Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

laura69silk, pentru tine sa-ti treaca supararea. Z1 este o noua sansa, hai ca luna viitoare cu toatele la mamici!

Incep sa cred ca semanam... si eu sunt realista, insa... nu si cand vine vorba de BB... Vreti sa-ti spun cum fac, vreti? Hai sa va povestesc, poate va smulg un zambet! Pai intai vin durerile de burta... eee, imi zic, nu-i nimic, poate fi si semn de sarcina... apoi imi trec, ma dor poate putin sani si incep sa-mi iasa bubutze de parca as fi adolescenta (ei, unde-s vremurile alea...)... atunci dau fuga pe forum si citesc mesajele in care unele proaspat gravidutze spun cum au avut si ele probleme cu tenul in primele saptamani... nu ca nu le-as mai fi citit de inca nu's cate ori, da' asa, sa ma asigur... Apooooiii... desigur, fac un test de sarcina... care iese absolut negativ, da' eu parca-parca zaresc o umbra acolo unde ar trebui sa fie a doua liniuta... Apar primele scurgeri maronii, imi zic ca-s de la implantare ... vine CM in toata regula, sunt putin dezamagita, dar imi zic ca poate-i ciclu peste sarcina Noroc ca destul de repede dupa apare mucusul de ovulatie, si atunci... am treaba...
Eeeeiii, ce ziceti sunt cea mai optimista sau deja mi-a sarit o doaga?

Va pup pe toateeeeeeeee!

PS Eu zic saru' mana ca nu sunt ursoaica panda, ca "ele" sunt fertile doar o data la trei ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Pupici multi la toate fetele si un week-end cu surprize(mai ales sub forma de liniute).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata, fetele, la mine se pare ca Maca a dat rezultate bunicele, ziua 11 folicul de 19 pe stangul si endometru 7,6 mm. Dr-a estima ca vor mai creste mult, dupa cum arata si endometrul. Mi-a vorbit de ISA, sa o facem luna viitoare, cu stimulare, bineinteles. Nasol ca dr-a lucreaza singura la med new life, nu au biolog, iar mie asta mi se pare foarte important, asa ca nu sunt decisa daca sa fac acolo ISA, dar... unde in alta parte? cine ma mai primeste asa, din scurt?

Ce am aflat: ca desi am ovulatie buna, trompe bune, analize bune etc, intrucat endometrioza a fost localizata pe ovarul stang (iar eu ovulez preponderent cu stangul, din pacate) este foarte probabil ca ovocitele mele sa fie de slaba calitate, de aia nu se fecundeaza/nu se prinde nimic. Dar asta nu putem sti sigur decat la o punctie ovocitara, pt. FIV.

Dr-a a mai zis ca pt. mine timpul este foarte pretios, din cauza endometriozei, si daca in cateva luni nu se intampla nimic, trebuie sa trecem la FIV. Parca mi-a dat cu ceva in cap...

Am o intrebare, pt. fetele care stiu: unde se gaseste si cam cat costa o fiola de menogon? tipa zicea sa le cumpar de la med new life si vroiam sa fac o comparatie de pret...

Va pup pe toate

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebymiha spune:

buna fetelor, stiti daca domnul doctor T e la cabinet pe 31 iulie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Amely, eu le-am luat cu 350 000/ fiola
Sebymiha, nu stiu....

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

LauraSilk, pupa mama fata trista. Orice inceput este o noua speranta! Profita de acest nou inceput, si niciodata nu stii ce surprize iti rezerva viitorul. Vezi ce tare sunt in teorie?
Te rog revino-ti si treci pe pozitie. Suntem aici tocmai pentru a ne sprijini.

Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Felicia

mmc_nd, ce draguta ai fost... m-am cam recunoscut si eu in mesajul tau, ca sa fiu sincera

Ioana, trebuie neaparat sa vorbim de inseminare... daca e bine sa facem sau nu. Eu inca sunt in cumpana...

Kitty, s-au rezolvat neconformitatile?

Laurasilk, nu trebuie sa te invinovatesti ca ai gandit asa, sunt convinsa ca voi tineti la ei si regretati sincer ca iubirea lor nu a tinut, asa cum s-ar fi asteptat toata lumea... Dar si problema voastra (cu nasii) este foarte importanta pentru voi si trebuie rezolvata cumva... cat mai repede, sper, ca sa nu va umbreasca nici macar un graunte din fericirea pe care o impartasiti impreuna. Si sunt sigura ca se va gasi o solutie... Se pare ca Ioana este pe aceeasi lungime de unda cu mine, si eu ma gandeam sa ne oferim, daca nu gasesti alta solutie (sigur, dupa ce vorbeam cu al meu) Ioana, fata sufletista, inca o data ai aratat ce fata minunata esti

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Amely multumesc pentru aprecieri, dar nu mi se pare ceva iesit din comun, e bine sa poti face un lucru bun in fata lui Dumnezeu. Si chestia cu nasirea eu il consider un lucru sfant si frumos. Daca pot ajuta pe cineva de ce nu?? Si eu am patit ceva asemenator, cu nasii mei care au uitat de noi!!! Si stiu cum e! Promit ca eu la randul meu sa nu fac acelasi lucru! Da, trebuie sa vorbim despre IA, eu sunt z24 si ma apropii de z1, asa ca nu stiu sigur daca e bine sa fac stimulare, sau nu??? Si mai am foarte putin timp de gandire!!
Laura69silk astept vesti de la tine!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushel spune:

Buna fetelor...ce parere aveti...in Z9 aveam un folicul de 18mm..azi sunt in z13..si ma doare ovarul stang..foarte ciudat..ma doare cumva in spate..abia merg...ce sa insemne asta?..ca inca nu s-a spart?..ma tem ca a continuat sa creasca, nu s-a spart si acum e chist..habar n-am..nu m-am mai dus la monitorizare si acum plec din buc pt o saptamana...imi pare asa rau ca nu am mai facut o echo ieri..poate imi dadea un pregnil, ceva..sa fiu sigura ca se sparge...ma tem de chisturi pt ca am o istorie veche in acest sens..luna trecuta am facut un laparo pt un chist de 6 cm , pe celalalt ovar..si ala a crescut f. repede si la fel ma durea..si eram asa de fericita ca am si eu un folicul..poate pana la urma asta e problema mea..sau una din ele..foliculii mei nu reusesc sa se sparga..si devin chisturi, care ulterior impiedica ovarele sa functioneze normal si sa produca alti foliculi..doamne cate poti presupune in lipsa unui medic...voi ce ziceti?..pana ma vad cu T mai e asa de mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Pup fetele mele dragi !!!

Ioana, Kitty_sor, Amely + - un milion de pupici si un milion de flori. Sunteti de-a dreptul minunate si va multumesc din suflet pt. suport, ia faptul ca v-ati oferit toate, cu atata dragoste, rapid si neconditionat, sa nu ramanem fara nasi, imi intareste si mai mult convingerea ca aici, suntem intr-o familie (mai adevarata uneori decat, conceptual, cea ...de acasa) si nu am putut decat sa lacrimez...de bucurie ! Va multumesc si multumesc si Bunului Dumnezeu pentru faptul ca mi-a ingaduit sa va descopar, sa va "cunosc" ! SUNTETI O MINUNE !!!

Amely, felicitari pentru valorile din prima zi de monitorizare ! Imi pare rau pentru vestea legata de FIV, dar crede-ma si eu o iau in calcul, ca si optiune, dar ca pe o ...ultima incercare ! Pana atunci, mai avem de incercat, natural si bineinteles, IA-urile. Sa nu uitam trat. naturiste, pe care tu le faci, si care cu siguranta, vor incepe sa arate rezultate. Ca si tine, eu iau de cca. 2 luni Maca, laptisor de matca si propolis + aloe vera BerryNectar. Pot spune si eu, ca datorita faptului ca am luat Maca, valorile au fost mai bune si ovulatia s-a produs. Rezultate...inca ma uit dupa ele, dar sa nu incetam sa speram !
Ioana, Amely, fetelor, daca va ganditi la inseminare, pot sa va spun ca, din ce imi amintesc, Mister T, spunea ca acestea au sanse de 50% pe un ciclu stimulat si de doar 5% pe unul, nestimulat (chiar daca foliculii cresc frumos, natural, si tot atat de frumos, se produce ovulatia). Daca va inspira incredere d-na doctor Gherasie, si va sfatuieste sa acceptati inseminarea cu stimulare, poate ar fi bine sa faceti Ovamit, care este un stimulator mult mai bland, mai ales in cazul tau, Ioana - am vazut ce productii ai. Ganditi-va la Claucia, care l-a folosit si a avut valori frumoase si fara efecte negative. Important este sa o faceti cu multa incredere si inima deschisa si sa credeti in aceasta sansa ! Eu sunt alaturi de voi , indiferent de decizia pe care o veti lua !
Kitty, multumesc pt. sprijin si urari ! ic special
Mmc_nd multumesc frumos si tie pt. incurajari ! Cred ca toate ne regasim intr-o masura mai mica sau mai mare in randurile scrise de tine ! Sper si eu sa trecem toate, cat mai curand la ! Da, esti cea mai optimista, si cu doaga sarita, si taaareee dragalasha ! +
Alexutza, Felicicutzu, Mamidevladut, Miruna pupicei speciali
Lauravoinicu, Aurelia77 - se apropie momentul...va tinem pumnii si va asteptam cu vesti si teste POZITIVE !!!
Marinar multumesc pentru gandul bun si iti urez spor la amenajat...Vei avea nevoie si de nervi de otel si mult calm - e o treaba destul de complexa, care necesita multa rabdare si timp. Oricum, iti urez succes, mai ales ca veti pregati si camera pt. bb si acest lucru va face totul mai usor.
Teo, ce ai mai facut ? Nu ai mai intrat sa ne dai nici o veste ! Ce frumos ar fi sa ne spui ca ai facut testul si are IIutze ! Iti tin pumnii !

Va pup pe toate, toate cu drag si va urez o seara frumoasa !
Va multumesc inca o data, nu stiu ce as fi facut fara voi, ati adus atata alinare sufletului meu amarat !

Laura

Mergi la inceput