SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Olga, din intamplare eu inot am facut.La noi erau inscrisi copii de la 4 ani minim, deoarece se considera ca reusesc sa invete disciplina si sa asculte antrenorul.Nu stiu cum se procedeaza in Canada, dar daca si acolo e aceeasi limita de varsta, nu-i bai.Deveniti o familie de sportivi si fugiti cu totii in piscina.cu siguranta ca urmarintul pe cel mic nici nu veti simti cu trece timpul si veti imbina utilul cui placutul si pt.voi.Plus ca el se va simti mult mai linistit si mai relaxat vazandu-va alaturi.De exemplu., primul lucru care se face cand calci in piscina din Pitesti, indiferent daca sti sa inoti sau nu:toti se arunca in bazinul mare(minim 1.80m adancime).Daca si la voi se procedeaza la fel, cred ca nu-i tare dragalas pt un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

blue]Luna [/blue]asta e ceea ce nu mananc eu deloc. Adica cipsuri, inghetata, cola(!!!!!!!!!!!!!!) sub nici o forma. Adica mai mananc cate un muffin, cate o bucata de ciocolata ca macar are si parti pozitive dar cipsurile sunt declansatoarele nr 1 de celulita. Cola ar fi bine sa o scoti cat mai repede si prin asta ma refer toate bauturile carbogazoase care sunt in proportie de 95 % chimic si fac cel mai mult rau organismului.
Orice lupta pentru un corp frumos incepe cu bautul a minimum 2 litri de apa pe zi. Eu beau cam 3 daca pun si ceaiul verde. Deci incearca sa bei apa, nu sucuri sintetice, ca cele naturale e chiar indicat. Eu fac suc in casa sau daca chiar trebuie sa-l cumpar il iau de la frigidere si citesc bine ce scrie pe el. Ce gasesti pe rafturi cica sucuri de nu stiu ce alea nu-s naturale.
Sotul meu lucreaza in fabrici de lapte, sucuri, etc. Mi-a povestit ce a vazut intr-o fabrica de cipsuri si in una de suc si nu mi-au mai trebuit niciodata.
Legumele si eu le fac pe abur, sau la cuptor. La noi in casa nu se mananca sub nici o forma cartofi prajiti.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

didi edi dupa programul de ieri am tras un pic de febra musculara chiar daca am facut la sfarsit stretchinguri ( care printre altele sunt obligatorii dupa fiecare antrenament). Deci asta inseamna ca a fost solicitanta ca nu fac prea usor febra.
Azi e ziua de aerobic... Abia astept sa se culce copilutul de amiazi sa pot face. cat despre inot chiar ma gandeam sa-l dau ca face spate asa frumos la baietei. Aici se incepe cu obisnuirea treptata. Adica acum mergem noi cu el la bazin, apoi de la 2 ani pot sa-l pun in clasa... Asta depinde ca poate nu o sa-i placa. Bine-ar fi sa-i placa baschetul si sa ajunga in NBA si sa ma pot si eu pensiona la 55 de ani cu un porche si etc.
Eu am niste zile foarte grele,cred ca voi trage fizic zilele astea de o sa pic jos. Se fac maine 15 ani de la moartea mamei si pe plan psihic stresul e mare. Asa ca voi face ce am facut intotdeauna cand mi-a fost greu sau m-a durut, muncesc si fac sport pana la epuizare sa uit de durerea cealalta.
Va pup si poate mai intru.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Olga, daca ai nevoie de un umar ..........................Nu ezita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Olga,iti doresc si eu sa treci cu bine de zilele acestea.Cuvintele sunt de prisos.Trebuie sa luam reteta de la tine si sa procedam ca tine,in caz de stres,probleme,necazuri-multa munca si sport.
In legatura cu lucrurile nesanatoase faci ceea c ear trebui sa facem cu totii-sa nu le consumam-voi incerca si eu sa fac asa si sigur fac un pas mare si pentru viitorul fetitei mele,pe care incerc sa o hranesc cat mai sanatos cu putinta .
Si daca tot veni vorba de copii si eu am o fetita de un an si 10 luni care ar sta non-stop in bazin,bineinteles ca nu inoata,insa sotul meu incearca sa o initieze cat de cat.Aici cursurile de inot se incep cu copii mai mari.
Eu mi-as dori sa continue cu inotul cand va creste,sa speram ca ii va placea si ei.
Vazand si postarile voastre cu copii energici,cu pofta de sport,si visele noastre de mama,cred ca toate avem in casa cate un viitor campion olimpic….

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Eu tot cu ciclismul, cu toate ca pedalatul la deal la 32-35 C nu-i cel mai placut lucru. Dar nu ma las Fetelor, voi ati incercat o sedinta de masaj dupa spot? Zicea un coleg ca recomanda cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna fetelor! Sa stiti ca va admir pt puterea voastra de a evita anumite "elemente" nocive (cipsurile, ciocolata etc.). Eu nu reusesc sa ma tin departe de ele prea mult timp.
Eu fac mai mult fitness si am deja rezultate, sunt foarte multumita.
De fapt, apropo de aerobic vs. fitness, am 2 exemple clare. Nasa mea, cand vrea sa slabeasca nu mananca deloc! Ati inteles bine. A ajuns si la urgente - dar asta e o alta poveste. Ea face aerobic, eu fitness, dupa cum va spusei mai devreme. Diferenta se vede, cel putin la masa musculara, la aspectul pielii, la rezistenta fizica. Nu sunt impotriva aerobicului, sa nu ma intelegeti gresit, am facut si eu aerobic, dar eu cred ca nu e suficient. Am ajuns la concluzia ca e necesara combinatia: regim alimentar sanatos+aeorbic+fitness. De fapt, la sala unde merg eu fac si exercitii la sol, deci nu pot spune ca numai trag de aparate si atat. Acum am intrat in categoria 56 Kg la o inaltime de 1.67. Vreau sa ajung la 52.
Am incercat si masajul anticelulitic, dar nu-mi mai trebuie. M-au invinetit fetele alea de mi-era rusine sa ies in costumul de baie.
Pe la pagina 2 cineva intrebase despre o sala cu un antrenor bun, in Iasi. Sper ca nu e prea tarziu. Margas2005 eu una am fost la Armony langa Mall Moldova unde nu mi-a placut ingamfarea celor de acolo, ca sa nu mai spun ca e si scump. Acum am gasit o sala super chiar in cartierul meu, in Podu` de Piatra - Body Center. Sunt niste antrenori pregatiti, care iti urmaresc orice miscare si se tin de capul tau, nu te lasa sa faci ce vrei. Au si pregatire de nutritie, iti prescriu ei diete. Ce-mi place mie acolo e ca pot sta si trei ore daca ma tine, nu vine nimeni sa-mi spuna ca s-a terminat sedinta sau sa-mi spuna ca-mi trece pe abonament 2 sedinte. Daca mai vrei informatii, scrie-mi pe PM.

nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

lorina sa stii ca intr-adevar conteaza structura corpului. La mine merge bine aerobicul si pilate. Si am slabit mult, vreo 23 kg fara sa ajung la spital sau alte faze. Si da normal ca toata lumea ar vrea sa-si permita sa mearga la sala. Eu am bebe mic si nu am nici un ajutor. Deocamdata DVD-urile m-au scos din starea de grasunica foarte bine.

Apropo unde sunteti toate? Fetele! Haideti la o poveste.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

buna fetelor...va citesc de cand ati deschis subiectu dar nu am avut timp sa scriu...m-ar interesa si pe mine cateva programe de aerobic,daca se poate sa imi trimite-ti pe mail.Eu stau mai rau cu timpu liberdar fac zilnic 40-60min ceva pt organism(alerg sau steper+abdomene)sau merg la sala(asta mai rar(2-3pe sap)unde fac fitnes .Bebelina mea tocmai a facut 2 anisori si merg cu ea de doua ori pe sap la inot,intru si eu cu ea in bazin si ii place la nebunie,tot timpu se supara cand se termina sedintasi imi spune ca mai vrea...aici merg copii de la 6lunieu am dusa de la un an jumate...cand mai am timp va mai scriu,o zi buna si spor la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Daca o poate ajuta cineva pe Naomi,sa se gandeasca si la mine.
Dana,inca nu am primit programul Florentinei,ma gandesc ca ai avut probleme tehnice.
Salut toate fetele si va doresc spor la miscare.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput