mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Stef81ro magazinul Barza este pe Calea Vacaresti, intrarea dinspre Palatului copiilor, zona Tineretului.
Hainute eu am luat din Obor sau din Pavilionul H langa Herastrau (am mai spus), se gasesc si in cora sau Carrfour dar oferta nu e prea grozava.
Mai sunt si magazinele din Unirea la etajul 3, ceva mai scumpe.
Fetele care luati Materna-am auzit ca se va scoate de pe piata si va fi inlocuita cu alte vitamine, am alergat ca dispertata pentru o ultima cutie ca sa nu intrerup pana voi merge la dr dupa ce vine din concediu.
Mi-e frica sa iau altceva fara sa ma consult cu dr.
Cpetrut multumim pentru sfaturile referitoare la durerile de spate.
Eu din cauza statului mult pe scaun la pian inca din copilarie am avut ceva probleme cu coloana care este tasata lombar si cervical (nu se mai indreapta). Am facut gimnastica medicala la un moment dat dar nu se poate corecta. Dureri de spate am avut inca din primele luni, imi apasa pe nervul sciatic si parca as calca pe cutite.
Cand ma intind in pat sau pe ceva tare am durerea lombara de care vorbeai care imi taie respiratia.
Crisnemes si bebela mea tot in partea stanga se inghesuie, parca n-ar avea loc in tot burtoiul asta, se baga acolo si parca se duce si prin lateral pe undeva. Cand vreau sa stau pe partea stanga ii simt caputul si ma shuteaza sa imi schimb pozitia.
Saptamana viitoare o sa implinim 27 de saptamani si eu inca ii simt capul in stomac si picioarele in vezica. Mai se intoarce?
Mie mi-e frica de cezariana, si daca nu se intoarce probabil ca o sa ajung la cutit.

26+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili cum sa zic ca esti nebuna? Eu una am de-a dreptul pitic pe creier in ce le priveste pe animalutze... ma impresioneaza suferinta lor tot atat cat si a oamenilor. Numai ca ele sunt fara de pacat, spre deosebire de oameni... nu decad, raman tot animalutze. Si eu vreau sa-mi educ copilul in spiritul respectului si al grijii pt ele.

Eloise 26+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
eu am fost la mare desi si eu am avut probleme cu colul deschis la un momnent dat. Am stat la plaja numai intre 8 si 10 dimineata si dupa 5 seara. Am intrat in apa pt ca era f calda si am si inotat desi oboseam f repede In rest am avut palariuta in cap, am stat sub umbrela, am dormit la pranz si m-am simtit f bine (si aveam 31 sapt). deci eu nu vad nici o problema in a merge la mare.
Katia, tocmai se negociaza daca sa plecam sau nu din nou weekendul asta
nu am auzit nimic de MATERNA, si eu sunt curioasa...
si eu ma confrunt cu durerile de spate si deja noaptea ma iau nervii ca ma mai trezesc din cauza lor si nu pot dormi cu perne ca am impresia ca ma sufoc.
stef eu cred ca ce ai simtit tu este bb, nu cred ca era cazul de no-spa, acum el a crescut si o sa-l tot simti asa. cum a spus si katia, mangaie-l si isi va schimba pozitia
nu mai stiu ce mai vroiamsa mai scriu....ma duc sa fac o baita si revin mai tarziu pupici pe burtici

Floricika 31+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Stef81ro, multumesc pentru lamurire!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Salutare...
Ce-i disperarea asta dupa Materna..va spun eu unde gasiti..daca vreti.
Lyana..este chiar sub nasucul tau de graviduta.

FARMACIA DENIS Bd. Octavian Goga 26..vis-a-vis de Posta Vitan...

Eu fac curatenie

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

INNI e cumva farmacia aia de langa farmacia veterinara, langa piata?
De la po gramada de farmacii mi s-a spus ca o sa se scoata de pe piata.
Acum am luat o cutie care ma tine o luna, sa vad ce o sa fac dupa.

26+ Teodora

Mergi la inceput

Carmen ce mai faci ? Cum o mai duci ?

Sa stiti ca si eu ma asteptam la dezamagire la Zoo. Am mai fost prin toamna...dar credeam ca s-au mai schimbat lucrurile.
Cat despre dus copiii la circ sau la zoo...eu sunt pro. Nu stie un copil ca acel animal e chinuit. El se bucura ca vede animalul in sine poti sa-i spui tu verzi si uscate el vrea doar sa-l vada pe viu. Ii mai dezvolta putin imaginatia.

Abia astept sa-mi duc gogosica acolo. Cand va creste mai maricica pot sa-i explic, dar cat e mititica, n-are rost s-o privez de chestia asta.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Lyana...Bd Oct Goga este cel cu magazinul Dacia,cazinoul nou deschis, o cofetarie, magazin foto, florarie. Langa florarie e farmacia.

Cred ca cea de care zici tu este Farmacia Royal Blue..care s-a desfiintat.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mai fetelor de cind cu durerea asta de spate eu stau si ma gindesc daca nu o avea bebe loc la mine in burtic. Ca eu am bazinul cam mic. Zilele trecute imi trosneau oasele si nasc mai devreme . Se poate asa ceva ?????????Sa nu aibe loc ?

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Din cate am inteles i se va schimba denumirea si se va scoate de la gratuite.
Uneori se intampla ca pana la venirea noului lot sa existe o pauza mai mica sau mai mare, depinde de importatori si distribuitori.
Asa ca cine ia Materna..sa-si cumpere si in plus sa nu cumva sa se epuizeze. Nu se stie niciodata.
Au lasat ei oamenii cardiaci fara nitropector cam juma de an.Este un antianginos fara de care multi nu pot trai..asa ca nu ma mai mira nimic.
Fiti precaute si faceti-va stoc.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput