Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 6
kristinutza spune:
ooo, radu e pe coperta de 7 luni...
cu ocazia asta am vazut ca avea doua poze in albumul ala, scuze.
vai, nu pot sa cred ce copii frumosi avem!!! tot am vrut sa retin sa va laud, dar mi-au placut mult toti!
hai ca transport copilul la mama sa iesim in oras. nu de alta, dar daca radu vrea sa doarma seara, nu sa stea la terase...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
b_irina_c spune:
Futuremother eu te-as trece in listuta dar sa-mi fie rusine... nu am retinut numele bebelinei.
Diana ... Tare faza!
Tonnia . Si inca 2 pt Dinu si bb2. Sper sa pape mai bine laptic!
Diplodocus daca ramane loc in fata baga-i putza in olita . Cand il asez pe olita si lui Vladut ii ramane in sus dar i-o asez eu cu mana a.i. sa faca pisu in jos.
Anto . Iaurt a mancat din comert de cand se stie (nu ma priocep deloc sa fac in casa). De obicei papa Mili, dar si iaurt natural de la Brenac (acum nu mai tin minte exact de care, dar intr-o vreme am mai luat de la alta firma).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
deeapui spune:
Si eu ii decojesc caisele, si le scot samburele. I le dau asa, jumatati si le haleste imediat (ca deh, doar avem cu ce-7 dinti).
Alex papa iaurt de la Milli, din ala galben, cate unul in fiecare dimineata-are 125 gr. Scrie pe el "Simplu si pur". Eu la inceput ii faceam in casa, din lapte de vaca adus de la tara, dar mi-a facut dupa un timp alergie la el, asa ca am trecut pe din asta. Mi s-a parut cel mai apropiat ca gust de cel facut in casa.
Hilde, sa faci praji. E super buna!!!
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
deeapui spune:
Am uitat sa va spun..a dormit Alex azi 2 ore juma la pranz. nu-mi venea sa cred!. el de obicei doarme maxim 1 ora, asta de 3 ori pe zi.
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
roxi23 spune:
Darius a facut diaree de la iaurtul Milli.
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
Lynette spune:
dragi mamici,
am si eu un baiat de 10 luni, Dragos. Al meu inca se scoala noaptea, de fapt a inceput pe la 5 luni (pana la 5 luni a dormit bine, nici nu-mi venea sa cred) iar acum parca e din ce in ce mai rau, se trezeste aproape din ora in ora pt ceva lapte. L-am pus cu noi in pat ca sa ii dau mai usor lapte (bea din biberon). Voi ce parere aveti, si ai vostri se mai trezesc asa? Poate imi dati voi ceva sfaturi ca nu prea stiu ce sa mai fac (am incercat sa ii dau apa dar nu merge). Multumesc!
karmenutza spune:
'Neata! Tonnia, incearca alt lapte. Milumil 3 este foarte dulce, poate ii place ala. Eu am inceput sa-i dau din asta dar am renuntat, ca nu mi-a placut mie, si nu vreau sa se invete cu gustul ala, ca altfel nu mai bbea lapte normal cand o fi cazul. Ii dau tot Milumil 2.
Lynette, daca se trezeste peste noapte sa manance, inseamna ca nu se satura la masa de seara. Da-i ceva mai consistent. Mancare solida sau pune-i in ultimul biberon 2 lingurite de cereale.
Catalina nu se mai trezeste noaptea sa exerseze, in schimb mai devreme de 12 noaptea nu se culca, neam! Stam cu ea afara pana la 10, si abia apoi baita, biberon, un pic de joaca si nani. Mie-mi convine sa stau cu ea mai mult afara seara, parca e si aerul mai curat.
Mai, fetelor, eu de cate ori am incercat sa-i dau caise, a durut-o burtica. De la alte fructe, nu. Si a mai durut-o cand i-am pus rosia cu seminte cu tot, desi era fiarta. Acuma i le scot. De cateva zile am incercat si eu banana si nu are nimic, ii place si nu-i face rau. Ca sa nu se constipe i-o dau amestecata cu piersici sau nectarine.
Catalina
Hildegard spune:
roxi,
si Steff a facut diaree de la iaurtul milli.
asta mai de mult, aprox 1 luna.
nu mai dati milli!!!!!!!
Carmen, uite la noi cum sta treaba.
Sera pe la 19. Steff papa un blidog de cereale Humana cu capsuni, (scrie pe ele 8 luni). La 8.30 facem baie si apoi un picutel de joaca dupa care somn + titi. Adoarme si dupa 1-2 ore depinde nu e o regula, se trezeste. Daca-l pun la san adoarme la loc.....si doarme pana la 2, dupa care iarasi titi.....si tot asa.
Pai de ce se trezeste?????
Ca nu e satul seara?
Cum sa-i dau cu sticla lapte????? Nu pot. Nu vrea
Poate daca va mai creste nu se va mai trezi. nu stiu ce sa zic.
Lynette si noi suntem in situatia asta
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
Tonnia spune:
Karmenutza, si eu am probleme constant de la caise, fie ele si de la borcanas. Nu-i priesc absolut deloc.
Si tu cum rezisti sa te culci dupa 12? Nu esti obosita?
Kristinutza, merci de sfaturi! Am incercat buna parte din ele, numai ca asta e si capos, de fiecare data, fara exceptie, cand nu i-a convenit ceva, n-a mai vrut nici altceva, adica a fost o masa ratata, parca i s-ar lua de tot dupa ce am un start prost.
In fine, ieri, dupa ce m-am plans, a ras seara 240 de lapte, asa ca iar nu mai inteleg nimic, nu stiu de ce depinde dar mi-a intrat in cap ca e dependent de apa Borsec, cum i-am dat alta n-a mai mancat lapte, aia 240 i-am facut cu Borsec.Sa vad mai departe daca se confirma.
Lynette, bine ai venit pe la noi! Hai si tu pe lista noastra! Cat mananca noaptea baietelul tau, asa o gura-doua sai ii e foame cu adevarat? daca chiar ii e foame, e cum zice Karmenutza, nu se satura si poate incerci cu cereale. Daca doar e dependent de gest, pot sa-ti spun ce am auzit de la alte mame, cica diluau laptele de noapte, treptat, pana cand au ajuns sa dea apa, iar apoi a renuntat si copilul ca nu mai renta sa se trezeasca pentru asta.
Hildegard spune:
Poate papa titi Steff in loc de apa......
Sa stiti ca ziua papa bine de tot mancare si uneori titi.
sa va pun azi dimineata pa la 8.30 am facut ceai de menta, am pus o lingurita de zahar si asa caldut i l-am dat sa beie. a baut plodu 100 ml. Dupa care somn de voie . si acum doarme.
Am sa incerc dimineata sa-i dau lapte in loc de ceai. El bea din canita cu cioc. Ce ziceti?
PRAJITURI