Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ioanatugs: Ova-mit si Clostylbegit sunt 2 medicamente de stimulare, ambele pe baza de clomifen. Daca te uiti un pic pe retele celor 2 medicamente vei vedea ca celelalte substante difera putin, dar substanta de baza e aceeasi. Iar in plus Ova-mit este produs de greci, daca nu ma insel, clostylbegitul de altii. In princicpiu sunt unul si acelasi lucru. Eu am facut stimulare cu ambele (in luni diferite, desigur), iar rezultatele au fost la fel in ambele cazuri. Totusi am auzit de fete care au avut rezultate mai bune cu Ova-mit.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Ioanatugspot sa-ti dau niste Clomifen care a ramas de la mine poate va fi cu norocAm si Pregnil dc vrei...Daca nu le vrei tu si le vrea altcineva...cu tot dragul...Apelati la pm!

Maria 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Merci Mari_lu , i-mi trebuiesc si poate ai mana buna !

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

quote:
Originally posted by sebymiha

buna fetelor, stiti daca domnul doctor T e la cabinet pe 31 iulie?

Amy

Dr. T este maine la cabinet. (daca nu ai aflat inca). Eu am maine programare si abia astept sa-mi vad baietelul zbenguindu-se la ecograf....Ceea ce va doresc tuturor in cel mai scurt timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mari_lu cum merge sarcina?? Multumesc frumos pentru gestul tau si ca nu ne-ai uitat! Poate ne intalnim maine, daca ai timp, pentru de maine tebuie sa incep.
Tabitha alta graviduta care nu ne-a uitat! Multumesc frumos pentru explicatii, pe reteta mea scria doar citrat de clomifen 0.5mg, atat si deaceea m-am mirat cand mi-a spus farmacista ca are altceva, dar tot pe baza de clomifen. Nu am vrut sa cumpar, pentru ca mi se parea ciudat sa iau altceva. Acum am inteles, multumesc!
Felicia unde sunt localizate chisturile, la san, sau la ovare?? Cat despre analize, mie mi se par ok cele de la Medicover (Synevo mai nou), eu acolo le fac mereu. Asteapta analizele si vezi pe urma ce-ti spune medicul, nu te speria prea tare, iubita!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Felicia imi pare rau pt ce ai aflat, sper sa fie totul ok.

laura nu am aflat inca ce e bb, dar pana joi mai e putin.

Ioana, Amely pup dulce ca sa va treaca supararea.

Clau nu a aparut???

pupici pt toate

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pup toate fetele frumoase

Eu de astazi sunt in concediu, dar o sa plecam de abia joi, deci pana atunci mai am timp sa intru sa vb cu voi

Amely iubita nu mai fi tristuta, si eu am patit o chestie f ciudata, pt ca am facut dupa cum stii teste de ovulatie si imi iesise pozitiv vineri seara, aveam si albus abundent, ma intepa si burtica, dar dupa cum scria pe prospect ovulatia avea loc peste 24-36 ore...asa ca nu am si surpriza, sambata nu mai aveam nici albus nici intepaturi....nimic, deci probabil ovulatia mea avusese deja loc. Vezi ce spune astazi dr Gherasie

Felicia eu zic sa nu-ti faci probleme, este o problema hormonala, o sa-ti faci analizele si apoi vezi ce iti recomanda medicul. Eu am fost diagnosticata in urma unei mamografii acum 3 ani cu mastoza chistica, ma speriasem ingrozitor, dar dr m-a linistit ca este o afectiune benigna frecventa. Tu ai luat mastodynon? Este f bun pt chistulete la sani si este homeopat. Dar mai intai sa-ti faci analizele ca sa nu influienteze cu ceva rezultatele. Eu analizele hormonale le-am facut la Medicover. Bafta multa

Lauravoinicu imi pare tare rau ca nu a reusit nici cea dea doua IA. Imi pare bine ca ti-ai pastrat optimismul si cu siguranta o sa reusim toate pana la urma

Ioana stiu ca s-ar putea sa-ti raspund cu intarziere, mie dr Bucur Cezara de la Giulesti cand mi-a recomandat ISA mi-a zis ca fac stimulare cu Ova-mit, si mi-a mentionat ca sa caut Ova-mit chiar daca se gaseste mai greu, pt ca diferenta intre Ova-mit si Clostylbegit este la fel cum ai vorbi de aspirina germana si cea romaneasca. Asa mi-a explicat ea...eu oricum nu am facut cu nici unul dintre ele...Ova-mit se gaseste la clinica de sterilitate de la Sp Giulesti. Bafta multa, sa fie cu noroc luna asta

LAura69 pt toate este f grea z1 dar trebuie sa fim optimiste si sa speram in sansa noastra...iar tu o sa ai o nunta ca in povesti....o sa vezi

Pupici speciali pt Mamidevladut, Kitysor, Marina
Va pup fetelor si va doresc o zi frumoasa si o saptamana usoara si plina de vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Alexia, de obicei la mine albusul este prezent inainte de intepaturi. Cand am intepaturi, deja este semn ca ovulatia se petrece in acel moment. Dar nu e o regula...si pana la urma ati prestat? Cu Gherasie nu mai fac nimic, ca m-au sunat de la centrul MNL sa-si ceara scuze ca a intervenit ceva si dansa nu mai poate ajunge azi, si sa reprogramam. Le-am spus mersi, nu e necesar, anulam consultatia si va mai caut eu luna viitoare. Intr-un fel mai bine, ca oricum stiam sigur ca am ovulat, nu mai avea rost sa ma duc... ca sa-mi zica ce? mai dadeam si 500.000 degeaba

Ioana, si eu sunt de parere ca menogonul e cam puternic... O sa mai cer oricum o parere medicala, inainte sa ma apuc, sper ca pana in septembrie sa decid ce fac. Ca idee, eu ma gandeam la ovamitdar...sa vedem!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

gagici am nevoie de ajutor: unde in gasesc pe T la spital?
eu am vineri programare la cabinet dar pt ca vreau sa plec din Buc l-am sunat si l-am intrebat daca pot merge joi la spital. mi-a zis sa incerc asa ca joi, dupa ce tremin la Iosup, vreau sa merg la spital si nu stiu cum sa procedez, la ce etaj il gasesc, la ce cabinet. asa ca astept informatii- va rooooooog.

multumesc

pup u

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Buna fete scumpe,
Marina pe T il gasesti la spital jos la colposcopie langa externari sau sus la etajul 4 parca. Dar eu zic sa mergi la colposcopie sa o intrebi pe asistenta, iar daca nu primesti un raspuns satisfacator il suni pe el.
Eu astazi z1 , si pe deasupra am primit si o veste f proasta. Asta e.....mai sunt si zile urate. Abia astept sa intru in concediu sa ma mai linistesc si poate sa devin mai optimista.
Pupici multi la toate fetele mele dragi si sa va vad pe toate cat mai repede cu liniute duble. Alexia, Laura, Laura69, Felicia, Amely, Ioanasi Marinar noastra scumpa.

Mergi la inceput