SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Adevarul e ca sa margi constant la sala este cam solicitant din punct de vedere financiar. Nici eu nu ma duc tot timpul, dar nici acasa nu merge prea bine - stau la et IV si le sar vecinilor in cap la propriu, si cam la doua saptamani ma lenevesc sa fac exercitii abdominale de una singura.
Olga, felicitari pt bebe si multa sanatate va doresc amandorura!

PS: Uitati ce site util pt toate cele am gasit> http://www.sanatateata.com/frumusete/frumusete.htm

nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mai fetele nu stiu pe unde sunteti dar sincer nu-mi place ca suntem pe pagina 3. Unele dintre noi nu au mai trecut de-o eternitate.
Eu am facut sport mai usurel zilele astea ca mi-a venit bucuria cu o saptamana mai repede si mor de durere de burta etc. habar nu am de ce ca de obicei sunt ca ceasul. Si apoi pe langa durerea de burta mai am si o usoara febra musculara la burta de la exces de pillates.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Uite am sosit si eu.Sunt bine sanatoasa,fara febra musculara-deci se pare ca am nevoie sa lucrez mai tare.
Eu astept cu nerabdare sa se termine august,si implicit caldura,ca sa reincep programul de alergari.
De vreo 4 saptamani ma limitez doar la stepper,si gimnastica de intretinere.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Buna fetelor! Sper ca la voi acasa nu e asa cald ca la mine - eu fac sauna, ce mai...
Si eu am o febra musculara sanatoasa, am schimbat un pic "strategia" de lucru. Am insa un pitic pe creier. Dupa ceva antrenament am reusit sa mai scap de celulita si mi-am mai modelat fesierii si coapsele, mi-a ramas insa o butica in toata legea care nu vrea sa cedeze, desi fac cate 200 de exercitii abdominale pe sedinta. Aveti voi vreo sugestie? Ca eu nu mai inteleg. PS - nu fac excese de grasimi sau dulciuri.

nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

Lorina,intr-un top al caldurii m-as detasa cu siguranta.De mai bine de 6 saptamani,niciodata nu am avut mai putin de 42 de grade,iar temperaturi de 50-52 de grade sunt normale pentru luna august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
Am citit tot ce ati scris si va admir mult pentru tot cea ce faceti.Daca as avea si eu ambitia voastra, ce bine ar fiiCat am stat in Ro am mers la sala si am facut si inot o luna, dar aici imi piere tot cheful.Am crezut ca o sa continui, mai ales ca am slabit aproape 7 kg in 5 saptamani, dar degeaba.
Cred ca daca as avea cu cine sa ma duc ar fii altceva, dar nu am .
Am zis ca am sa profit sa fac plimbari pe plaja si sa inot, dar ma cam plictisesc.Merg o seara si cum e multa lume ca e zona turistica, imi piere tot cheful.
De alergatr nu pot ca am probleme cu genunchii, dar cea mai mare probleme sunt kilele.
cred ca ar trebui sa fiu mai perseverenata, sau mai incapatanata, cum uneori sunt, mai ales cand nu trebuie si sa ma apuc de sport.
Acasa aveam si un antrenor personal, care imi zicea ce sa fac, dar aici mergi la sala si nimeni nu iti spune nimic, si asta ma termina.Poate imi spune cineva si mie cum sa alternez exercitiile.
Promit sa ma apuc de treaba si sa vin cu vesti mai bune.
pupici

Mergi la inceput

Olimne-am intersectat din nou.
Nu renunta la plimbari si la inot in nici un caz.Sa stii ca si eu imi fac programul de mers sau alergat singura de foarte multi ani.E adevarat ca e mai usor cand ai pe cineva cu care sa discuti,dar uite acum nu esti singura,eu una te sustin(si cred ca si celelalte fete)-e adevarat ca virtual dar tot mai bine decat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multam mult pentru incurajari.
Chiar acum m-am urcat pee cantar si nu imi venea sa cred.Am 83.3 kg, si asta doar in 2 zile..Trebuie sa fac ceva ca nu se mai poate

Mergi la inceput

Olim, daca tot esti aproape de mare si iti place sa inoti, cel mai bun exercitiu e sa alergi prin apa pana la coapse. Sa vezi ce febra musculara te apuca. Sa stii oricum ca esti de invidiat ca esti aproape de mare . Tare as vrea sa pot inota si eu... fara colac
Cat despre exercitiile pe care le poti face la sala, e simplu, lucrezi pe grupe de muschi: incepi cu bicicleta, stepper-ul, banda mecanica sau cea electrica (la alegere), apoi continui cu exercitii pt coapse si fesieri, pt abdomen si la urma bratele. Daca vrei sa-ti faci o idee mai clara, uite si aici http://sanatateata.com/frumusete/frumusete.htm
Sper ca ti-am fost de ajutor.

nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Lorina, este super site-ul asta.Cred ca e printre putinele cu demonstratii.Si nu mai stai sa citesti ce si cum si sa-ti inchipui cine stie ce nebunii in efectuarea exercitiilor.Asa esti sigura ca-ti ies din prima.
Antrenamentele in apa sunt cele mai bune.Insa ai mare grija ce-ti doresti de la aleragtul in apa.ca poate duce si la cresterea masei musculare.
cat despre antrenat si urcat pe cantar in acelasi timp, la fel , cu putina grija.Ca se poate intampla ca grasimea sa fie inlocuita de masa musculara(care atarna mai greu).Adica doar hanele vor arata ca am slabit, cantarul va arata aceeasi greutate(asa zicea unul mare si tare in ale sportului pe la TV).
Momentan am o febra frumusica la abdomen(nu mai facusem nimic aici de vreo 2 luni) si lipsa exercitiului s-a vazut.
Iar acum in Pitesti ploua de rupe .Mi-e mai mare dragul cand privesc pe geam, dupa doua saptamani de 35-37 grade in fiecare zi.
va pup si spor la treaba.

Mergi la inceput