Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 7
Tonnia spune:
Hilde, tu nu prea ai de unde sa stii daca se trezeste de foame sau de sete sau de placere. Doar asa, sa-i faci intr-o noapte proba suptului, sa vezi de curiozitate cam cat mananca. Dar e greu noaptea. Daca vezi ca ia doar vreo 30-50 ml, nu de foame se scoala. Pe de alta parte, la ce crestere accelerata are el, s-ar putea sa-i fie foame pe bune, si-atunci ii dai, ce sa faci...
Lynette spune:
Multumesc mult pt raspunsuri! Sa va spun cum fac eu cu Dragos. Inainte de culcare (pe la 9) ii dau un biberon de 200 ml de lapte din care mai lasa cam un sfert pt care se trezeste cam intr-o ora si il termina. Apoi in cursul noptii mai termina un biberon de 200 ml. Seara il hranesc pe la 7.30, ii dau legume amestecate cu o lingurita mica de cereale si o lingura de iaurt, dupa care ii mai dau si un iaurt mic cu fructe pt bebelusi. Asta e masa lui cea mai serioasa ca in timpul zilei mananca mai putin si de fapt iaurtul e singura mancare care ii place cu adevarat.
karmenutza spune:
Tonnia, eu de fel ma cam culc pe la 12. Dar ma trezesc dimineata pe la 8 - 8,30. Dar sambata am fost plecati si ne-am intors pe la 10 jumate acasa. Problema a fost ca a dormit in masina, pe drum, cam jumatate de ora. Cand am ajuns acasa, i-am dat lapticul si nu s-a mai culcat pana la 2!!! Nu plangea, avea chef de joaca. Deh...era odihnita fata! Aseara cand ne-am intors din preumblari i-am spus sotului sa nu o mai lase sa doarma pe drum. Ca ar fi vrut...a tinut-o de vorba, o juca din manute, picioruse etc. Si cand am ajuns aproape de casa s-a pus pe plans, era suparata ca nu e lasata sa doarma. Dar a fost mai bine asa.
Catalina
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Sint in urma cu raspunsurile, dar voi recupera. De citit am mai citit, revin cind pot.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
alinam spune:
neata!
nu cred ca se trezesc bb-ii de foame noaptea, pai al meu pe la 8-9 papa un castron de fructe cu cereale, baie, si apoi tzitzi ..foame sigur nu ii e, dar se trezeste asa de dragul suptului cel putin asa zic eu.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Hildegard spune:
Sa va zic.
Eu aud cum baloteaza cand suge.
Deci nu cred sa suga 30-50 ml. suge vreo 100-200 dar searra papa dupa cum am zis. Cred ca de dragul lui titi se trezeste sau chiar la cei 80 cm papa la greu........dilema!!!!!!
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
alexuta2005 spune:
'Neata!
Am aparut si noi, un pic cam suparate.Nu stiu ce avem, sa fie oare dintucii? Ei sa ne chinuie asa?Ieri Alexia a plans mult (ea de obicei nu plange, ne-am speriat un pic, ca nu stiu daca a plans asa de mult de 10 ori de cand s-a nascut, de noi am fost mai norocosi!)si cum i-am dat cu calgel pe gingiuta a tacut instantaneu.
Acum studiaza pe covor niste carti de povesti pe care le scoate din rafturile de la biblioteca(sunt jos si ea ajunge la ele).Le scoate, le analizeaza un pic si apoi le arunca.
Ieri nu a vrut sa manance nimic la pranz.Poate azi o avea chef.
Hildegard zici ca ati avut probleme de la iaurtul mili? Noi tot de asta mancam si nu avem nimic. Cred ca conteaza si cum e depozitat in magazine sau transportat pe caldurile astea.Eu il iau pe cel cu termenul cel mai lung.Aseara in Metro am rascolit tot raftul sa gasesc iaurt mai proaspat caci astia il pun pe ala care expira repede in fata si ala mai proaspat in spate.
poze
alexuta2005 spune:
Aud ca se trezesc bebeii noapte de foame?
Alexia nu s-a mai trezit de la 2 luni.Manca la 22 si apoi la 6 dimineata.
Apoi incepuse si ea cu program de 7 dimineata(ne placea ca mai dormeam un pic).Acu vad ca a inceput sa fie matinala se trezeste la 6. Ma termina de tot sculatul asta de dimineata.
poze
diplodocus spune:
neatza buna!
Despre somnul de noapte se discuta pe aici?
Atunci va spun si eu, dar nu ma lungesc prea mult, pt ca fac parte din categoria norocoaselor la faza asta:)
Luca adoarme la 22 si de trezeste pe la 6-7 cind papa tzitzi si adoarme instant inapoi pina p la 8-9...
Oricum a avut si el perioade serioase cind se trezea des noaptea..cred k d la dintisori...Eu m-am consolat cu ideea ca totul e pe perioade la el...Cind se trezea noaptea imi ziceam cu stoicism...Lasa, ca o sa vina cindva vremea sa doarma si el toata noaptea
IOANA si Luca-Mihnea
cge spune:
'neata!
Hai sa va povestesc aventurile cu mancatul ale Ancutei.
Eu i-am schimbat Milumil 3 cu Nan, si e incantata de el.
Dimineata ii dam suc de fructe si mancarea de pranz.
Pai, daca nu vrea fata altfel mancarea de pranz.
Oricum, nu mananca decat putin din piureutul ei de legume cu carne. Apoi se culca fata.
Dupa somn iesit afara, si mancat afara.
Oricum, mananca mult mai bine afara.
Ieri am fost la Mac Donald's, era in jur de 16.
Fata nu mancase decat un pic de peste dimineata + lapte si zeama de compot pana la ora asta. Dar nici un biscuite, pufulete.
Si ne asezam noi la masa, si eu incep sa scot borcanasele cu mancare: peste, fructe, iaurtelul. Si le rade fata pe toate 3.
Se uita toata lumea de la Mac la ea, cum lua masa in oras.
Concluzia ar fi ca fiind in perioada dintilor poate nu are asa pofta de mancare, dar si ca pe asta care o are si-o strica cu biscuiti/pufuleti intre mese.
Asa ca maica-sa denaturata o lasa pana i se face foame zdravan, si atunci mananca fata.
Sper sa manance si cu bona, ca sapt. trecuta nu a mancat deloc mancarea de la pranz cand a stat cu bona. O pacaleste
A, si am facut si eu prajitura fara coacere cu piersici ieri de ziua fetei. 10 luni
A iesit super, i-a placut si sotului care este foarte pretentios.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati