SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Luna maine o sa iti trimit programul, sper sa reusesc .. pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Multumesc Dana pentru amabilitate.Sa inteleg ca tu mananci doar de doua ori pe zi si asa de putin?
In general citind ce mananca fetele de aici,mie mi se face rusine doarece as intra in categoriagrupului.
Cum spunea si Daniela_b nu uitati sa mai scrieti ce mancati,ca sa ne inspiram una de la alta.
Eu una,mai am multe de invatat.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Luna nu cred ca esti singura...si eu maninc cam mult,acum studiez strategii in privinta alimentatiei...ma mai gindesc si ca nu maninc prea sanatos (intre pizza, focaccia, inghetate etc)dar nu ma tenteaza o dieta ci doar sa "reorganizez" putin totul..asa ca trag si eu un ochi la ceea ce maninca fetele, sper sa imi fie de ajutor...

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Luna mananc 2 mese principale sa le spun asa ; iar seara daca ma apuca nu neaparat foame ci pur si simplu sa rontai ceva, manac fructe...ca tot e vara si avem de toate acum. Ideea este ca am renuntat la dulciuri, si in locul lor am pus fructele. Cand am inceput eu acest mod de viata, era martie si pentru ca nu aveam fructe la discretie luam smochine, stafide, curmale care mi se par mai dulci ca o ciocolata. In general daca mananc dupa ora 6, mananc numai fructe sau numai legume ( nu salata) ci 2 rosii si 2 castraveti. Am incercat sa scap de un obicei prost anume sa mananc sarat, pentru ca asta retine apa. Nu stiu daca te ajuta sfaturile mele, dar cel putin in cazul meu au avut efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Eu am o masa principala pe zi, pranz sau cina. Peste mic dejun sar pentru ca pranzul e in jur de ora 12. Mananc 1-2 bombonici pe zi la cafea, chipsuri de loc, putina carne si multe legume (inabusite). Si ca toate astea sa nu se depuna, fac sport. De la 14 ani toate glandele cu secretie interna mi-au luat-o razna si mi-au trebuit vreo 6 ani sa-mi gasesc "echilibrul". Cam de 10 ani sunt atenta la ce manac si nu-mi mai face nimic cu ochiul: prajituri, chipsuri. Mereu cand imi fac analizele si vad ca glandele mele nu functioneaza se mira medicii ca nu am 100kg

Mergi la inceput

Linusa,cum prepari legumele inabusite ?Ce fel de legume folosesti cu preponderenta?
Dana,te incadrezi la categoria de eroine,ca si Linusa,de altfel,sa renuntati de tot la dulciuri,chipsuri.Intr-adevar cel mai important pas spre sanatate.O sa incerc si eu sa le exclud pe ambele din alimentatie.
Primul pas pot sa spun ca l-am facut deja,in ultimul timp fiind la dieta nu am mancat dulciuri,chipsuri si altele,si chiar nu simt nici o pofta pentru ele.
Nu mancati chiar nimic dulce,sa spunem in varianta light,fat free- o inghetata,un iaurt cu fructe, o Cola light?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Luna, cunosc ce face Revulsinul .La fel de buna e Fenilbutazona, care ajuta de altfel si in caz de intinderi.Stiu astea pt ca am vreo 7 ani de sport la activ asa ca....Nu prea mai suport mirosurile astora.cat depsre folie....haios, dar ...Am un trening termoizolant de pe vremea cand faceam sport sia juta enorm.Dar m-am gandit ca ajung sigur la nebuni legata fedeles daca ies afara la 37 grade imbracata cu fasul ala.
DVD-utile la care reactiionez eu fff bine sunt cele facute de Cindy Crawford cu expertiul in fitness Radu.de ex, O noua provocare are de toate:cardio, fitness, greutati.Lucreaza toate grupele de muschi si ajuta si la echilibru si flexibilitate.Ce-mi place:partea de coapse, solduri si abdomnen.

la cap.alimentatie:vine vara, bine-mi pare ca gasim si noi fructe si legume din belsug.salatele cu iaurt dietetic peste si fructele mancate cad mai diversificat ajuta cel mai bine.Daca am pofta de ceva dulce, am grija sa nu-mi lipseasca din frigider pepenele rosu.Si-mi trece repede, repejor.La toate acestea se adauga pestele si puiul, mancate la gratar sau fierte in apa+vin si condimente.Sunt mai putin fade decat gratarul.mai calc pe langa, deoarece sotul mananca alandala si ma mai trezesc pe la 10 seara ciugulind din farfuria lui.Dar si asta ajuta ca 2 doua zi muncesc mai mult la sport.
Spor si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Linusa,cum prepari legumele inabusite ?Ce fel de legume folosesti cu preponderenta?
Dana,te incadrezi la categoria de eroine,ca si Linusa,de altfel,sa renuntati de tot la dulciuri,chipsuri.Intr-adevar cel mai important pas spre sanatate.O sa incerc si eu sa le exclud pe ambele din alimentatie.
Primul pas pot sa spun ca l-am facut deja,in ultimul timp fiind la dieta nu am mancat dulciuri,chipsuri si altele,si chiar nu simt nici o pofta pentru ele.
Nu mancati chiar nimic dulce,sa spunem in varianta light,fat free- o inghetata,un iaurt cu fructe, o Cola light?

Sa vedeti ce "eroina" sint eu: in afara de trei rinduri de ciocolata ( adica 9-12 patratele) o data la nu stiu cit timp si in afara de fructe nu maninc nimic dulce. Zaharul meu vine de la cafea ( nociva treaba!!!) sau cerealele cu miere ( destul de rar)sau ceai. Deci fara inghetata, fara Cola de niciun fel, iaurtul doar sarat...
Prajiturile nu-mi plac.
Dar NU e bine, sint sigura!
Este o chestie prea extremista. Nimic din ce-i exagerat nu e bine...
Am ajuns in halul in care maninc doar citeva chestii de spaima sa nu bag in mine E-uri si mai stiu eu ce...Sint cam ingrijorata pentru ca imi dau seama cit exagerez dar pur si simplu mi se inchide apetitul daca trebuie sa maninc stiu eu ce "bunatati" in care "colcaie" substante nocive...
Asadar maninc trei lulele-trei surcele si de aia aveam nevoie de sugestii privind dieta.
Help!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Luna75, tai legumele in bucati mijlocii (varza, cartofi, ardei, vanata, rosii), pun condimente (ierburi, usturoi proaspat), le pun intr-o punga Knorr pt cuptor si le las 30 min in cuptor. Cateodata pun si carne taiata marunt si le las toate ca. 40min la cuptor. Daca pun carne, nu pun rosii pt ca pt ele 40 min e cam mult.
Rar mi se face pofta de chestii dulci. Poate e si varsta, ca nu mai sunt copil . Daca mi-e pofta manac o bucatica si gata.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru informatii.Va admir ca reusiti sa va controlati asa de bine alimentatia.E adevarat ca tot ce e exagerat strica,dar ma gandesc ca de ex.daca Daniela ar manca o ciocolata intreaga sau o punga de chipsuri s-ar simti vinovata,slaba,deprimata.
Si eu am o oarecare frica in mine,sa nu cumva sa cad in vreo extrema,dar daca ne gandim bine faptul ca X sau Y nu consuma dulciuri,sau nu mananca nimic nesanatos nu ar trebui sa fie considerat ceva anormal,sau eroic cum spuneam eu mai inainte.
Ar trebui sa fie un mod de viata pentru toata lumea.

Mergi la inceput