cu culoarea asta, Anda!
Andre-ea -Am mai vazut, de asemenea poze frumoase din concediu la mare cu un baietel scump si balacit rau pe nume Tudor si niste filmulete tare haioase cu puiutul. Si sa stii ca se vede ca da din picioruse vartos! Faza cu stecherul m-a terminat,si fi-miu are o atractie super-fatala pentru prize
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
Dianami spune:
Multumim tuturor pt. urari si pt. ca v-ati uitat la poze. 
Laura, bine ai revenit! Nici Iulia nu merge inca singura, decat tinuta de manute. Plus ca ii este mai comod sa o ia la fuga de-a busilea, ajunge rapid unde isi doreste
.
Pisicut, multa sanatate ca sa puteti petrece frumos maine!
Petrecere frumoasa celor care se vor motza (Alexia si Bubu mic
).
Katink, felicitari pt. primii pasi! La mai multi! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Anda, am vazut pozele de la motz. Din pacate, s-a razgandit prea tarziu ca nu il mai vrea taiat
. 
Andre_ea, inca o data iti spun ca sunt superbe pozele, iar de filmulete nu mai am cuvinte. Pupicei la nazdravan si mamicii frumoase! 
Irina, Ioana e o scumpa, am admirat-o in pozele puse de Emaaimee. S-a schimbat nr. de mesaje la care se dau stelute, precum si culoarea.
Emanuela, nu ne scrii reteta de chiftelute? Pe mine ma intereseaza, mai ales ca Iulia este intr-o perioada in care mananca de sparge si nu mai am idei de papa. Mersi mult!
Iulia are cam asa programul:
-8-8,30-trezirea si laptic
-9-10,30-somnic
-10,30-gustarea
-11-14-plimbare in parc si joaca in casa cand incepe soarele sa arda
-14-pranzul
-14,30-17-somnic
-17-gustarea (destul de consistenta)
-17,30-20-plimbare pe afara
-20-baita si joaca in apa
-20,30-laptic
-21-somnic pana dimineata
De cateva zile mananca mai mult. Noaptea se mai scoala cateodata dupa apa, bea si adoarme la loc. Deci ne cam incadram in programul acela, dar eu nu i l-am impus, i-am respectat dorintele
, instinctul a mers.
La analize a fost totul ok, rezultatele sunt f. bune.
brianamica spune:
quote:
Originally posted by valcampan
Briana , cind ai timp da-mi si mie detalii despre ACCA (o adresa de net, tarife, locatie) caci am tot auzit cite ceva dar nimic sigur. Despre audit vreu sa dau si eu examen dar eu stiam ca tb sa fii intai expert contabil si eu abea incep stagiatura de 3 ani . Ca si examen a fost destul de greu anul asta fata de acu 2 ani. Au schimbat sistemul de notare cu o saptamina inainte de examen ;nota a fost 50 % grile si 50% probleme fata de anul trecut 80 % grile si 20 % probleme iar in urma cu doi ani se dadea doar testul grila. Eu stiu asta din auzite insa nu sunt sigura de ce scriu pe aici. Daca crezi ca pot da examen de auditor la anukl spune-mi ca ma apuc de invatat (mi s-a deschis apetitul de invatat acum ). Vreau sa imi fac o cariera frumoasa sa nu imi mai fac griji cu ce am sa-l cresc pe David si altele. Scrie-mi aici sau pe adresa mea de yahoo , dar nu e urgent, cind ai tu timp. Poate ne si vedem caci suntem vecine !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
www.accaglobal.com - adresa pt ACCA, in inscrii on-line si platesti o taxa de 52 lire sterline/an+ ca iti platesti fiecare examen (care incepe de la 28 lire sterlina pnana pe la 60). Dureaza tot 3 ani asa ca nu merita altele !!!
CAt despre auditor, vezi s tu pe pag lor de net www.cafr.ro ce vechime trebuie sa ai...n-are treaba sa fii expert...pe bune !
Chiar suntem vecine ??
Ar fi super...da um mail ...poate ne vedem !!!!!!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Tethys spune:
'NEATA!
"La multi ani!"
1 anisor si-o luna: MARC DAVID [AC].
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: MARIO-GABRIEL [simonaci79]; LUCA [Letitia Maria]; TOMA [ada si toma]!
"La multi ani!"
11 luni: LARISA [aprilie1976], MARIO ALEXANDRU [simonique], DARIA ALEXANDRA [LUIZAM].
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
Tethys spune:
quote:
Clubul copiilor atomici :
Oani superatomica
Aris
Andrei Mario
Eduard Ilie
Aris
Ingrid Alexia
Mii de pupicei acestor copiluti
... si
mamicilor lor
...
Si iar mii de pupicei
la tooooti copilutii!!!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
MONAI spune:
Salutare, gagici!
LA MULTI ANI si tot binele din lume pentru Mario, Luca si Toma. Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici

.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Andre_ea, parerea mea personala e ca poti vedea lumea si la preturi normale, trebuie doar sa-ti dai silinta
. Ca urmare costurile nu sunt importante, ci satisfactia obtinuta. As vrea sa te mai intreb daca ati mers prin agentie sau pe cont propriu? Si noua ne-ar placea Grecia, sotul a mai fost, eu abia astept. Oricum, e pentru anii viitori interesul meu
. Aici am povestit putin de concediul nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79869&whichpage=2 .
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
brianamica spune:
La multi ani Mario - Gabriel !!!!!!!- 1 an ! iupiii !!!!!
Si pentru Luca si Toma...LA MULTI ANI !!!!!!!!!
[b][Si mai avem de pupacit puiutii care implinesc 11 luni
Mario Alexandru
Larisa
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...