mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

GETY Despre valorile IR-urilor am mai scris, sunt indicii de rezistenta ai arterelor uterine si ombilicale, pe scurt, arata cum se alimenteaza bebe si nu trenuie sa fie prea mari. Tu ce valori ai?

acai24 Eu cind dorm nu-l simt pe bebe, poate sa faca revolutie in burtica, dar eu cred ca doarme si el... insa cind ma trezesc, pun mina repede pe burtica sa vad ce face si da somnoros si el cu o mina sau un picior.

roxanae Sper ca nu e tare deschis colul tau ca nu mi-ai spus cit. Dar stai cuminte in pat si o sa fie bine. Ieri a nascut Larisa, mamica de iul-aug care a avut colul deschis de 1 cm, a stat numai in pat 5 sapt. si s-a inchis la loc. Apoi a mai facut miscare dar nu multa si are o fetita de 3535 gr perfecta, nascuta la 40 sapt. fix.
Curaj si rabdare!

Si pe mine ma doare spatele destul de des, cam la 2-3 zile, dar daca stau intinsa pe spate citeva minute imi trece.

Fetelor, am vazut ca suntem destule in clubul "fara chilotei"... dar sutien purtati? eu am purtat un maieut de sustinere din bbc si noaptea chiar, dar de cind cu caldurile astea nu-l mai suport. Ma dau cu crema zilnic pe sini dar mie frica sa nu fac vergeturi.

Mirabela sapt. 30
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vauva, da, eu fac salata de vinete cu ou crud. De fapt doua galbenuse fierte tari amestecate cu unul crud. Si mananc ft. des salata.
Vinetele tot in tava, la cuptor le coc.

Mirabela, eu port sutien numai in exterior (cand iesim la plimbari, vizite sau alte chestii). In casa obligat stau fara.

Sandra, mai, dar voi sunteti pescari profesionisti! A fost bun crapul? Cum l-ai gatit?

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Hai ca m-ati molipsit si pe mine cu vinetele coapte (desi risc la greu...cu arsurile mele...) Cum se coc in cuptor, asa intregi, cu coaja? Si CAT TIMP? (am eu o problema cu durata...ca si la porumb) Ceva particularitati? Eu stiam coapte pe plita...de fapt n-am facut niciodata de capul meu, am vazut la mama

Eloise 26+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ROXANAE
si eu am colul deschis ,dar la exterior,si am doar 23 sapt.Si eu stau toata ziua in pat de 4 luni incoace si trebuie sa styau pina la sfirsit.Dar e asa greu,simt ca nu mai pot,si adevarul este ca ma mai ridic din pat,merg la bucatarie ,ma mai plimb prin casa,pe terasa,trebuie sa iau si cite o gura de aer,mai ales dimineata.Ma chinuie contractiile aste timpite,asa as vrea sa nu le mai am,stiind ca favorizeaza deschiderea colului,dar e ceva ce nu pot controla,le mai potolesc eu cu antispastice,dar tot le am.
Tu cite sapt ai?am citit tot mereu ce ai scris,dar sunt tare uituca...

Adina 22+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufy de fapt nu am gasit un remediu pentru arsuri, pur si simplu am redus alimentele pe care le mananc, daca iti povestesc ce mai mananc imi plangi de mila. Am observat ca fac arsuri foarte nasoale de la legume gen rosii, varza, ceapa, in general tot ce e mai proaspat si mai bun acum si imi pare asa de rau ca nu le pot manca. M-am saturat de piure de cartofi si supe chioare. Imi pare asa rau ca te chinuie zilnic starea astea, mi-e teama ca nu scapam de ea pana la nastere.
Mirabelac eu nu pot sutien in casa, port numai bustiere cand ies afara. Nu mi-am mai luat sutiene in sarcina deoarece, la un moment dat, mi se modificau sanii asa de repede, incat nici nu imi dadeam seama ce masura port. Astept sa revin la un normal sau sa stagneze intr-un fel.

Ignatica

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, bagi vinetele intregi (cum le cumperi) intr-o tava, la cuptor. Deschizi cuptorul, introduci tava chiar pe plita, reglezi cuptorul la o temperatura potrivita (200-250 grade) si le 'uiti' in cuptor pentru 45 de minute.
Apoi le intorci pe partea cealalta si le lasi pana se inmoaie. (le verifici cu mana).
Si gata!

Aseara am copt vreo 3 kile de vinete. O tura de copt dureaza in jur de o ora....

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor stie cineva daca se pot folosi supozitoare cu SCOBUTIL??? pentru dureri de spate. Mi-a spus o prietena care abia a nascut ca ea a folosit pina la 3 /zi.

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Monique eu folosesc dar pt. contractii si am citit si prospectul si nu cred ca folosesc pt. dureri de spate (sper ca nu sunt durerile de la contractii). Stiu ca actioneaza pe musculatura neteda. Mie mi-a zis sa iau un paracetamol daca nu mai pot de durere dar nu iau, mai fac un masaj si stau pe spate intinsa si trece. Dar poti intreba dr.

Mirabela sapt. 30
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Am reusit sa vb cu dr. Cica sa incerc cu scobutil si nospa si sa vad ce se intimpla.Oricum durerea m-a mai lasat . Mai mult ma doare noaptea.OFFFF pina ajung joi la control sa vb cu el ca lumea.

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef81ro spune:

Fetelor vroiam sa va intreb si pe voi.Daca se aduna bb intr-o parte si se intareste burtica, adica e un pic dureroasa trebuie luat No-spa? ca eu asa am patit aseara si cand am vazut ca burtica e tot tare asa de vre-o cateva minute am luat un No-spa.
Stefy30 sapt

Mergi la inceput