Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 3
Tonnia spune:
Hilde, m-as muta langa tine!
Gabi, sanatate baietilor!
Am citit din 2 in 2.
Sunt rupta de oboseala, practic ma simt o epava...Si n-am facut nimic special. Pa!
dayssy spune:
Hilde, sincer vin si eu la tine.... mai ales sotul meu care e mort dupa pozele cu prajiturile tale.
Eu sunt libera. Copilul e plecat in tabara (la bunica), asa ca am timp sa recuperez din urma.
multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
b_irina_c spune:
Am venit si eu de la mare... Va dati seama ca n-am recuperat nimic... Probabil ca luni voi apuca...
Bb a fost f. cuminte la mare si i-a placut la nebunie. In apa era de-a dreptul extaziat... tipa de placere... A fost super am facut tot ce a zis Calapod ca nu e voie la mare ! O sa va povestesc mai multe cand voi avea timp.
Pana una alta trebuie sa ma laud cu pozele de la mare. Ne-am intalinit cu Irina81 (de fapt cu toata familia). Matei e un dulce i e cuminte foc. Sunt si ei in poze.
mamicile si copilasii!
Noapte linistita tuturor!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
roxi23 spune:
IRINA V-AM ADMIRAT IN POZE! Ce flacau mare ai! Am vazut ca si-a luat deja permisul! Vladutz a condus?
VERONICA PARCA TU SPUNEAI CA TE-AM DISTRAT! HAI SA TE MAI AMUZI UN PIC. vA SPUNEAM CA I-AM FACUT TORT SOTULUI AZI. Si dupa ce l-am taiat mi-am adus aminte ca am uitat sa il insiropez!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
alinam spune:
neata!
hai pe prima pagina.
Irina am vazut pozele si am concluzionat: toti bb-ii se joaca in nisip , au galetusha si sita si piscinuta de la carrefour! frumoase poze.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
neata!
hai pe prima pagina.
Irina am vazut pozele si am concluzionat: toti bb-ii se joaca in nisip , au galetusha si sita si piscinuta de la carrefour! frumoase poze.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
dana_lucia spune:
Buna tuturor! In primul rind felicitam copilasii care au implinit ieri precum si pe cei care mai implinesc azi o lunita, "La multi ani!"
Irina, sa va fie de bine vacanta. V-am admirat in poze, ce baiat mare ai si deja conduce masina, bravo!
Despre noi doar de bine, nazdravanul Alberto e la fel de activ si mincacios ca si pina acum iar la capitolul pozne e campion cred.
Azi e vreme frumoasa si cred ca o sa dam o fuga la plaja mai tirziu.
Sa aveti o simbata cit mai placuta, salutari,
Dana Lucia si Alberto
deeapui spune:
B_irina, super pozele de la mare!!! Eu nu stiu ce ma voi face cu Alex, fiindca nu vrea de nici un fel sa tina sapca pe cap! singurul lucru pe care il accepta pe cap e gluga .
In privinta mancarii, cum te-ai descurcat? Ma refer la masa de la pranz..i-ai dat borcanele?
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
codruta_grg spune:
Maine decolam ..... Va pup pe toate si toti si ne auzim cand ne intoarcem
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
kristinutza spune:
irina, suuper pozele!
mi-ai facut o pofta de mers la mare cu radu...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video