Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Diplodocus Petrut e grasun, dar olita lui are aparatoare in fata. Nu ca el n-ar umbla sa scoata podoaba afara... In schimb pentru ca are fundul mare, olita lui canta cantecul de triumf de cate ori se misca, fundul lui era pe raza de lumina. Asa ca in loc sa-l incurajeze cand face si pe mine sa ma anunte ca a facut ceva, olita lui canta tot timpul , asa ca am scos bateriile.

Dimineata pe la 7:30 s-a sculat, i-am dat sa suga si apoi l-a luat sotul in grija, eu m-am culcat la loc. Pe la 9:30 sotul ma trezeste ca s-au intors din parc, Petrut era in pijamale. Il intreb daca l-a luat asa in parc, sotul zice ca da, dar toata lumea care i-a zambit si a vorbit cu el n-a zis nimic de pijamale, iar chinezii care faceau exercitiile alea cu sabii si miscari incete nu s-au uitat la el.
Aici pijamalele arata ca un tricou normal cu pantaloni, n-ar fi fost o problema daca pijamalele lui n-ar fi fost cu norisori bleu si stelute galbene ... bine ca nu ne cunoaste nimeni pe aici.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Irina, ce frumoase poze! De fapt, Vladut e misto de tot!

Sunt cam disperata, Dinu mananca 100 de lapte pe zi, ce fac?Cge, ce lapte i-ai bagat Ancutei?

Intru mai incolo.

La multi ani, sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata la printese,

Of, mai Tonnia, naspa rau cu mancatul asta.
Victor mananca Nan2 cu bifidus, din acela normal. In schimb nu-i plac cerealele in nimic, asa ca daca i-ai pus cumva cereale in lapte incearca si fara.
Bafta multa si sanatate la piticut.

Futuremother, bine ai venit, sa-ti traiasca puiuta si mai scrie-ne despre voi.
Ca sa apari in listuta trebuie sa dai datele fetitei, cele care sunt pe prima pagina si una din fetele mai pricepute va va adauga.

Eu sunt la serviciu, am doua cafele la bord deja ca altfel nu ma trezeam. Victor a inceput sa practice sculatul noaptea, azi-noapte nu mai stiu de cate ori m-am trezit, 3 sau 4, asa eram de chiauna. Noroc ca ma ajuta si sotul, dar chiar daca-l linisteste el, tot ma trezesc si eu.

Cu socrii in vizita e cam naspa, dar ne descurcam, important e sa nu incercam sa gasim o logica in ceeea ce fac si sa nu ne enervam. Ieri a fost Ovidiu (sotzul) cu ei si cu Victor la un magazin e toale (solduri, neica!!!)si mi-a zis ca a inteles cum e cu trei copii.

Va pupacesc si va urez o zi buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

'neata buna!
La noi ploua, si e rece...dupa vreo luna de canicula..nici nu-mi vine sa cred...
Ne imbracam gros si iesim afara...

DIANA-si olitza mea are aparatoare, dar cred ca trebuie sa caut alta, cu aparatoare mai mare ca-i iese uneori peste...
IRINA-nu stiu cum sa fac, ca daca-l pun mai in spate, ii ramine si lui loc in fata, dar face pipi pe linga :(

Oooff, ce mari probleme avem noi,si importante, ce sa zic
Pupici, sper sa pot citi ceva din urma

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Hmm, e ceva suspect pe aici...de ce nu a mai scris nimeni dupa mine? Unde v-ati ascuns zanelor?

Irina, bine ati venit, sunt super pozele.
Vladut mananca iaurt din comert, nu ti-e frica sa-i dai? De care cumperi?

Codruta, Kid, drum bun, vacanta placuta.

La multi ani! sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi si sa iasa bine prajiturile facute de mamicile voastre cu aceasta ocazie.

Alexuta, am vazut si eu pozele cu frumusica ta, sa-ti traiasca, e foarte dulce.

Pupaturi la fete, ma duc sa mai muncesc un pic,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Tonnia imi pare rau ca ia probleme cu bebelul. Dar daca ii dai lapte in loc de apa/ceai/suc? Zic si eu...

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

tonnia, si la mine radu a vut o perioada in care nu mai vroia lapte aproape deloc. am incercat in toate felurile:
in primul rand i-am pus acelasi laptic in canitza cu cioc si asa il bea, dar in biberon sub nicio forma;
s-a plictisit si de tactica asta, asa ca m-am gandit sa schimb cerealele - a inceput iar sa bea;
cand iar a inceput sa nu mai vrea, i-am scos de tot alea doua masuri amarate de cereale si i-am dat laptele simplu - a baut de zici ca-l pedepsisem cu cerealele;
acum i-am luat alt fel de cereale si nu pare deranjat de ele, a baut bine;
daca nu bea seara tot lapticul (de obicei se intampla din motiv de oboseala, v-am zis ca radu la 19.00 tre sa se culce ca altfel e scandal), i-l dau fara regrete in somn. se lasa copilul unde e, in patut, i se deschide gura, i se mufeaza biberonul, se misca un pic tetina, copilul se trezeste si incepe sa suga de parca pana atunci numai asta ar fi facut.
daca dimineata nu bea lapticul, ii mai dadeam pe parcursul zilei, dupa masa solida, un 60-90 ml de laptic.

asta e experienta mea. eu cred ca, pur si simplu, se mai si plictisesc de acelasi gust. si nu numai. adica... dupa cum spuneam, radu nu suporta intr-o perioada sa bea din bibe, iar din canita bea acelasi lapte dintr-o suflare. aaaa, si mai schimba tetinele, da-i cu gaurica mai mare, mai mica, cine stie cum vrea. la mine si asta mai dadea rezultate cand incepea sa nu mai vrea.

aaa, sa va mai spun faza: am descoperit ca radu ar manca aproape orice, cu conditia sa fie si ceva de mestecat. i-am facut un piure... bleah. chiar n-a iesit bun, asta e, nu stiu de ce. a luat infometat plima lingurita, dup-aia strangea gura ca o baba stirba sa nu-i mai dau. i-am pus atunci piure pe o bucatica de paine... eee, ce mai casca gura. ii puneam in fiecare lingurita cu piure o frimitura de paine si era super incantat. la fel si la piureul de fructe. i-am facut branza cu piersica, insa n-am mai bagat la blender, am dat piersica pe razatoare si branzica n-am mai pasat-o chiar bine-bine. sunt convinsa ca i-a placut f mult ca putea sa molfaie, sa plimbe prin gurita.

asa ca, tonnia, poate schimbi cerealele sau le scoti de tot (sau ii pui cereale daca-i dadeai fara), schimbi ambianta (da-i in parc sau in alta parte, in alta camera, in alta pozitie in loc de patut sau da-i din canita in loc de biberon), da-i lapticul mai rece daca i-l dai cald sau invers, schimba ceva, poate i se pare mai interesant si bea mai mult.

de ex, cateodata radu nu vroia sa manace piureul, iar eu ii schimbam lingurita. eiii, deschidea gura de zici ca-i schimbasem mancarea si era cea mai mare delicatesa...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Irina, .
Noi nu avem multe noutati, decat ca toata ziua tre sa stau pe langa el fiindca se agata de tot ce gaseste si se ridica in picioare, asa ca pericolele de cadere sunt la tot pasul. In patut deja se tine doar cu o mana si din cand in cand merge tinandu-se doar pe burtica.
Azi mi-am adus aminte ca ii placea broccoli cand era mai mic, asa ca i-am facut cu cartof si galbenush. I-a placut. Nu ca mi-as fi facut probleme ca nu ar manca ..grasul compasul.Dupa piure a mai balotat si 2 caise si acum doarme de 1 ora si jumate.
Pupici.

Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

a, da! si radu mananca intregi caisele, cu tot cu coaja. ii dau cate o jumatate si mananca asa. nu stiu cu ce, ca are doar doi dinti...

ati uitat cumva de ieeee? ei bine, radu nu! ii fac acum album de 9-10 luni si tot poze cu ieee am. dar vad ca tine degetele a "ciu-ciu". poate asta vrea sa-mi arate de fapt...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Deea,si eu vreau sa incerc paraji alea 3 de la Dr. O
O sa pun si poze.

In rest suntem bine.
Anul asta kanc vacanta la mare...ca doara aveme bebel, nu?
N-am cu cine lasa cupilu. cu el nu ma duc ca e prea mic inca.
Cand nu o sa mai suga va fi mai usor noaptea.....

eu inca piersicile si caisele le decojesc.
Vreau sa-i dau si io broccoli.
Stefan a mancat pana acum iaurt: Campina, Danonino 50 g, Danonino Gigantino 190g, ZuZu.
Bea ceai, lapte titi, suc natural, apa plata.

va pup

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput