Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Papushel, imi pare rau, dar nu stiu sa te sfatuiesc... Pot doar sa sper pt tine, ca foliculul sa se fi spart!
Laurici, deja ai "oferte " de nasi! Super! Daca te intalnesti cu Ioana, nu mai ai nici o sansa, o sa fie "dragoste la prima vedere", sunt sigura! Asa a fost intre sotul meu si nasii ( o verisoara de-am mea din Deva) pe care i-a cunoscut doar in ziua nuntii! Nu am reusit sa ne vedem inainte, i-am spus sa aiba incredere in mine.. si a avut!
Marinar, este o emisiune pe primatv, "SOS, salvati-mi casa", parca asa se numeste... poate te inspira!
Fetelor, eu am fost azi la un medic oncolog sa imi fac o ecografie de control,si... surpriza: diagnostic: polichistoza mamara; ectazii si hiperplzii ductale... Mi-a gasit o gramada de mici chisturi, conglomerate, modificari si nu mai stiu ce... Aveti idee daca pe forum e vreun subiect despre asta? Sau unde ar trebui sa caut? Eu am cautat, dar nu am gasit nimic...
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor , scuze ca nu am mai scris de mult , dar am fost tare amarata zilele astea , marti mi-a venit ciclul cu niste dureri groaznice de ma lua cu lesin de durere , acum mi-am mai revenit si incerc sa devin din nou optimista ....... ce sa spun , cred ca incet incet ma indrept catre FIV , deja corpul meu nu mai suporta aceaste injectii , am avut doua saptamani de cosmar cu dureri cumplite ,si burta cat un balon , asa ca mai bine incerc FIV ca tot atatea injectii cu menogon voi face si macar sansele sunt mai mari...... si in plus si endometrioza asta nenorocita care ma pune si mai mult pe ganduri.
mmc_nd, exact despre ce povesteai tu am facut eu zilele trecute... ce sa facem si noi ....macar speranta sa ne mai ramana.
Amely , menogon eu am luat de la farmacia 2NA , 36 ron / fiola
Daca te hotarasti sa faci stimulare cu menogon , ai mare grija te rog , daca stai bine cu FSH-ul sa ai grija sa nu faci prea multe fiole , ca s-ar putea sa patesti ca mine - hiperstimulare........ mie mi se par foarte periculoase aceste injectii , la prima stimulare nu mi-am dat seama ce inseamna , dar acum la a doua ...... am crezut ca inebunesc...... , dar ce sa fac daca eu numai cu ele dau randament......
Felicia , ca sa nu mai fi suparata de rezultat , nu ma pricep , dar nu cred ca este grav , si eu am avut ceva probleme cu sani acum cativa ani si m-am vindecat f. rapid.......
Laura esti minunata .....
Marinar..... cum sta treaba , fetita sau baietel ?
Ioana , daca o sa fii nasica ..... sa-ti traiasca viitori finuti! Bravo
pentru toate tutunaresele
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele! Eu sunt cam buimaca, nici acum nu mi-am revenit, de suparata ce am fost aseara. Ovulatia mea s-a produs...ieri, in ziua 12. Adica la o zi dupa monitorizarea la Gherasie. Stiu asta sigur, dupa intepaturile specifice. Dimineata nu mai aveam nimic. Noroc ca am prestat cu simt de raspundere, dar...foliculul meu avea 19 mm in ziua 11, cat sa mai fi crescut de pe o zi pe alta?

Off, se pare ca am nevoie de stimulare, oricat as fugi eu de ea... fiindca ovarul meu drept s-a cam obraznicit, si-a luat vacanta prea lunga

Laurasilk, tu esti o super-fata, cum sa nu fim langa tine atunci cand ai nevoie? asa e normal, intre prieteni, nu? iar o nunta este ceva foarte important, nu trebuie umbrit acest moment minunat cu absolut nimic!

Ioana, ma bucur ca te-am auzit astazi, poate reusim sa ne mai vedem saptamana viitoare, pana plec la mare, sa mai schimbam impresii... Am uitat sa-ti spun ca merg si luni la d-na Gherasie, sa vedem daca s-a spart folicululul (de parca n-as sti deja!)

Lauravoinicu, esti o super-dulce, multumesc mult si pt. informatie si pt. sfat, o sa am mare grija, daca zici ca e asa puternic menogonul asta... Ma mai sfatuiesc cu dr. inainte. Imi pare rau ca ai suferit atata de la CM, chiar ne intrebam ce e cu tine de nu mai scrii, dar ma bucur ca acum esti bine si gata sa lupti mai departe

Felicia, tu ai facut mamografie sau ecografie? sau e totuna? oricum, sunt convinsa ca nu-i nimic rau, am citit intr-un tratat medical ca "modificarile benigne ale sānului sunt foarte frecvente. Daca tesuturile sānului ar fi examinate sub microscop, aceste leziuni ar fi gasite la 9 din 10 femei. Spre deosebire de cancere, leziunile benigne nu ameninta viata, dar pot da o simptomatologie neplacuta. Unele leziuni pot sa nu produca simptomatologie si sa fie descoperite īntāmplator la mamografie."
Am citit de asemenea ca un tratament ar putea fi bromcriptina sau danazolul, daca simptomatologia este mai severa.
Uite link-ul www.romaniancancerleague.org/dstanculeanu/Totul%20despre%20CANCERUL%20MAMAR%20de%20Dr.%20Dana%20Lucia%20Stanculeanu.pdf" target="_blank">aici

si, daca te ajuta, iti mai dau un link, cu conditia sa nu incerci sa aplici la tine tot ceea ce citesti acolo, cum am facut eu cu PAP si rezultatul colposcopiei, si de fapt nu aveam nimik, ok? Aici

Multi pupici si sanatate maxima!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

lauravoinicu:imi pare rau k nu ai reusit nici de data asta.Sa stii k eu tot speram sa aflu o veste buna si de aceea nici nu am mai pus nici o intrebare.Dar nu-ti pierde speranta si credinta in D-zeu, caci ti se va indeplini intr-o zi dorinta.Important este sa speri, sa crezi si sa te rogi.Te pup si iti doresc putere de a continua pana obtii.

Madalina 20+

Mergi la inceput

sorry fetele...din cauza mea s-a latit asa pagina, dar nu am cum sa scurtez link-ul pt. Felicia... Scuze!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Amely, am scurtat io linkurile.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Merci mult, Ale

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Madaluta esti tare draguta ca te-ai gandit la mine , multumesc mult de tot , o sa reusesc eu intr-o zi ........ , asa cum vom reusi cu toate rand pe rand , asa cum ai reusit si tu......
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!
A venit z1 la mine si parca pentru prima oara, ma bucur, sau cel putin nu mai sunt deloc deprimata. Ma bucur pentru ca o sa incep stimularea cu Clomifen. Am fost la farmacie langa mine si nu aveau, dar stiti ce m-a mirat?? Faptul ca mi-a spus ca e acelasi lucru cu Ova-mit si cu Clostyl-begit. Asa e?? Pina in z3 trebuie sa gasesc, dar o sa mi le procur luni, ca atuci ar fi chiar z3.
Lauravoinicu ai mare dreptate iubita, o sa reusim noi cumva pina la urma, pentru ca prea mult ne dorim. I-mi pare rau ca ai trecut prin hiperstimulare si nici nu a fost sa fie cu noroc aceasta IA. Dar important e sa nu renunti, poate faci o stimulare mai usoara, mai tarziu, dupa ce organismul i-si mai revine.
Amely iubita, acum in pauza aceasta de o luna, mai bine te mai gandesti o data inainte de a face stimulare cu injectii foarte puternice din prima. Eu zic sa incepi treptat, cu ceva mai slab si daca nu reusesti, sa treci la injectii. Dar mai vorbim pina te hotarasti.
Felicia nu-ti face griji prea mari, ca eu nu cred ca e ceva grav! Medicul tau ce ti-a explicat de fapt, ca e??
Laura69silk multumesc pentru sfaturi, asta si intentionam sa fac! Sa incerc si cu stimulare usoara, sa vedem ce iese!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Amely, merci pt linkuri! Deci te-ai hotarat pt IA? Bafta!
Ioana, nu mi-as face griji daca ar fi doar unul... dar sunt o multime de formatiuni pe cale de a deveni chist, vreo 2 chisturi... dr a zis ca a fost f bine ca am mers acum, ca daca apucau sa se dezvolte... oricum, mi-a dat sa fac analize hormonale ( estradiol, progesteron), testosteron, TSH, etc.., si dupa ce am rezultatele, mai discutam. Stiti cumva unce e mai rentabil ( raportul corectitudine / pret)?
Si eu stiam ca e acelasi lucru ( sau aproape) Clomifen Ova-mit si cu Clostyl-begit, iar stimularea e usoara, fara eftcte negative prea mari.
Lauravoinicu, ,imi pare tare rau pt tine... fii optimista, ne vine si noua randul, bine zici!
Pupici tuturor, o duminica placuta va doresc!

Poze1Poze2

Mergi la inceput