Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 4
kid2003 spune:
Codrutza, drum bun si vreme frumoasa!
Si noi decolam maine, vorba vine ca plecam cu masina.Dar tot vacanta se numeste, prima dintre ele. O saptamana numai, restul de doua le luam la jumatatea lui august.
Asadar pana peste o saptamana nu va mai citesc. O sa imi fie dor si de Alex (pe care o las cu bunicele) si de voi si bebelaci!
Pupici maricei!
b_irina_c spune:
Multumim frumos tuturor de laude !
Alinam piscina noastra e de la Cora !
Deea cu mancarea a fost destul de lejer ca Vladut papa borcanele aproape de orice fel. Dupa masa ii luam iaurt si i-l dadeam cu biberonul. A fost chiar mai simplu decat credeam.
Codruta, Kid vacanta placuta!
si revin cand mai am timp!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
futuremother spune:
Cum sa fac si eu sa- mi apara fetitza in lista cu copii ?
E nascuta in 11 octombrie 2005 si mi- ar face maaaare placere sa o vad in 'gramada' de boboci .... nu ? ca doar, sunt niste boboci !
multumesc celor care ma vor ajuta .... sunt sigura ca vor fi...
Camelia Moisescu-Vida
Hildegard spune:
Roxi, lasa ca sie u am patit asa. Esti figura mare!!!!
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
Carmi spune:
Buna la fete !
Irina, bine ai revenit, frumoase pozele voastre.
Codruta, vacanta frumoasa !
Ieri a fost aniversarea casatoriei noastre si Fabiano ne-a facut un dar frumos: a stat pt. prima data in 4 labutze...nu suficient de mult, ca sa-l pot fotografia. Oricum, bine ca a inceput.
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
deeapui spune:
Irina, hai ca te voi bombarda cu intrebari acum...Voi ati stat la hotel sau la gazda? fiindca noi vom sta la hotel si nu stiu cum sa fac cu laptele..adica cu ce sa-i incalzesc apa..ma gandeam sa cumpar un termoplonjon, ca nu-mi vine sa dau atatia bani pe un incalzitor doar pentru 10 zile.
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
diplodocus spune:
Semnam si noi condica, la zi de sarbatoare
Azi are Luca-Mihnea 9 luni...Mamaaa ce mai trece timpul
L-am masurat, are vreo 77 cm, si vreo 11 kg( cred...)
De cind n-am mai scris, a descoperit k sa poate ridica in genunchi...A devenit super activ, vrea tot timpul sa se ridice
Face Paaaa! cu minutza, e un dulce, ma topesc cind il vad.
A inregistrat prima cazatura...din scoica...desi era bine "proptit"( credeam eu)
E cuminte in continuare, doarme, maninca si nu am probleme mari cu el, as spune
E o faza putin comica prin care trec eu acum...am inceput sa-l pun pe olitza...e OK, sta cuminte, dar nu stiu eu cum sa-l pun mai bine, ca-i iese putzulica afara cum se tot misca
E o olitza clasica...oare sa caut si o sa gasesc una cu "aparatoarea" respectiva mai mare? Sau trebuie sa-mi imbunatatzesc tehnica de a-l aseza( desi nu vad cum...)
Cineva dintre mamicile ci bb-ici mai grasunei au patzit asa ceva
Nu de alta dar nu e prea placut cind face pe linga..
Pupici pt toate mamicile si bb-icii
IOANA si Luca-Mihnea
deeapui spune:
AAA..am facut si eu azi praji din aia fara coacere de la Dr...eu am facut din aia cu ananas, fiindca e unul din fructele mele preferate. A iesit ft buna, super racoroasa, perfecta de vara. De facut foto nu am apucat, fiindca s-au infipt dusmanii in ea ( adica Marius).
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
b_irina_c spune:
Carmi .
Deea am stat la gazda (o viluta draguta) si lapte i-am facut cu apa la temperatura camerei, nu i-am incalzit-o. Eu si acasa ii dau lapte la temperatura camerei mai ales acum cand e cald. Eu cred ca e ok cu termoplonjon.
Diplodocus eu am olita normala, dar il pun mai in spate si la noi chiar ramane loc in fata. Luca e mai grasunel ca Vladut si poate din cauza asta nu are loc.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
roxi23 spune:
VERONICA (I PUP U BACK)
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."