mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Eloise, bagi vinetele intregi (cum le cumperi) intr-o tava, la cuptor. Deschizi cuptorul, introduci tava chiar pe plita .................

Carmen multumesc pentru explicatia step-by-step. Heheheeeeeeeeeee. Asa, sa pricep si eu! (de fapt, ce stiti voi ce talente ascunse de gospo am eu?)

Eloise 26+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MINI-ME- Multumesc de incurajari! Nu stiu ce m-a apucat dar imi va trece!

INNI-Multumesc si tie! Imi pare rau ca n-a fost frumos la zoo...si eu care te invidiam ieri ca poti iesi din casa!
Azi m-a 'programat' sotul la o plimbare-'fara drept de apel'

ELOISE- darvad ca mai nou'bucataresti nu gluma'!

29+

ALESSIA80
poze
inca un pik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

adinazot hai sa-ti spun o chestie: eu am fost foarte stresata cu sarcina asta (stii cite probleme am avut eu ca ti-am scris) si mai ales ca am pierdut si eu o sarcina acum 2 ani. Pina in sapt. 28, desi stateam numai in pat, cu tratamente peste tratamente, tot aveam contractii, si chiar din cele dureroase. Dar stii ce cred acuma? ca erau pe fond nervos mai mult, pt. ca acuma nu le mai am, chiar si din cele nedureroase am foarte rare si asta pt. ca M-AM MAI LINISTIT. Eu imi propusesem sa ajung la 28 sapt. ca eram disperata, la 2 sapt. ajungeam la spital, cu injectii. Acuma am ajuns la concluzia asta pt. ca de citeva sapt. ma simt f. bine, chiar am iesit la o pizza si seara mai ies o ora doua pe malul unui riu de aici din oras si ma simt din ce in ce mai bine.
Acuma nu mai citesc tot felul de cazuri negative, nu ma mai sperii din orice, ma gindesc cum va fi la nastere, imi fac listutele pt. bebe si pt. maternitate, etc. si gindesc mult mai pozitiv ca inainte. Si inca ceva, am redus mult doza de antispastice si ma simt la fel de bine. Daca intr-o zi am dureri sau contractii mai mari, cresc din nou doza, daca nu, nu.
Deci, eu zic sa te linistesti, sa lasi toate exemplele negative deoparte ca-ti fac rau. Tu macar nu ai contractii dureroase si e un lucru bun asta. O sa fie bine, ai sa vezi.
Uite un de la mine.

Mirabela sapt. 30
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, cu placere!
...am vazut ca intrebai daca le coci intregi, cu tot cu coaja....

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Da Alessia, ce mai bucataresc... numai chestii complicate si super-rafinate: mai un porumb fiert, mai niste vinete la cuptor! E drept ca am facut si o ciorbitza de pui si friptura cu garnitura de fasole verde cu usturoi... yummy! Dar in general is lenesa la gatit, mai ales pe caldurile astea. Si cam tot ce-i de bagat la cuptor ma depaseste. De exemplu n-am facut niciodata ceva dulce, in afara de crema de zahar ars (care stie toata lumea ce complicata-i...)
Ralukutza, Gripo, Tasia, Mexxa voi ce mai ziceti?

Eloise 26+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Am trecut in fuga sa va salut!

Am trimis la mailul comun ultima carte a lui Montignac!
Mie mi s-a parut interesanta, sper sa va capteze interesul si voua!
Am si tinut cca 1 luna regimul...nu e greu insa pe mine ma balona!!!
Apoi am ramas gravida din nou...si am gasit scuze sa nu continui!

Dar ma voi "relansa" dupa nastere!!!

Va pup, aveti grija de voi!

Ramona (sapt. 27, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Stef, daca bb vrea sa-ti intoarca funduletul sau daca vrea si el draga doamna sa stea pe o parte de ce sa-i dai repede pastile? Nu e nimic grav in miscarile astea. Nu ai auzit niciodata mamici povestind cum li se deformeaza burta? Si mie mi se intampla, eu ma amuz o mangai putin si se da la loc. Mama imi spunea ca eu ma bagam pe sub coaste iar frate-meu prin laterale de zicea ca vrea sa sparga pielea si sa iasa. Si e normal ca aceste pozitii sa dureze 2-3 minute poate chiar mai mult! Pupici si eu zic sa te bucuri de miscarile lui bb al tau!

Fetelor, cele care n-ati mai scris de ceva timp pe unde sunteti?
Cri.....mai lasa oamenii aia sa munceasca nu-i mai certa atat si mai intra si pe la noi!
Flory, sper ca n-ai plecat iar la mare!!!
Itzy, tot cu patul dupa tine? Foarte bine, sa stai cumintica!
Tasia, mexxa, eli ce mai faceti fetelor?

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Draga MIRABELAC!
incerc sa iti urmez exemplul.Tu deja ai ajuns la 30 sapt,abia astept sa ma vad si pe mine in situatia asta.TRebuie sa imi tin in friu sentimentele negative,si sa nu mai citesc exemple negative,dar deee...crezi ca ma pot abtine sa nu citesc toate cazurile care mi se par asemanatoare cu al meu?
Uite,acum bb misca ,ce imi place..daca nu ar fii momentele astea...care imi ridica moralul...
te pupicesc si mersi

Adina 23

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

stef81ro Cel mai bine ar fi sa vb. cu medicul tau. N-ai facut rau ca ai luat no-spa daca zici ca burtica era tare de ceva vreme, insa dr. e bine sa stie chestia asta. Si vezi sa nu fie dese.

Mirabela sapt. 30
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, de acord cu tine in ceea ce priveste Zoo si circul. Nu mi se pare corect ca niste biete animale sa aiba o viata chinuita pentru distractia mea. Poate o sa zici ca-s nebuna, dar eu nu mi-as duce copilul la circ sau zoo, desi pentru cei mici e distractiv. O sa incerc sa-i explic ca putem gasi alte metode de a ne distra, fara sa vedem animale chinuite.

Microbu, eu am fost la mare acum o luna aprox, drumul cu masina a fost ok (cam 500 km), la plaja am stat sub umbreluta, in mare am intrat numai pana la genunchi. Singura problema a fost ca m-a prins soarele in drum spre plaja si m-am ales cu o insolatie ciudata pe picioare, apoi cu picioarele umflate timp de o sapt, dar mi-am revenit si acum sunt ok. Stai la umbra, hidrateaza-te si distreaza-te! Asteptam sa ne povestesti cum a fost. Drum bun!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 26 sapt cu

Mergi la inceput